Sagan om..

Eftersom att jag är ett stort fan av Nicole Richie och detta är min blogg, så handlar i alla fall en del om Nicole. Jag försöker skriva om henne så ofta jag kan.  Men hur mycket vet ni som inte dirket avgudar henne om henne? Här är i alla fall the main facts! Enjoy!


Nicole Camille Escovedo

Nicole Camille Escovedo föddes den 21 september 1981 i Berkeley i Californien. Flickan som så småningom skulle heta Nicole Richie och vara en stor förebild för många unga världen över. Men vägen dit skulle bli svår.
Hennes riktiga far hette Peter Michael Escovedo och hennes mamma var okänd. Peter spelade i samma band som Nicoles kommande adoptivfar, Lionel Richie.
Till en början blev livet som Lionels dotter inte så smärtfritt. Lionel hade inte mycket tid för sitt barn, som började gå ut sent och länge på kvällarna. "It was so easy to sneak out" - som hon själv sagt.  Något som i högre ålder övergick till drogmissbruk. Ett drogmissbruk som bland annat grundade sig i skilsmässan mellan hennes adoptivföräldrar. "I was a trash can -I took everything". Ska hon själv ha förklarat.
Meriter
Hon blev dock bättre och gick ut The Buckley school, tillsammans med skandaldrottningen Paris Hilton, hennes forna bästis.
I dag är hon en känd modeikon och skådespelerska och även sångerska. Hon har med Paris Hilton spelat in Simple life, vilket är det många känner igen henne mest ifrån. Nu på senare dagar har hon spelat in singeln Dandylion, och det sägs att fler låtar är på väg.
Förbättringar
I dag är också hennes relation till hennes pappa avsevärt mycket bättre.
Hon har också blivit en riktig fashionista, tack vara Rachel Zoe. Den kända stylisten som hjälpt många kändisar med deras outfits. Så från att ha varit näst intill trashig, har hon nu blivit super snygg. Hennes signum är de stora brillorna och hennes balenciaga väskor.
Anorexia? Nej inte jag!
Men hennes liv har ändå inte varit ett Simple life. Hon har länge blivit anklagad för att ha anorexia. Något hon länge förnekat, men som hon nyligen ändå erkänt. Kilona rasade drastiskt. Mår hon bättre nu? Är hon på bättringsvägen? Det vet nog bara hon själv.
Kärleken
Nicole hade länge ett förhållande med Dj:en Adam Goldenstein. Deras förhållande gick dock upp och der väldigt länge. De blev ihop, separerade, blev ihop separerade. Hur är det egentligen nu? Nicole har setts med många olika killar på det senaste. Är någon av dem ett säkert kort att behålla. Eller är de bara vänner allihopa? Vi får väl se.
Djurvännen
Nicole har två hundar och en katt. (Vad vi vet)
Foxy cleopatra och.
Samt kissen Chi Chi Cheeta.


       

Nicole och Honeychild, Lionel Richie, Paris Hilton, Rachel Zoe.


 
Klicka för stor bild

 

Foxy Cleopatra, Nicole, HoneyChild.          
Love you Nicole! ♥


Kommentarer
Postat av: Sanja

foxy clepoatra är den sötaste hunde jag sett

Postat av: Tuna

älskar också nicole :)

2006-08-27 @ 17:24:50
URL: http://www.tuna.blogg.se
Postat av: Julia

Sanja: Visst är hon. Vill också ha en!

Tuna: Åh vem gör inte det!? :)

2006-08-27 @ 19:37:36
URL: http://chiwoww.webblogg.se
Postat av: Malin

kul att läsa! nicole är ju, jaa, fascinerande. fastän hon är alldeles för smal kan man inte låta bli att vilja se ut precis som henne...

2006-08-28 @ 21:37:50
URL: http://djungelmalin.blogg.se
Postat av: Julia

Malin: Visst är det så. Men det är något speciellt med henne.

2006-08-29 @ 14:27:39
URL: http://chiwoww.webblogg.se
Postat av: Nina

Jag tycker om Nicole jättemycket med, henes stil och attityd speciellt! :D sen så är hon ju så söt :)

2006-09-01 @ 20:05:32
URL: http://nina.bloggtopp.com
Postat av: Julia

Nina: Håller med till 1000!

2006-09-03 @ 10:44:52
URL: http://chiwoww.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback