Nicole goes Sienna?

Börjar Nicole bli lite som Sienna? Detta är i alla fall väldigt sött ♥

73263-109Nicole Richie.


73263-108 Nicole Richie.


73263-13Sienna Miller.



Tips: Skjortklänning

73263-107


Unga misha vet hur det ska se ut i sommar. Skjortklänning och ett skärp i midjan. Det är absolut en av mina favoriter. Det är kul när man, som hon har här, har en lite annorlunda färg.
I bland är det svårt att hitta den rätta klänningen i affärer. Men jag vill i så fall tipsa om asos som har många fina skjortklänningar. Vissa mer utstickande än andra. En favorit är en vanlig vit skjortklänning med kilklackar till. Som den längst ner till vänster. Om man inte vill lägg pengar på en skjortklänning kan man alltid låna killens eller storebrorsans.. om man får lov då..



73263-110



Promenixer.

Egentligen är promenaden den bästa motionen.. kanske också den tråkigaste..
men ändå. Vi hade friluftsdag i skatås i dag och gick där 5 km. Sedan gick vi lite på stan och till sist tog vi bussen hem. Men min buss gick inte hela vägen till mig. Då föreslår en kompis att vi ska gå hem. Tyckte han ja.. tyckte inte jag. Men så blev det. Och nu efterpå kan jag bara säga tack Erik. haha mycket bra extra motion. Adiós!

Dagens

73263-106

I dag blev klädseln:
♥Vitt linne HM
♥Vit blus Vreo Moda
♥Crocker jeans
♥Brett bälte HM
♥Kattis rosa nagellack
♥Guld ringar i öronen



Dröm beachen!

73263-104


Vem vill inte ha denna sköna bikini kombinerat med flugbrillorna, armbanden, en slapp sjal och en rufsig knut i håret på beack 2006. Här är en lite billigare kombination än den ovan.. vi kan ju bara gissa vad den kostade...


73263-105


Solglasögon och armband och sjal från HM
Bikini från Asos



Dagens klädval

73263-103


Vitt linne HM
Gul tshirt
Blusväst HM
Kedja Sthlm weekday 2nd hand
Jeans JC
Kattis nagellack i rosa


Ser jag brun ut från 2 st summer glow strykningar? haha nej.. skämtåsido.. det väntar jag mig inte ännu heller... =)

Refshed!

Nu har jag tagit mig ett ordentligt bad efter att mamma toppat mitt hår. Hoppas att i alla fall största delen kluvna hårtoppar lämnade mig. Pealade med mina rosa skrubbvantar och gjorde inpackning i håret. Rakade benen och smörjde tillslut in mig med min nya Dove summerglow. Nu är jag mjuk som en... som en.. babyrumpa.. haha. Hoppas också att Dove krämen håller vad den lovar. Jag vet dock många andra som blivit nöjda med den. Jag packade som sagt in håret. Jag försöker göra det i alla fall en gång i veckan. Gärna mer. Jag är verkligen en sunsilk tjej och därför använder jag deras care and repair serie . (den orangea) Den är verkligen jätte bra. Har Shampo, balsam, leave in, hårinpackning, samt andra produkter som plattkräm, booster mousse, curl mousse och anti-frizz kräm. Hurra för sunsilk! ♥

Grattis lilla mamma i går och i dag.

73263-102

MAMMAS FÖDELSEDAGSTÅRTA SOM JAG BAKADE TILL HENNE I GÅR. SOCKERKAKSBOTTEN MED BANANMOS,VANILJCREME, GRÄDDE, JORDGUBBAR, VIDRUVOR OCH KROSSAD DAJM. MUMMA!


Shorts total makeover.

Eller.. inte riktigt total. Men en liten uppfräshning av dessa shorts:  
Söta men lite tråkiga. För ett tag sedan köpte jag ett tygankare från knappkarlssons som jag sydde på ena benet:    

Resultatet blev bra och med ett skärp till eller ett par hängslen blir det ännu bättre. Nu väntar jag bara på solen igen.      

Nya ägodelar

I dag bar det av till stan (igen). Jag har ju vart i stan rätt mycket nu det senaste. Men då har jag alltid haft någon annan att tänka på. Presenter och så vidare. Så i dag tog jag mig tid till mig själv. Bara mig själv. Detta var vad jag hittade:

        

En Dove summer glow - alla säger ju att den är så bra så jag gör väl bäst i att testa själv. Tjejen i butiken rådde mig till den mörkare varianten.. ett råd som jag följde.

En supersöt blus med knyt. Fjäderlätt och luftig. (ursäkta att jag bara har bikini under.) Den är lite in the style of Nicole. Och det gillar jag.

 In the syle of Nicole Richie?



Shopping den 26/5 med kattis

Då jag var och köpte present till mamma. Men vi kikade på shorts, jag och kattis. Och dessa ursöta (enligt mig i alla fall) röda shorts fick följa med hem. Mycket nöjd!



Fredagens (sena) kändis

73263-93


Men klockan har ännu inte slagit tolv och ännu är det fortfarande fredag. Återigen tar Misha hem Fredagens kändis priset. Hon VET hur det ska vara. Ojaa. Kanske är det för att jag för tillfdället blir frälst av alla små söta blusar i bomull, siden, frotte you name it! Och med prickar. Ohh va sött! Och Misha VET att Svarta jeans alltid funkar. Så vardagssöt, så stylish! De söta GULA skorna är picken över it! GRATTIS IGEN!!

Lägga upp byxorna?

73263-90

Okej.. jag diggar Paris. Men seriöst, Allvarligt talat och herregud.. Hon trampar ju in 2 dm på byxorna!!!Hjälp!! Nej.. sluta välja att vara trashig, Paris! En storlek mindre hade faktiskt passat utmärkt.

Ghostwisperer

73263-89

I kväll hoppas jag att hinna med att titta på Ghostwisperer med söta Jennifer Love Hewit. Kollade sist och fastnade faktiskt. Liknar dock medium. Men jag gillar att avsnitten är fristående och att det inte gör något om man missar något program.


It´s over...

Nu är det oficiellt slut mellan Dj AM Goldenstein och Nicole Richie. Förhållandet ledde tydligen ingen stans och därför bestämde de sig för att bryta upp. De var ju annars ett ganka sött par....

Texter från People och Veckorevyn.     

Sverigelandskamp

I torstags var ju jag och kake på vip öppning av affären Grace i göteborg. (nu minns jag vad den heter) Karin köpte en jättesöt blus. Eftersom det var 15% rabatt kostade den bara 800:- . Jätte bra köp måste jag säga att det var!

I går blev det middag hos Jon. Mycket trevligt. Revbensspjäll med varma grönsaker och klyftpotatis.

I dag blir det landskap på ullevi. Hoppas att Kim Källström får spela och att det inte regnar på oss. Dock sitter vi (enligt pappa) under tak. I kväll blir det antagligen till att träffa Matilda. (om det vi sade i år fortfarande är aktuellt).

Men så måste jag städa mitt rum med. Och jag känner för en uppfräshning av garderoben. Så i dag ska jag först städa där och i morgon åker jag in till stan för att förhoppningsvis hitta lite att fylla den med. Jag har ju en del på min önskelista. Trevlig helgdag alla! Adiós!

Vip

Nu bär det snart av till V.I.P mode mingel (läs Very Important Person) på en affär som jag alltid glömmer namnet på. Jag lär veta vad den heter när jag kommer hem. Ska bli jätte kul.  Nej nu måste jag kila om jag ska slippa spring till bussen. By the way, tog nya passkort i dag... fy vad hemskt det är att sitta där och se allvarlig ut på beställning. Ciao!

Sommarfavoriter från Asos

73263-88
Ja varför inte?...


Dagens outfit

Oj.. min blogg har inte fungerat nu på eftermiddagen och jag har inte kunnat läsa några andra heller. Här är i alla fall dagens outfit:

            

I dag blev det inget särskillt. Kände för att inviga min nya cardigan så det blev den till mina crocker jeans. Med mina favorit silversmycken till. Ring med sten Pilgrim, Mönstrad smal från Italien, Tjockare med stenar från Kattis. Armband från konfirmationen.
Till detta hade jag mina blåa blommiga ballerinas.
Det regnade....och åskade.... och blixtrade...

Nya grejor

Till min gegen förtjusning hittade jag lite till mig å går i alla fall. Detta:

           




♥Jag fortsätter letandet efter idealhårsprayen. Denna gången är det upp till bevis för Klippotekets produkt.
♥Skor. Svarta från Din Sko. Tycker att det är jätte söta och gillar att de inte är bllerinas men ändå påminner om dem.. på något sätt.
♥Tröja från Gina Tricot. Vanlig v-ringad cardigan.

Adiós!

Mycket men trevligt

Jag har verkligen haft för mig mycket denna helg. Men allt har varit väldigt trevligt.

Fredag: kommer hem från skolan, äter, går och köper godis med kattis. tränar på schlager gympan med kattis. Kak-e och Michaela var också där. Hyr film på vägen hem. (skulle se blarewich project men den fanns inte) Hyrde fear dot com. hem och dusha. Åt en underbart god tonfisksallad ( i rushen). Gick över till kattis. Hamme kom dit. Jag färgade kattis hår (blondare) det blev jätte fint. Titta på filmen och åt godis. Gick hem . Sov.

Lördag: Vaknar, äter frukost, åker in till stan med hamme kattis och sara. Köper present till marina (jättesöta ringar i en ask (köpte dem alltså)) Jag hade köpt sött äppelsött linne med grått skärp till och en snäckskalsarmband. Åker hem igen. Äter pannkakor. Försöker locka håret. Plattar det i stället. Går till hamme. Åker till marinas middag. Kommer hem vid halv två. Sover.

Söndag: Vaknar, äter. Åker med lillasyster till stan för att leta presenter till mamma som fyller år om en vecka. Det blev en del. Men är inte klar ännu. Kommer hem vid 5 och äter. Och nu sitter jag här.

Ouch vilken helg. Jag ska visa dagens köp också.. det blev lite till mig med =)

Fredagen kändis..

Blir sienna.. en av mina största stilikoner. Hon är alltid så rätt och jag behöver väl inte säga mycket för att ni ska förså att jag GILLAR detta! Mums va fina kläder. Och de röda ankelbootsen tillsammans med den vardagliga frisyren är verkligen grädden på moset! Och bältet sen!! Fullpoäng Sienna! ♥

73263-79  

Godmorgon

Prov i dag. Och jag hoppas hoppas hoppas att jag pluggat tillräckligt! Åhh vad jag vill att det ska gå bra. Men det ska också bli skönt att få det gjort. Har inte vart mig själv denna veckan. Mycket tröttare och mer stressad. Kanske är det därför jag inte lagt upp några "dagens outfit" - för mina klädval har inte vart något att hurra för när jag valt kläder i all hast. I dag har jag dock tagit mig lite tid och valt mina crocker jeans, röd och vit randig tee, vit kofta från Gina Tricot och mina blåblommiga ballerinas. Till detta ett grått diadem med matchande hårspänne i form av rosett. Kanske kommer bild i eftermiddag för nu hinner jag inte. I dag efter skolan ska jag och Ullis unna oss en tur till stan. Målen är främst bästa 2:nd hand butiken miss righttime och knappkarlssons. Sedan får vi se vad turen erbjuder. I kväll blir det "shlagerjympa" på friskis och sedan får vi se. Nej nu måste jag skynda så jag inte missar provet.. det vore ju synd. Adiós!

Get her style



Nicole på affären ( med misha barton för övrigt) . Söt i en enkel klänning och metallic ballerinas. Shadsen är på såklart! Här kan du inspireras av några budgetkap:


73263-77

Armband HM
Ballerinas
Svart väska
Klänning Asos
Shades HM

Godis

Det ser ju verkligen ut som godis.. men äter man detta får man ont i magen. Det är tvål från lush. Här i göteborg ligger en lush på baksidan av NK och en vid saluhallen. De har alla sorters tvåler och allt luktar verkligen jättegott. Och de har jättesöta presentförpakningar och man kan få produkter för 50lappen och uppåt. Helt klart värt en titt av alla inför morsdag. Eller varför inte till dig själv. Choklad tvål?


73263-75



Nicole igen..

... som visar lite uppskattning gentemot sin mamma i form av blommor.
Så sött. Undrar vad jag ska köpa till min mamma på mors dag. Jag gillar lushs produkter och mamma gillar också tvålar mm.. hmmm får fundera.

         

Söt när håret växer..

73263-71

Det syns att det börjar växa.. det är fint. Men jag gillar hennes page väldigt mycket. Själv väntar man på ett långt hår som aldrig verkar komma.. Men jag ska spara ordentligt under sommaren och för hoppningsvis växer det under solen. :) Men jag orkar inte vänta....

(detta skulle egentligen publicerats här om dagen, men som sagt så har bilderna krånglat)

Äntligen !

Nu har det ordnat sig så nu kan jag lägga upp bilder och det ska jag! :)

Hatar..

Åhh vad jag hatar att komma för tidigt till skolan.. jag måste byta till ett annat shema eftersom att jag allid gör samma misstag och kommer för tidigt på onsdagar.

Kunde inte heller blogga i går och jag vet inte varför... jag antar att asker bara vill jävlas med mig lite :/ men efter regnet kommer solen heter det väl.....

Prov i morgon

Och jag har inte övat. Men jag har inte fått någon ig varning så jag kan bara få G. Det känns gött i alla fall, Ska fokusera så mycket som möjligt på provet som kommer på fredag i mediekomunikation. I dag fick vi tillbaks resultaten på engelska nationella fick högsta vg betyget.. okej.. det är inte dåligt men det är så surt när man är så nära ett högre betyg. Ja ja.. men det är bra. Aerobics med kattis vart det i dag. Gott att komma i gång igen .. men ooh så segt. Nej nu ska jag gå och kolla in min partygarderob. Det blir dubbelt festande till helgen.
Adiós!

Nicole sportar kofta

     

Fixa nicoles vardagssnygga stil:

73263-68
Kofta från HM 349:-
Sjal Noa Noa 199:-
Ballerinas Asos ca 100:-
Solglasögon Prestige 249:-
Väska Asos ca 60:-
Linne HM 129:-
Jeans Gina Tricot:399:-
Summa: 1485:-


(hennes jeans känns väldigt lika mina gina tricots, så det blir dem jag tipsar om)


Solglasögon

I bland förstår man varför det verkligen är bra att ha med sig ett par brillor i väskan!

     

Godmorgon.. eller.?

Har precis dushat och mitt vänstra öga känns svullet och svider. Jag lyckadet skvätta koncentrerad duschcreme i det. Aj aj.. ögat brinner känns det som. Men i vilket fat ska jag hämta mig från denna händelse och ta på mig, jag ska nåämligen fara till stan i dag och leta present till en kompis som fyller år om men vecka exakt. Jag kommer inte ha tid att åka in i veckan och eftersom vi firar henne på lördagen hinner jag inte i helgen heller. Hoppas också att jag hinner kolla saker åt mig själv med :)
Adiós! 

Fredagens kändis,

73263-65

I dag blir det miss Moss. Kate som gillar att bära svart. (i bland undrar men varför hon inte tar på sig mer vitt) men jag älskar hennes snygga enkla sätt att matcha. Dessa zebrarandigaskor är supersöta och hon matchar dem perfekt till den rödmönstriga sjalen.  Det är super snyggt och det är så enkelt. Varför lyckas man inte så här lätt varje dag? I alla fall. GRATTIS KATE!


Mavala

Vet inte om jag sagt detta, men jag gillar ju verkligen persikorosa. Anser dock att det är en ganska svår färg. Är man inte tillräckligt brun blir det inte fint. Därför är jag nu extra glad när affärer tar in mer saker i olika rosa nyanser. Speciellt i persiko, korall och laxrosa. Jag lackade nyss på mitt nya mavala och det behövdes tre tunna lage för att få fram önskat resultat. Nu ska jag bara se hur länge det håller.

Torsdagen den 11 maj

Hej. I dag tog jag och sara en tur till staden. Jag hade en lite liten lista med saker jag ville ha omgående. Så då fixade jag det såklart. Detta köpte jag:

          

Guldig vattenflaska till träningen. Vilken morot till att gå och träna :)

Oversized tee från HM. Med texten Go away please. Men jag är kluven. Ska jag behålla eller inte? Priset spelar absolut ingen roll, men jag hatar att samla på mig saker jag inte vill ha. Tips någon?

Dove lypsyl som man fick med Veckorevyn. Jätte bra faktiskt!

Sommrigt nagellack från Mavala stod också på listan. Jag fastnade för färgen hong kong. Skase om det blir fint.

Samt en ögonskuggsborste. Har kommit på hur mycket lättare det är att applicera med en sånhär.

+ dagens outfit:

    Vit tshirt från JC tror jag.
                       Röd sjal i linningen gina tricot
                       Svarta shorts
                       Vita tygskor med röda snören!

Adiós! ♥

Hittar barnet inom sig

Sötnosen nicole har kul med sina vänner på nöjesfältet sixflaggs. Har faktiskt vart där själv by the way.. tror jag :P Nicole som ju för övrigt erkännt sina viktproblem. Hoppas bara att hon gör det som känns rätt för henne själv. Du är fin hur du än ser ut Nic!

73263-60

Britney the mom!

Hon är gravid igen. Och nu har hon erkänt det själv. Och visst kan man vara söt om man bara vill. Sunka inte ner dig Brittan! Snälla!

    

Solig klädsel

I dag är jag redo för solen! Jag gick i genom min sommargarderob i går och fann dessa shorts som jag inte ens tänkt på att jag har. Så de åkte på i dag. Tillsammans med ett vitt HM linne och min vita kofta från Gina Tricot. Mitt marinblåa skärp som jag hade i går. Till det har jag det nya gråa diademet och en guldkedja. Till vita flipflops.


Shoes we like!

Gav mig själv lite rast mitt i allt pluggande och satte mig och kikade på lite skor hos asos. Skulle absolut vilja ha alla dessa! Sötaste havsflipflopsen, guldiga ballerinasandaler, äppelgröna från Puma och indieninspirerade tofflor. Ska man köpa kanske? Någon som har något av paren?


73263-56



Prickar



Gillar verkligen denna klänning som jag hade på mig i dag. Den är så luftig och lagom kort vilket är perfekt i datta väder. I dag satte jag till ett marinblått skärp från HM i midjan, så i dag var den inte lika alinjeformad som den brukar. Visst är det kul med variation!? Till detta hade jag mina vita tygskor (de är mycket sköna att gå i), uppsatt hår och mina guldiga bollörhängen.

För övrigt är det samhällskonferens i morgon. Det lär väl gå... ja jag ska inte säga hur det lär gå exakt. Men jag kan ju meddela att jag började arbeta med det i dag. Ajabaja... men det ska väl lösa sig på ett eller annat sätt... som allt annat. Precis, bra pepptalk Julia. Nej, nu har jag massa annat som står på eftermiddagens lista! Adiós!

Vill ha!

73263-54

 Jag vet inte hur bra den är eller hur bra den blåser, men den skulle i alla fall passa åp mitt rum. Och för 50 kronor är den väl ett gulligt lite udda köp.
Från ASOS! 
(för er som inte förstår vad det är kan jag berätta att det är en nagellackstorkare)


I min neccesär...




Foundation? HM:s White sand
Puder? Isadora
Rouge? Också från Isadora Cool Pink
Mascara? Maybelinnes Lash expansion
Eyeliner el. Eyebrowpencil? Nej. Lånar systers i så fall.
Övrigt (dvs. borstar, ögonfransböjare, krämer mm)? Borstar från No7, ögonfrasnböjare HM, Deo från LDB, Nivea Body Lotion.
Nessecär? En guldig från lacoste
Vad klarar du dig inte utan? På vintern: Foundation. På sommaren: Mascara
Bästa tipset? Framhäv din ögonfärg med ögonskoggor. (Dock helst kvällstid).

Vad gömmer sig i din neccesär?



Söt!

73263-49 
Jag tycker att sofi denna vecka ser ovanligt.... söt ut. Har hon klippt lugg eller bara lagt den på ett annat sätt? Är håret kortare? Jag tror i alla fall att lugg är bra för henne, ansiktsformen blir mjuk.  Sött alltså!

Varm dag!

Oh vilken härlig deg det är i dag. Det är så varmt och soligt. Enda nackdelen (egentligen ska man inte klaga) var när jag gick hem från skolan i mina tajta jeans. Ja ni förstår själva. Det var inte svalt direkt. Så nu är shortsen på. Vi satt ute hela lektionen i dag. (hade en lång). Så nu har jag fått färg i ansiktet på magen och på benen. Dagen klädval:


- Linne HM
-Väst HM
-Kedja hemmapysslat med kedja från seconhand.
-Skärp HM
-Jeans insydda Lee jeans (uppvikta under knäna)
-Vita tygskor med vita snören


73263-48

Sitter inte inne!

73263-47

Oh nej. Denna dag sitter jag inte inne. Jag har legat och solat sedan klockan 12.00 i dag och jag planerar att ligga ett tag till. Det är nästan så jag knappt vill gå in nu för att bara rekomendera min favoritsolprodukt medans jag minns det. Är du som jag orolig för att få fläckar av parfymen i solen? Då är mitt bästa tips denna underbara sololja från Yves Rocher. Den luktar söderhavet och kokkos. Perfekt att ha i väskan och man sprayar lätt på den på kroppen. Plus att den har 2 i solfaktor. Parfym,sololja och sommar i samma förpakning. Som tur är finns den på Yves Rocher som ju har hela sitt sortiment
även via nätet. Så man måste inte ha någon butik nära sig för att få tag på dessa produkter. Det finns även andra produkter i samma serie. Solig söndag på er!

Bootcut varning!

Aj aj! detta gillas inte hos chiwoww i alla fall.

Rosetter

73263-46

Något jag fastnade för tidigt var rosetter. Jag tycker att det är en mycket enkel detalj som så lätt kan fixas på egen hand. Låt oss säga att du drömmer om en turkos prickig rosett på en brosh. Vilket kanske inte är så lätt att hitta. Då hittar du bara ett band i denna färg och fixar det själv. Jag gillar att knyta sidenband i midjan, i håret eller på väskan.

FIXA ROSETT DU MED! SO PRETTY!

Solen har kommit

I dag inledde jag dagen med att städa (igen). Men oh så skönt nu när det är helt rent igen. Sedan lade jagmig på verandan och solade, i TVÅ TIMMAR! Hoppas att det har gett något resultat, har inte kollat ännu. Jag hann inte för när jag solat klart bytte jag om och gick promenad med Katt och Ariana. Vi köpte glass och godis och promenerade i solen. Det var så härligt.
 dag hade jag på mig:
♦Marinrandigt linne
♦Svarta cityshorts
♦Vita tygskor med gula snören
♦Liten vit väska

(Växelvis turkosa hotpants och rosa BH , i solen) Ha ha jag kände mig så piffig =P

Mysig fredag

Det har verkligen varit sommarvarmt i dag och jag förstår fortfarande inte hur det kan ha gått så fort. Jag gick ju i vinterjacka för två veckor sedan! I dag tog jag och Tilda bussen till stan efter skolan. (Mycket varm buss, tänk hetta i Italien) I vilket fall. En del inhandlades. Tilda köpte en kort kjol, ett par svarta shorts, ett par skor (fast vita), 2 tröjor (eller var det tre). Jag inhandlade två linnen och ett diadem:

 Silvergrått sdendiadem från Åhlens

 Marin randigt linne med flätade band HM

   T-shirt. Vit silvrig med djup urringning bak. Blir fint när man är brun och fin. Gillar att man ser skulderbladen. Det känns så sommrigt. (Prickarna på ryggen har jag ärvt från pappa)

Sedan åkte jag och alla tjejer och hade mys på frökensudde (en sjö). Ha en mysig kväll alla. Adiós!


Fredagens kändis!

Blir min favorit! Här med bild från månadens Vanity Fair issue. Ja det blir fredagens bild, kändis, klädsel, vill ha! För vem är egentligen sötast här!? ♥

73263-41  Fler bilder finns att
kika på här.


Mina bags.

Exklusiv titt på alla mina väskor.. eller ja.. de jag tycker att jag kan visa och som skulle kunna vara kul att kika på.


73263-40

→Grön/Vit överst. Beatels väska från Wedins | Köptes i början av nian. Jätte bra att ha böcker i.

→Svart väska - Åhlens | Köptes.. ja när köptes den egentligen? Åttan? Använder i af inte mycket längre.

→Rosa väska med blommor - HM | Jätte söt säckväska från förförra sommaren. Rymlig och uppiggande.

→ Ordning och reda påse - Ording och reda NK | Endast för förvaring av böcker eller dylikt.

→Blommig kuvertväska - Wedins | Love it! Köptes i sommras men har inte hunnt användas så mkt ännu.

→Blommig/Brun väska - Åhlens | Min vardagsväska. Rymlig och bra. Inhandlades i somras. Nu har det dock kommit massor med nya leveranser.

→Svart väska m. "nitar" - Wedins | När köpte jag denna? Används inte mycket alls.

→Vit liten väska - fått av farmor | Så söt. Perfekt för plånboken och mobilen. Söt till klänning.

→Svart glansig väska- HM | Min party bag nr1! Köptes inför jul och nyår förra året (05-06) Super söt!

Ser gärna andras väskor också. Visa gärna! Se det som en utmaning om ni vill. Adiós!

Varför?

Varför drapperar hon sig i dessa låånga klännigar? Vill hon inte visa konturerna runt gravidputet? Sånt som är så sött.

Vogue

Tänkte visa min adorable tavla som jag köpte här om dagen. Den hänger nu på väggen och piggar upp i mitt för övrigt turkos, btun rosa rum. Kanske visar det ngn dag. I vilket fall, jag gillar min Vogue!

73263-35


Dagens klädval

  


I dag blir det lite gult i form av:
→ Gina Tricot Jeansen
→ Vitt axelbandslöst linneHM (nytt!)
→ Grå kofta gina tricot
→ Gult diadem HM
→ Tygskorna med gula sidenband i

Vanligtvis är jag inte så kär i starka gula färger (som diademet) men när det är såhär lite så gör det ingenting för min del. Jag avgudar dock ljusgula färger som blir jättefina mot hyn sedan när man fått lite färg.

I dag börjar jag skolan klockan elva, meaning that i am leaving at 10.30. En timma kvar alltså. Adiós!

Tacksamma klänningar.

73263-31

Jag älskar klänningar som är tacksamma. Alltså när man kan använda dem i olika syfte, och att de funkar lika bra vid alla tillfällen. Som klänningen i detta exempel. Här är en jätte söt axelbandslös klänning från asos. Eftersom att den är svart kan den kombineras med många olika färger. Det klassiska är väl att hålla ner tonerna på klädsel vid fin fest eller middag. Men man kan i stället liva till det om man använder den på dagen till exempel. Som här lite rött och guld oh blommigt. Om man tänker såhär när man köper klänning räcker det med att man köper hälften så många klänningar man skulle ha gjort annars. Adiós!



Sweet comfy.

73263-27

Nicole är sweet and comfy i solen. Här i vit blus, slitna shorts, röda solglasögon och svarta allstars. Så här tycker jag att du kan fixa stilen...

 
Shortsen fixar du lättst genom att klippa av ett par jeans du redan har. Billigt och bra, äkta resultat.


 
Här en vit blus från Laredoute.


 
Converse skorna finns i dag på många ställen. Karltex, Nilson, Yoko Yap, Hollywood och sportaffärer.



          

Det vilktigaste med solglasögonen är inte att de måste vara röda som på bilden, utan enligt mig stora och gärna då färgade. Men mitt exempel ger ett par röda. Alla är från prestige som jag tycker om vääldigt mycket. Vill ha alla ur deras sommar kollektion. ( undantag för vissa)

Hur fixar du då lätt hennes FRISYR? För att slippa stå med en locktång (i fall du har rakt hår) Råder jag dig att ta mousse i hela håret (dvs den nedre delen, inte hårbottnen då det kan se fett ut). Ta en trattfön medans det är fuktigt och lägg håret i tratten. Föna med tratten tryckt mot huvudet och håret där i. Ta några partier i taget. Avstuta med att reda ut eventuella tovor eller för stora lockar. För ett fräsht resultat kan du ta glansserum i TOPPARNA. Har du inte det kan du testa med ex baby olja.

ADIÒS!

Recenisoner

Jag sa ju att jag skulle recensera Glamour och Bröderna grimm, och dett kom jag i håg såhär åp mångagseftermiddagen.

Glamour: När jag läser en mode tidning vill jag att det skavara en modetidning. Jag vill kunna, när jag läst klart tidningen, ha en lista med saker jag vill köpa, elelr åtminstonde är nyfiken på. Varesig sakerna är uppnåliga eller inte. Så kände inte jag. Det är nog inte en tidning som bara inriktar sig på mode. Det handlar och resor, och jobb och partnerskap mm. Jag hoppades faktiskt på bara mode. Eller i alla fall mer mode. I detta nummer (nummer2) fanns dock en intressant reportage om Nicole Richie (me like) med betoning på hennes barndom, vänskapen/före detta vänskapen emd Paris Hilton och såklart arbetet för Jimmy Choo. Jag tror inte jag gillade denna tidningen så värst mycket, tror att jag ska hålla mig till veckorevyn. Eller köpte jag bara fel nummer?

Bröderna Grimm: Mys film. Ja det skulle jag vilja döpa den till. Den ligger väl i höjd med första harry potter filmen, eller narnia eller peter pan. Det vill säga lite spännande för en 11 åring. Dock rätt mysig att titta på om man inte har så mycket att göra, och faktiskt en film som får en att minnas alla sagor man läste som liten. Faktiskt inte så sälvklart slut, vilket kändes... ja...bra. För en gångs skull. Men man bör nog se den med minst en 12 åring. Annars kan man lika gärna gå och hyra nalle puh.