Fredagens kändis.

73263-200







































Utnämner jag i dag till min egen största stilikon och förebild Nicole Richie. (Fråga mig inte varför hon är min största förebild, hon bara är det). Ursöt i Lwbd (Mitt ord för Little white black dress. haha.) Lackade tånaglar, lackpumps (så rätt). Klassisk axelbandslös tubklänning. Så här vill jag se ut på fest!
You HAVE it baby, you HAVE it!!!!


Klädbyte

   
Rosa scarf från Mormor (fick i dag)
Blommiga tofflor, 2.dn hand
Brunt linne HM
Shorts HM
Litet byte nu under kommande promanad bara (läs nedan)

Nu har jag gått i min bikini länge nog. Nu ska jag antagligen visa mig in public, och då är det bäst att ta på sig kläder. Först ska jag ner och äta lite fruktsallad med glass och grädde, för att sedan vara med Kattis. Vi ska ta en riktig powerwalk i solskenet. Sedan blir det andraa grejer. Jag är rätt uttråkad, det blir man av att sola hela halva dagen kan jag säga. Så jag hoppas att det händer något kul. Nej. Fruktsalladen väntar!

Dagens outfit...

73263-196

Mönstrad bikini i solen!

Shoppat billigt.

Jo igår va jag ju i stan. Hittade vad jag sökte. Allt kostade 150:- . I bland blir jag stolt över mig själv.

         
Införskaffat:
♥ Ett brunt basic linne från HM 49.50 (har nu grått, svart, vitt, brunt)

♥ En väska som är perfekt för mobil, plånbok, mp3, och solglasögon. Har sött innertyg och en söt design. Kostade 40:- på hm. (rea) Ämnad främst för semestern.

♥ Glasögonfodral. Finns det inga som passar får jag hitta något som funkar i stället. Pennfodral tror jag att det är egentligen. 30:- st från indiska. Ett för ett par som man har med sig i väskan. Och en stor där det får plats fler samtidigt som jag kan ha i resväskan. Nu repas de inte i alla fall.

En lista

Har man inget speciellt för sig så fyller man i en lista:

Vad är minst viktigt i en hel outfit? Inget! Allt är lika viktigt för att resultatet ska bli completed!

Vad är viktigast i en hel outfit? Detaljerna. Dvs små assocearer eller små frisyrknep.

Vilken storlek är du helst? den jag är.. 32-34

Vilken storlek är du? 32-34

Kurvig eller rak? Vad jag är? Jag är rak haha. Det är väl fint med någon blandning. Tänk Jessica alba. Men Elita är för mycket.

Kort eller långt hår? Mellan. Eller låångt utan uppklippning och mittbena.

Brunt eller blondt hår? Blont! Blondes have more fun!

Korta eller långa naglar? Korta söta små vällackade.

Extensions eller utan? Jag skulle allldrig göra extensions. I så fall med clips.

Vem är din förebild utseendemässigt? Nicole Richie! Det finns ingen annan. Söta modemedvetna flicka!


En fundering

När en solglasögon är i den storleken att de inte får plats i ett enda solglasögonfodral - Har man köpt för stora glasögon då?

Julia gör stan

73263-190

I dag gör jag stan, i mina rosa vita shorts från hm. Min beiga kofta och en vit t-shirt. Min stora blommiga väska hänger på armen och på fötterna sitter mina nya 2:hand fynd.  Kankse byter jag till mina tygskor, eller i alla fall har med dem, i fall jag inte orkar stapla runt i dessa heela dagen. Men nu blir det lite lunch och bussen vid.. hm... halv ett eller ett. Ses på stan!

Serie - Matcha din parfymflaska! Dior Poison. (sista delen)

73263-188


Dior Poison är en väldigt kvinnlig och fräsh doft. Tänk galapremiär. Med glitter och guld, och sofistikerat vitt. En enkel klänning med enkla detaljer till. Blickarna dras till den speciella urringningen bak, medan framsidan är lugn och ger plats åt det fina silverhalsbandet. Det är Lady Dior helt enkelt.

Bilder: Scorett, net a porter, asos. Parfymen finns på de flesta parfymerier.

Small summer craves

Denna klänningen från asos får väldigt gärna hänga med till Kroatien.. och denna.. och denna.. denna skulle inte heller bli nekad en plats i resväskan. Denna skulle nog också få plats. Kanske hittar jag något liknande på stan i morgon.. för jag tror det blir i morgon.

Kanon och Kalkon

Dagens Kanon går till miss Richie. Att dra på sig en lång härlig tunika känns så rätt. I härliga sommriga färger. Och de Stora brillorna! Håret är som alltid snyggt men vardagligt. Sommriga plus!! You give me summervibes!! Jag kan tipsa om att (den underskattade butiken) Indiska har massor av fina tunikor att erbjuda!
 

Ska vi skylla på vädret Madonna?ill jag inte se nu. Plommonlila vill jag inte se nu!! Nu ska vi mäta oss med solens varma strålar. (Okej det är ingen sol där du är nu..) Plocka fram din lila dress till hösten igen. Och du vet väl: No sunshine - No sunglasses! Och du , som de sjunger i Snooks gamla hjärngnagare "Ta av dig din truckerkeps!!!!!!!!!"

2:nd hand shoppat!

I dag bev en dag fylld med 2:nd hand spaning. Föst myrorna på Järntorget, sedan Emmaus på linnegatan, sedan frälsningsarmen och sist myrorna på backaplan. Fattades bara miss Ragtime. Hittade några skor som jag hoppas kommer bli använda nu i sommar. Av mig - och lillasyster (!!)
Jo för jag hittade världens roligaste badtofflor till henne. För små för mig, och jag tror jag är lite för stor för sådant. Dem ser ut som ankfötter! Supercoola! Och ett par tyg tofflor till mig, med blommor och bastsula. Superbekväma. De förljer med till kroatien. Och på Myrorna på Backaplan (backaplan känndes bättre än järntorget) fann jag ett par kilcklackar med peep toe i härlig chokladbrun färg. De är lite låga, men med klänning eller shorts framhävs det feminima i dem, och man tänker mer på klacken. De hänger också på till Kroatien.

    
20:- för tofflorna tillsammans och 50:- för kilklackarna.
Dags att Kila vidare! (haha)

Ants

I morgon bär det av till myrorna. Skriver detta nu för jag kommer inte hinna skriva det i morgon innan jag åker. Ska kolla på skor, och eftersom Myrorn har stort utbud hoppas jag på att inte komma hem tomhänt. HOPPAS!

Serie - Matcha din parfymflaska! Dolce & Gabbana light blue.

73263-181

Du kan matcha din härliga citrusfräsha Dolce & Gabbana light blue, med mysiga mjuka kläder - men oh så härliga. Mys med stil helt enkelt. Passar jättefint på lattewalken, hundpromenaden, mys i soffan eller varför inte layd back stil på stan?! Kläderna kommer i från Jucy C. Skorna är från Converse och armbandet kommer från HM. Dolce & Gabbanan kan du köpa i de flesta parfymerier.



Färdigstädat

I dag satte vi i gång att städa tidigt tidigt Och därför är vi också klara tidigt tidigt! Härligt!! HELT KLARA!
Nu ska jag ta ett välförtjänt bad (min nacke är stel som en.. pinne).Sedan ska jag och mamma inkl. systrarna åka till stan. Men först som sagt - BAD!

Serie - Matcha din parfymflaska! Fantasy & Curious.

73263-180

I sommar gäller sprakande färger. Och vad kan då vara bättre än att följa Brittans parfymer. Knalligt cerise med hett guld, eller coolt turkost med skimmrande silver. På afterbeachen, grillfesten, födelsedagskalaset eller på middagen. Det finns alltid tillfälle att sticka ut i en härligt utstickande outfit. ♥

Bilder från asos, skpunkten, net a porter, din sko, hm

Städartagen

I dag ska jag och Kattis städa så det står härliga till. En kompis har flyttat, och nu innan den nya familjen flyttar in ska det städas så att de får att snyggt och rent hem när de kommer. (vilka de nu är).
I dag och i morgon kommer vi ägna oss åt detta. En våning i taget. Känns ju sådär med tanke på att rean i strt sett har startat nu... hrm. Men får se om man har tid på eftermiddagarna, eller om man är helt slutkörd då. Den som lever får se....

Fredagens kändis - efterskott ^^

73263-179

Och tro det eller ej, så blir det Britney Spears. För hennes nya stil. Hon har vart hos frissan! She has broken a leg- och enligt mig har hon lyckats. I stället för att vandra runt i sitt flygiga, cendrerufs har hon bytt ut det mot ett glänsande korpsvart hår, som matchar skorna! Och bryter snyggt till denna söta klänning. Hon matchar det svarta snyggt med sotade ögon. Kilklackarna är på.
Jag blir så glad varje gång jag ser Brittan såhär söt. Och jag har sagt det förut och jag säger det igen. Keep up the good work, Brit! Du är söt! Grattis!


Midsommar var i förrgår

Men jag rapporterar nu, två dagar senare. Jag hade på mig följande.
Gina tricot jeansen
Nytt linne från Mango
Guldkedja i midjan
Mycket glitter i ansiktet . Lägger upp bild senare då jag har fått dem.


Mycket trevlig kväll med massor av mat! Grillad entrecot och kyckling. Grillade charlottenlökar, tomater och paprikor. melon med skinka och grillad ost lindade i bacon. Färskpotatis. Snittar med skagenröra. Ja frågan är vad som INTE fanns på vårt bord. Just det, färska grönsaker med grönsaksdipp med. Alla blev stormmätta. Dvs jag, kattis, carro, ariana, sara och johanna. Vi hade det jätte kul. Sedan fest hos någon kille jag inte vet vem det var. Hem till kattis sedan för att äta sen sen efterrätt. Vit chokladmousse med limejordgubbar. Bara ett år kvar till nästa midsommar.

Hemma igen

.. ja för kvickt som attan skulle man upp dagen efter midsommar för att ta en tur till landet. Ahh...
Men nu är jag hemma. Ska visa outfitbild från midsommar, lägga upp fredagens kändis i efterskott (andra gången av alla gånger). men först ska jag dusha. Hold on.

Tidsfördriv

Dödar lite tid, på denna än så läge lugna midsommarafton/dag.

DAGENS:
klädsel: just nu miss sixty tröja och slitna jeans
frisyr: hårband och tofs
låt: Paris Hilton - Stars are blind
tv: Ja... ingen
vill ha: mat
sjuka: vet inte.
tråkigaste: vädret :/
roligaste: middag i kväll

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: jag
såg dig gråta: oj.. minns jag det. mamma kanske
fick dig att gråta: minns inte
fick dig att börja skratta: alla i White chics filmen
du gick på bio med:martina och carro. Ryktet går.
du gick på stan med: kattis
skickade ett e-mail till dig: hotmail
skickade ett sms till dig: kattis
skickade ett lunarinlägg till dig: har inte lunar längre haha

HAR DU NÅGONSIN:
sagt "Jag Älskar Dig" till en pojkvän och menat det: nej
bråkat med ditt husdjur: hur gör man det?
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: nej.. tror inte det

HAR DU NÅGONSIN VARIT I:
Norge: nej
Danmark: Ja
Finland: nej
Island: nej
USA: Nej
Tyskland: Ja
Frankrrike: Ja
Spanien: ja
Italien: Ja.
Kroatien: nej.. men om två veckor minus en dag är ja påväg dit
Grekland: Nej.
Österrike: Ja
Schweiz: Ja
Thailand: nej
Kanada: Nej
Brasilien: nope
Belgien: japps

EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för: att dö
Vart vill du gifta dig: i en kyrka.
Vem hatar du verkligen: ingen
Varit kär: åhh ja!
Kör du bil: nej.. ska börja övningsköra när tid finnes
Har du ett jobb: mhm
Gillar du att ha folk omkring dig: ja. men jag är annars väldigt independent
Är du ett hälsofreak: nej. men klart jag tränar och så
Är du ensam nu: nope. familjen är runt om kring
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Såna man egentligen inte vill ha på huvudet eller som man bara kan en rad av

FAVORIT:
Rum i huset: my room
Typ av musik: massa. Radio 60tal. Hippie. Disco. ALLT!
Parfym: Dior poison
Månad: april eller nej. mitt i sommaren juli
Mat: hm.. thaimat
Dricka: mjölk och cola
Godis: vet inte vad de heter
Tidning: cosmo och VR
Film: Harry potter mfl.
Skådis: Oj. Nicole Kidman,
Djur: giraffe haha! jo det är sant!

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit: nej
Köpt någonting: Ja
Varit sjuk: nejj
Sjungit: Ja det har jag
Sagt "Jag Älskar Dig": mhm :)
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: skulle jag nog
Träffat någon ny: nej.. tror ej det
Saknat någon:hm.. ja
Kramat någon: mhm
Kissed someone: ja
Ätit: ja


Midsommarafton

I dag är det midsommarafton. Ni ska väl lägga sju blommor under kudden? Alltså ni som är singlar ^^
I mitt fall blir det grillmiddag med bästa tjejerna och sedan får vi se. Ska först ner och handla i comfy mysbyxor osminkad och med bästa frisyrräddaren : hårbandet. Klär upp mig först i eftermiddag. Tror att det blir jeans. På grund av det dåliga vädret. Egentligen ska man ju ha söt blommig klänning på midsommar. Men det känns inte helviktigt. På återseende! ♥

7 blommor under kudden

73263-178

Vad ska ni ha på er på midsommarafton? Något romantiskt i denna stilen kanske?      från ASOS



My favourite thing

Jag var i stan i dag med. Haha det är som en drg för mig. Som för de flesta tjejer skulle jag tro. Hittade i alla fall nödvändiga saker. Allt är nödvändigt dock.


 
Linne från mango. Gillar korset därbak. Känns så smickrande för nacke och skuldror. Söt rosett fram.

   
Mitt Smashy cerise nagellack från Isadora.
Söt fickspegel att ha i väskan HM.
Scarf som matchar min rutiga bikini perfekt. HM.
Och brillorna med stort B. Det står ju Julia på dem överallt. HM.

Små namn

hittade en kul grej hos Ida (mycket läsvärd blogg) som jag inte kunde motstå att själv fylla i. Tycker att fler borde testa..

1) YOUR PORNSTAR NAME: (first pet and first street name) : Max Lönnvägen  (åh va.. sensuellt..? :/ )

2) YOUR MOVIE STAR NAME: (grandfather/grandmother on your mom's side, your favourite candy) : Ulla Gelly

3) YOUR "FLY GIRL/GUY" NAME: (first initial of first name, first two or three letters of your last name) : Jdi (och det uttalas hur?..)

5) YOUR SOAP OPERA NAME: (middle name, city where you were born) : Charlotte Göteborg

6) YOUR STAR WARS NAME: (first 3 letters of your last name, last 3 letters of mother's maiden name, first 3 letters of your pet's name) : Dijrömspu   (haha!)

7) JEDI NAME: (middle name spelled backwards, your mom's maiden name spelled backwards) : Ettolrahc Mörtsdnur

8) SUPERHERO NAME: ("The", your favorite color, the automobile you drive)
: "The Blue Express"

Stadsvandring

I dag har jag varit i stan med Kattis och Robin. Skulle kolla på sortsen till mig, men de fanns inte. Men jag fick med mig en mascara hem. Loreal Longitude.
Men jag funderar på att åka in en tur i morgon med, men tidigare på morgonen. För at spana in ett nagellack . Smashy Cerise från Isadora. Kattis har det och det är underbart! Behöver samt lite tröjor som matchar mina rosa shorts. Vi får väl se..

  

Drömmar

73263-169


Vinden tar tag i min Diane von Furstenberg klänning, där jag går över kullersten på höga träcklackar.
Om jag ändå hade en...


Onsdag

I dag är det onsdag, två dagar kvar till midsommar. Åh vad jag längtar. Vi ska ha middag , jag och några tjejer. Sedan får vi se vad som händer. Har inte planerat fullt ut ännu. I dag ska jag in till stan och kika på ett par shorts som jag såg i går på denna söta blogg och jag fick såna craves! Det är ju helt sjukt egentligen hur mycket man kan vilja ha något. Hoppas att jag finner dem!

Del fyra i min serie om sjalar

Till sist i min lilla serie vill jag bara ge lite inspiration från några vana scarvesbärare. Det finns så många olika sorter och alla är så söta. Hitta det du gillar bäst och matcha med olika scarves. Me like alot! ♥

73263-167

 
                                                                                                                                             Vad blir nästa serie?...

Böckerna

Ingen av böckerna jag ville ha fanns. Bara Djävulen bär prada på svenska. Valde den och watermelon och Lucy Sullivan is getting married. Men det blir nog bra. De andra var så nya att de inte kommit. Så jag väntar till hösten. Better catch up on my reading now.

    

African Sunshine

73263-163

Den Afrikainspirerade trenden gillar jag. Med spännande färger som rostrött, orange, lila, turkost, brunt, beige, kornblått och så vidare. Det är en färgglad, varm och spännande trend som också är feminin.
Tänk
Hm´s reklam, och du tänker som jag.
Här är några guldkorn från Laredoute och HM.

Linne Laredoute
Armband Laredoute
Väska Laredoute
Shorts HM
Sandaler Laredoute - Charcharel

The truth

Listen Paris, Kate´s hot your not. The grim truth huh?


Boklus

I dag ska jag ändå promenera ner till centrum och låna lite böcker. Är inget stort fan av bibliotheket, och känner mig ganska obekväm när jag är där, mellan alla hyllor och författarinitialer på väggarna. Men jag måste ta mig dit någon gång denna veckan och varför då inte i dag. Vi får väl se till att besöket blir så smärtsamt som möjligt. Jag vet inte vad det är med mig och bibliothek.. kanske går det över. Har i alla fall spanat in lite böcker på nätet som jag skulle vilja läsa. Även om jag inte är ett bibliotheksfan så är jag en bokslukare utan dess like och kan läsa ut böcker fort som attan om den är bra.

            
The devil wears prada,Bergdorfblondiner, Anybody out there?, Everyone worth knowing, Brokebackmountain

Vill ha alla på engelska. Mig spelar det ingen roll vilket språk det är, det går lika fort vilket jag än läser. Och varför inte träna upp vokabuläret inför tvåan? Jättebra tycker jag. Hoppas bara att jag får tag på alla. Får inte heller glömma att jag har en skuld på .. vad var det.. 6 kronor?

Oklarheter


Oklarheter i vädret i dag. När jag vaknade var det näst intill solklart väder. Men det ser ut att komma fler moln. Kanske blir det regn? Det regnade i natt. Så därför kan det hända att jag byter kläder. Men här är i alla fall vad jag har på mig nu. Det var ett tag sedan jag la upp dagens outfit.
Känner mig dock svullen och ja.. hur förklarar man.. trött i ansiktet. Kanske blir det bätter när jag varit ute lite.  Nu väntar god frukost. Adiós!

Del tre i min serie om sjalar

Knyt din sjal.
Man kan ha sjalen på många olika ställen och kombinera den i oändligheter. Här är tipsen på hur jag brukar knyta mina:

73263-154


1. I håret som ett hukle. Skyddar från sol på detta vis.
2 & 3. Som en bandana
4. I midjan blir den snygg som ett skärp
5. Att lägga sjalen över axlarna har blivit mer och mer uppmärksammat
6. En enkel knut i sidan ser stilrent ut
7. Dubbelvikt scarf som burras upp i halsen. Perfekt då det är lite kyligare.
8. Har du en tunn sjal kan du knyta den enkelt precis som en slips och du får en fin knut.

denna sida tipsas man om hur man knyter sjalen likt bild ett.

Sedan finns det vissa som gör såhär men sin sjal... mindre snyggt enligt mitt tycke..


Åhh blir Ahh

Jag fick lite sol ändå. Precis (nästan) när jag skrivit tidigare inlägg tittade solen fram och jag slank ut snabbt som attan. Nu sitter jag här, några fräknar rikare och mycket gladare!!

Åhh!

Åhh åhh åhhh! Åhh hånger tio! Gånger 100! Har inget för mig i dag som jag planerat. Men åh va bra då kan jag sola hela dagen! Trodde jag ja.. VAR ÄR SOLEN!? Så nu drar jag runt inomhus i stället. Hoppas att det händer något kul till eftermiddagen i alla fall.

Del två i min serie om sjalar

Vad finns det då för sjalar? Det finns massor! I bommull, polyester, linne, med paljetter, med rysh, utan fransar eller med. Det finns långa sjalar som ofta har fransar som du köper loss för en 100 lapp. Sedan finns de de som är tunnare som du lätt knyter i håret. Nu när det är så aktuellt med sjalar finns det extra mycket av dem med resår där bak, så man lätt trär i dem i håret. För de är ju också en slags sjal eller hårband.

73263-152

Här är några scarves i dovare färger, perfekt för håret.
HM  Laredoute  Asos  Laredoute  Laredoute

Mina OBS!


73263-153

Nu när värmen kommer kommer också vissa saker att se upp med. Men vissa av dessasaker är något man kan göra något åt. Här är mina OBS skyltar och mina tips.

Fästingar: Häromdagen hittade jag en fästing på min kropp. Ovetande jag. Som tur var satt det på ett väl synligt ställe. Men sätter den sig på ett osynligt ställe, långt upp på insidan låret eller i nacken till exempel kan det ta tid innan man hittar den. Jag som knappt hade varit i naturen. Hade inte legat på gräset eller krupit i några buskar. Så se upp och kolla igenom er innan ni går och lägegr er varje kväll.

Solen 1:
Visst är solen underbar, speciellt när man börjar bli sådär härligt gyllenbrun. Då kan man tacka den så innerligt. Men inte när man har svidande hud och flagar. Man ska trots allt vara försiktig i solen. En timma i solen utan solkräm kan vara en timma för mycket. Använd alltid solkräm, även om det så är en fyra. Smörj in dig när solen är som starkast runt 12.00-14.00. Det finns jättesmarta spraysolkrämer och de med underbar doft. Tänk positivt, du får ju inte torr hud.

Solen 2: Bieffekterna av solen är som sagt inte alltid härlig färg och vita bikinilinjer. Det kan svida ganska rejält. Men om du nu trots allt brännt dig kan man inte göra mycket. Smörj in dig med aftersun, och mitt tips är aftersun i form av gel. Torkar snabbare, håller sig kylig överallt och luktar oftast godare än vanlig aftersun.

Drick: Vatten är a och o i sommarsolen. Om du inte dricker torkar du ut så fort och huden blir torr och du känner dig oftare yr och blir lätt trött. Humöret dras ner. Detta vill vi ju inte ska hända eller hur!? Köp en vattenflaska som du fyller på och har med dig när du är ute, eller köp på flaska med en härlig sommrig smak.

GLÖM INTE ATT NJUTA I SOMMAR, DET ÄR DET VIKTIGASTE!!

Hemma

Ja. Då var jag hemma i gen. Haft en jättemysig helg på landet. Med salt i håret, sand mellan tårna och friska vindar. Riktigt uppfriskande att åka ut dit. Men sängen är inte den bekvämaste längre. Och jag har nog blivit lite för lång för min underslaf. Men mysig och hemtrevlig är den. Mormor hade med sig en amelia tidning dit, där de beskrev en fotpedikyr steg för steg. Så när det var för varmt för att ligga och pressa, men för tråkigt att gå in, satte jag mig i lä och pysslade om mig själv. Nu har jag babylena fötter med korallrosa lack.
Jag vill verkligen bli brun nu, har kommit en liten bit på vägen, då man ser tydliga streck från bikinin. Men since ingenting är planerat för morgondagen (ännu) så har jag hela dagen på mig att sola. Med undantag för en promenad med Katt. Eller ska jag ta en joggingtur? Mitt friskiskort är nog dammigt vid detta laget. I vilket fall ska jag vara ute, man får ju jämnare färg när man rör på sig ha jag hört.
Adiós!


Del ett i min serie om sjalar

Sjalen är oerhört praktisk! Den är uppiggande, för bort hår från ansiktet, den ultimata frisyrräddaren då man inte orkar stå med plattången, bekväm (om man jämför med ex. diadem som spänner bakom öronen). Ja det finns nästan inga ursäkter till att inte införskaffa sig fler sjalar. Och när man inte har dem i håret kan man ha dem i halsen eller i midjan. Eller varför inte knyta den på väskan.
Dessa skulle jag inte tacka nej till:


73263-151

  Chanel            Burberry              Dior             Hermés          Louis Vuitton

Nya shorts.

Jag tror inte att jag visat mina nya shorts här. Här är dem i alla fall. Vita med små ljusrosa fåglar på. Kostar 198kr på HM. Men jag har lute svårt med hur jag ska matcha dem. Vitt funkar ju jättebra. Men jag vill inte gå runt helt ljusrosa.. det är inte såå jag.

Nej nu måste jag kila!   Adiós!

Landet i helgen!

Nu bär det av till landet. Dvs skärgården. Inte bonnvishan. Kommer hem i morgon kväll. Åker mycket bekvämt klädd, men packningen i min big bag. Det räcker för en natt. Så nu ska jag lapa så mycket sol som möjligt.. och kanske blir det också ett dopp, vem vet?!

73263-148

Tröja Miss sixty
Sailorshorts
Ballerinas Bianco
Solbrillor HM
Väska Åhlens
Väsksmycke HM

Fredagens kändis

73263-146



































I dag går priset (det sommriga priset) till Kate Bosworth. Med en motivation som lyder: Här visar hon något som jag gillar bland vissa kändisar (bland annat Nicole Richie) när man är avslappnad men ändå söt. Jättesött spetslinne, superbekväma jeansshorts, pilotbrillorna på, och den bruna sadelväskan. Och svarta flipflops, ett bekvämt måste för mig. Kanske har jag valt henne i dag för att hon påminner lite om mej.. ja faktsikt. För det är ungefär såhar jag kan se ut en het dag när jag ska snabbt in till stan. Med en glass eller en shake i handen och favorit smyckena på. Hurra för enkelt och sött, eller hur Kate?! ;)


Staden och solen

  

I dag har jag kombinerat sol och stad. Åkte in till stan för att lämna tillbaks ett linne. Ångrade mig.. men vill jag kanske ha det ändå? Det bästa var att lämna det. Och om jag vill ha det ändå lär jag märka det.
När jag kom hem var jag ute i trädgården och hade det gott. Trädgården fullkomligt badade i sol, och jag med. Tills jag hittade världens största spindel.. jag fullkomligt HATAR och AVSKYR spindlar. Så jag gick in en stund. Men bland annat hann jag släppa ut lillasysters kanin Pälan Sessan (kallas bara Pärlan) i trädgården. Härligt när alla kan njuta av vädret. Blommorna på bilderna växer i vår trädgård.

Nej...

..jag saknade min rosa blogg alldeles för mycket.. :)

Absolutley faboulus!

Gööött Freddie! Riktig nagelbitar match. I 89:e minuten...  a det är härligt gubbar. Nu kan man sova gott. Riktigt gott. I morgon är det fredag och det är dags för fredagens kändis. Men vad händer mig annars?.. Ja det är knappt att jag vet själv. Men det är skönt att ha oplanerade dagar. Det är sådant sommaren är till för.

Soliga sverige

Har legat och solat i trädgården ett tag. Det är ju så varmt att man får gå in och svalka sig då och då. Ska snart äta lunch i form av gulashsoppa. Egentligen skulle det vara godare med en kall sallad nu i värmen.. grekisk kanske. Men det går snabbare med soppa. Och det är tid jag måste spara just nu. Två vänenr kommer hit vid halv tresnåret´(dvs om en timma) och innan dess ska jag ha ätit och plockat undan lite. Och inte hade vi mycket tll fika härhemma, nu när det behövs.. så jag får ställa mig och baka.. sockerkaka skulle jag tro. Med jordgunnar och glass.. och saft.. Ja det blir bra.

I kväll är det självklart matchen som gäller! Sverige - Paraguai. Måtte vi vinna denna gången.. ja.. vad gör vi om vi inte vinner. ?

Solig onsdag på er alla! Adiós!

Bubblegum blir..

..något annat. Fick för mig att jag skulle byta lite design här på bloggen min. Är lite trött på rosa vid detta laget, även om det är somrigt och fint. Jag byter till något annat så får vi se hur det känns, vem vet.. jag kanske byter tillbaks i kväll... eller inte. Adiós!

Summer Nicole

Åh.. det är så härligt att bara kunna dra på sig en sötklänning och ett par flipflops såhär på sommaren. Och kombinera med favoritsmyckena. Så sött och sommrigt och samtidigt så enkelt.


  

Notera den söta och (åtmindstonde tillsynes) enkla sommarfrisyren. Det är som jag sagt innan, små detalger som fixar stilen.

   
     

Klänningarna kommer från HM. Min kompis har en av dem och den är verkligen jättesöt. Glasögonen är idag inte från prestige utan ifrån HM de med. De söta guldarmbanden kommer båda från Asos. Och jag vet i alla fall var de skönaste flipflopsen inhandlass.. på Åhlens!

Adiós!


Bikini show !

Nu när jag antagligen har alla bikinis jag behöver inför sommaren tänkte jag passa på och visa dem. (Okej jag kan inte lova att det inte flyttar in någon till). (Jag vet att alla trosor ser gigantiska ut gämfört med toppen, men jag tror att jag tagit i en konstig vinkel).

          
   

Nummer ett:
Bikini från förra sommaren i turkost, grönt, rosa osv (ja ni ser själva) Mycket behaglig och pigg. Tunna bra band vilket ger fin bränna.
Nummer två:Även denna från förra sommaren. Denna är mer vadderad än de andra och den är inte reglerbar i kuporna. Banden är lite större, men trosorna ger väldigt fin brännan. Mycket bra bikini vid bad kombinerat med "lek"- För den "sitter där den sitter".
Numemr tre:Bikini från detta året. Trosorna är lite bredare och egentligen inga ideal bikini-sol-trosor. Men jag kan ju inte matcha dem med något annat. Då fölorar man ju själva grejen med en guldbikini. (enligt mig) Kommer kanske inte använda den förren jag blivit brunare, effekten kan bli fel och man kanske ser för blek eller naken ut. Huva! Jag får ha tålamod med denna! Och ligga mycket i solen nu innan.
Numemr fyra:Nya bikinin från i förrgår. I lov it! Den är så mjuk och skön! Knut med stora rosetter i sidan vilket är jätte sött. Smaka trosor att sola i. Älskar att den är lite "flickig" till skillnad från ex den guldiga.

                                                                                                                                                                   Alla ifrån HM

Myckat att göra

Just nu har jag mycket att göra. Men inte på det negativa sättet. Det är så mycket man vill göra och gör, så man knappt är hemma. Därför har jag sällan kommit till datorn för att kunna blogga. Men jag ska försöka ta mig i nackskinnet. Kanske kan jag skylla liite på att våran dator inte vart sig själv på det senaste...  ♥

Två dagars shopping..


Har införskaffat lite nya saker nu de två senaste dagarna. I går var jag och Katt på stan och letade bikini bland annat. I dag åkte jag in till staden på morgonen för att byta min bikiniöverdel till en annan storlek. Och i dag på eftermiddagen var jag med mamma och syster på allum i Partille.

I går köpte jag bikinin som jag velat ha en tid nu. Så härligt när den blev min. För först hittade jag inte min storlek och fick panik! Jag hittade dock en på fel galge. Lyckan var gjord! Köpte även de stora stenörhängerna. Sådana enkla men snygga är slltid bra att ha. Jag har mest haft pärlor innan. Hm´s herravdelning har best "diamantörhängen"!
 


I dag när jag bytt bikiniöverdelen till en annan storlek och skulle hem hade jag precis missat bussen. Okej, jag går upp till Gina Tricot på Vallgatan och hjälper dem att rensa ur butiken.
De säljer allt för max 50:-.
Hittade en adorable klänning för ynka ynka YNKA 29:-. Dock nååågra storlekar förstor. Men det är ju inte mycket som sätter stopp för mammas välgång bakom symaskinen tänkte jag och slog till. Och jag hade rätt. Några styngn och klipp och nålningar senare var den perfekt för min kropp.


På allum inhandlades basic svarta flipsflops från Åhlens. Mycket bekväma!


Adiós!


Måndag. Första riktiga dagen på lovet!

Har precis dushat. Sitter här och gör inte så mycket. Njuter mest av lugnet. Efter lunch kilar jag och Katt in till stan för lite sommarshopping. Det vankas en ny bikini (om jag får som jag vill).

I går var hela släkten här för att fira lillasyster. Mycket trevligt, och mamma hade lagat den godaste sommarmaten ever! Mumma!

Nej.. nu ska jag hitta på något vettigt innan jag åker.. byta ut badrocken till något vettigt kanske.... men what to wair?..

Golden beach!

73263-130

I sommar kommer jag att använda min guldbikini flitigt. Men jag kommer varva med mina övriga såklart. Men just guldtrenden är något jag fallit för sedan en lång tid tillbaka. Och varför inte matcha solens gyllene strålar på stranden?

Bikini från Asos
Glasögon från Prestige 249:-
Skor från dinsko 380:-
Handdukar från Åhlens för 125:-/st
Solspray från Kicks
Smycken från Net a porter


På tal om detta. Nu ska jag ut i trädgården och sola. Ciao!

UPPRÖRD!


73263-129


Ja! Jag är minst sagt upprörd! Okej.. jag vet att detta är en modeblogg. Men som den forna fotbollspelare och den Fotbollssuporter jag nu ÄR så kan jag inte låta bli att kommentera matchen.
Fy skam! Att spela lika mot Trinidad var ju.. ja jag finner inga ord. Det är sådant man slår vad om på skoj där vadet är något otroligt pinsamt som man aldrig skulle tänka sig göra! ( Jag har dock inte slagit vad )
De felande länkarna:

Spelstrategin. Vad var det för plan att få in bollarna i mitten för bästa resultat?! Som om Sverige skulle ha chans? Fotboll går ut på att finna fria ytor och spela på bredden. Varje fotbollsspelare vet att man ska "dra ut" avstånden och spela på kanten. Dock är detta inte spelarnas fel, då de blivit tillsagda att spela på detta viset av Lagerbäck. Byt strategi, Lagerbäck! Och gör det NU!

Kim Källström, varför i hela hissingen satte de inte in honom tidigare!?? Är det bara jag som fattar at han är en klippa på mittfältet?! Att det är han som fördelar bollarna bäst!?! Och att det är han som SLÅR de bästa bollarna!? Kim är verkligen en klippa och han lägger sig inte för något. Han går in i en närkamp, och antingen får han med sig bollen oskadad eller så gör han det inte, men nojjar sig inte för att han fått en smäll. Nej! Jag vill se Kim från start!

Nervositet eller otur? Nej jag vet inte. Men av alla dessa bollar Sverige sprutade in mot mål förstår jag inte hur inte ens en enda kunde gå in.. för hårda bollar, för lösa, för sega, för slarviga... detta är väl det Sverige har övat på hela tiden?

Jag är mållös.. stunned! Bättre lycka nästa gång mot Paraguai.. och spelar de lika mot dem.. då ska jag äta upp mina skor. Nej.. det ska jag inte.... men det är lika illa.

Långt konstigt inlägg, måste inte läsas.. mest för avreagering!!

Ångest..

Ja man får lätt ångest när man stått inne och jobbat hela förmiddagen och det solen fullkomligt STRÅLAR ute! Ska dra på mig bikinin och gå ut jag.. undrar varför jag satte mig här.

Gårdagen var mycket trevlig. Så underbart väder hela kvällen. Världens bästa ställe att vara på med. Och det kom mycket trevligt folk med. Det slutade dock sämre. Killar ska alltid börja bråka, varför är det så? Så två av mina kompisar kom i kläm och det slutade som värst med en bruten tå. Det är bara för löjligt av dem som kom dit och "förstörde". Fick i alla fall bra skjuts hem i form av snälla syster som kom och hämtade.

Nej nu ska jag ut! Jag får cellskräck här inne! Adiós!

Fredagens kändis.

73263-128

Blir allas vår (i alla fall min) favorit, Nicole Richie.. inte för någon bild (hon är dock ursöt på alla bilder).
Jag har börjat lyssna på hennes låt Dandelion (maskros) och jag finner den riktigt bra!! Alla bör lyssna in fröken Richies låt! Finns att lyssna på på hennes hemsida
www.nicolerichie.nu. Så fort du kommer in på sidan spelas låten upp automatiskt. Grattis till en lyckad musikalisk debut, Nicole!!

Sommarlov!

Äntligen ÄNTLIGEN! Nu är det sommar lov. Detta ska firas med grillning på saltholmen. I det vackra vädret. Tror att de flesta från Itmedia kommer. Ska bli riktigt trevligt och mysigt.
Skolavslutningskläderna blev


   (hoppas man i alla fall ser något på första  bilden)
♥Röda shorts HM
♥Vitt linne gina tricot
♥Hjärt halsband
♥Armband i guld
♥Skor från mormor

  

Kvällens kläder blir först shorts med Levis Tshirt samt bikini, men som kommer bytas av med jeans om det blir kyligt, vilket det brukar bli framåt 10-11.

Jag ser absolut fram emot en mysig kväll. Hoppas att alla andra har det soligt och bra. Adiós!

Solig student

Idag tog treorna studenten på vår skola. Var där med några kompisar och kollade.
Dem hade verkligen tur med vädret, treorna alltså. Det är nog väldigt lyckligt att få det. Tänk vad tråkigt om det regnar. Gör det det på min student skulle jag bli väldigt besviken. Men på vem?

I vilket fall, dagens outfit blev:
->Gult ribbat linne HM
->Guldbikinitopp HM
->Jeans JC
->Guldkedja weekdays 2.nd hand Sthlm                                                
->rött nagellack



IMORGON FÅR JAG SOMMARLOV!  Adiós!


You go girl!

Haha är inte sånt här för skönt! Nicole verkar ha fixat sig en ny trend. Vadå lite vattenkrig såhär i värmen kan väl alla få ha. Det är väl sådant man kan räkna med som papparazzi.

 

Grattis!

I dag fyller min lillasyster 13! Tonåring! Oj vad fort det går i bland. I kväll ska hon firas med middag och tårta och till helgen kommer släkt och vänner.

73263-121
 
 CONGRATULATIONS!


Shopping

Ja.. men inte käder eller dylikt. Mamma kom hem med Extra drops i smaken Pear Mint (inte de som är på bilden), Otrivin nässpray. Hoppas att det kommer att hjälpa mig. Nässpray är faktiskt mycket bra att ha. Om inte annat när man ska sova, då det är skönt att slippa andas genom munnen då man pftast blir torr i munnen. Så jag kobinerar detta med alvedon och hoppas på att sova gott i kväll.

Skolavslutning med asos

73263-120

Här har jag knåpat i hop några skolavslutningsfavoriter från asos. Kanske till student eller examen. Är man smart så köper man kläder som man VET att man kommer få anändning för i framtiden. Det är så jobbigt att samla på sig saker man inte använder, och onödigt för ekonomin. Adiós!

Nivea creme åt folket...

..tydligen. För  på varenda länk i förra inlägget så har det kommit upp en nivea creme bild. Det var ju inte riktigt tänkt så... Aja... man kan ju låtsas att det är något annat
Adiós!

Wow.. en lista!

Jag brukar absolut inte fylla i listor, även om det inte är så farligt. Brukar oftast inte orka bara. Men nu hittade jag en lagom lång och rätt skojjig från Sigrid (mycket läsvärd blogg ;) ) Varsågod den som vill läsa:

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? En marinblå kavajliknande jacka från HM med stora knappar.
2. vad använder du just nu för skor? Vita tygskor, Blåa ballerinas. Nya skor är på ingång
3. favoritfärg på kläder? Det beror på årstid. Men vitt och svart är alltid säkra kort.
4. favoritmaterial på kläder? Ett tag älskade jag velour. Men nu gillar jag mest bomull.
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En bikini från HM som jag spanat på lääänge och mina flugbrillor. Men man vill alltid ha ett par loubotinisar :P
6. favoritaffärer? HM ofcourse! Även Vila, Indiska, Åhlens, Gina Tricot, Veromoda
7. favoritmärke?

GREJER
vad har du för:
2. plånbok?
En svart/ grön från Esprit
3. smycken? Mycket. Oftast mina favoriter: Silverring från italien, pilgrim och en från kattis samt mina Dyrberg Kern örhängen.
4. solglasögon? Just nu två stycken. Vita pilotbrillor och ett par bruna lita större shades. Nästa shoppingtur ska jag inhendla ett par vita myggbrillor.
5. nagellack? Just nu sitter det rött på. Men annars Mavalas Hong Kong nr 19 eller depends lila.
6. mp3? En creative
7. mobil? Sony Ericsson k500i ?

BLANDAT
1. vad har du i din:
a) jackficka just nu? Mobilen ligger där för tillfället. Och ett gammalt kvitto.
b) handväska eller liknande just nu? Oj! Jag säger bara orka…
2. vad är du beroende av? Just nu Nivea Creme för att jag blir så torr om läpparna när jag är sjuk.
3. vilken sorts lipsyl använder du? Tidigare nämnda och Ett rosa från Dove.
4. vad tror du på? Allt som inte är skit.
5. vad köpte du senast? Presener till min lillasyster.
6. har du nåt husdjur? Min syster har kanin, fisk och hamster. Men de är inte mina….
7. vad bor du i? Ett för tillfället grönt/rött/gult hus för vi målar om.


Sjukling

Jag har alltså blivit förkyld i dessa passand etider. Okej jag ska inte klaga för min kattis har halsfluss. Men det är inte kul att inte känna smaken av det man äter. Dock tror och hoppas jag att det går över snart snart snart! Jag ska ju inte vara negativ. Jag längtar till skolavslutningen på fredag och hoppas att jag han bära den planerade klädseln utan att behöva oroa mig för mitt välmående. Nej, nu ska jag gå ner och äta lite chips.... för det får man när man är förkyld. Adiós!

Chanel inspirerade

Någonting som jag kommer att satsa på till sommaren är min lilla vita quiltade väska. Det är ju superhärligt att i bland slippa den stora rymliga, även om den är bra. Vitt är ju sommarens färg.

       
            Chanel?                    Min väska?              

Jag blir galen

73263-116


Jo... det blir jag. För visst vill jag vara förkyld och jag längtar ju inte alls till sommaren. Och jag tycker visst att det inte gör något att min förkylning kom så lagom till skolavslutningen om en vecka. Och jag är inte alls avundsjuk på Nicoles klänning. Och nej... jag har nog inte vaknat på fel sida i dag. Nej Julia, nu får du pigga upp dig. Detta är ju skandalöst.


Fredagens kändis.,

73263-115

eller snarare fredagens klänning. För det är den jag vill understryka. Resten är inte mycket att hurra för enligt mig. Men köänninge är verkligen jätte söt. Och helt rätt med blommigt nu till sommaren :) Grattis till Paris klänning och lite till Paris själv.

Sjung om..

..studentens lyckliga dar =)
Japp.. har precis kommit hem från kusinens trevliga studentskiva. Mycket trevligt folk och kul att träffa sådana man inte träffat på lääänge. Stort grattis grabben! =)

Festkläderna:

   

¤Gina tricot jeans
¤Svarta skor från mormor
¤Svart linne HM
¤Vit blus veromoda
¤Skärp från HM
¤Utsläppt hår

Nu ska jag precis kila ner till tvn och äta lite grillar från hemköp, lite potatissallad och en baguette. Mums. Fredagens kändis kommer sedan. Adiós!

Den pyssliga sidan av mig..

..har varit kreativ! Kände att mina vita väggar behövde piffas upp och få lite färg. Så jag har satt ihop massa relkamplansher intill varandra. Rätt coolt tycker jag. Sitter nu på väggen intill min dörr.

73263-111

Belöningen!?

73263-112


Kanske är dessa underbara sandaletter belöningen för att jag är så duktig? Okej.. fatta mig inte fel nu men alla bör ju få belöning någon gång. Det är såhär att för det första fick vi betygen i engelska och svenska a i dag. Högsta betyget i båda. Åhh jag är så glad för det för jag har verkligen satsat. Svenska och engelska ÄR verkligen mina ämnen. Och så var jag hos läskiga tandläkaren och gjorde avgjutningar på tänderna inför den kommande tandställningen : / men det blir nog bra till slut.. om nåt år.
Fick skorna av mormor. De är knappt använda och deär köpta i New York. Det ballaste är ändå att märket heter Nicole precis som Nicole Richie! haha. Love to them and grandma!!

Och till Kattis vill jag ge extra många pussar - för hon har fått halsfluss. Hoppas att det går över snart älskling! Sådant är så surt nu innan skolavslutningen med... det är två dagar kvar i skolan nu!
Adiós!