Utmaning - höstfavoriter!

Det finns alltid något som man gillar extra med hösten. Både inom modevärlden och ja.. världen i övrigt. Här listar jag mina fem favoriter, både aktuella och de som är ever lasting.

                 




 1, Katter! Jag är för tillfället fast i katter. Då menar jag på plagg och assocearer (vanliga katter är också bra). Men de känns för mig som ett litet kännetäcknande för min höst 2006. Det finns också andra bloggerskor som "bär katter". Go cats!

2, Lush! På hösten får jag alltid en extra anledning att smyga in på lush och köpa upp mig på lite nya fräsha produker och badbomber. Jag menar finns det något bättre än att ligga i ett härligt Lush-bad när det är mörkt och kallt ute?

3, Mysig läsning! Precis som varma bad är ett höstcrave, älskar jag att krypa upp i soffan med en filt och lite choklad och läsa. På hösten får det gärna vara lite mer spännande böcker. Jag hoppas att sjunde Harry Potter boken kommer ut snart. Men det lär nog dröja.

4, Grått! Precis som lila var den obesegrade färgen förra hösten är grått årets färg för mig. Även om lila håller sig stadigt uppe. Fyller gärna på med mer grått i garderoben, det är ju en rätt internal färg.

5, Nya toner! Det är nu det är så härligt att byta ut sin rosa sommarögonskugga till en mörkare grå eller sotade ögon till festen. Eller en mörkare nyans på ditt lipgloss. Roligast väl känns ändå rouget som hoppar till en lite murrigare höstigare färg.  

Nu utmanar jag Bohemica, Engla, SigridNina och Madeleine att visa upp sina favoriter. Men alla ni andra som också känner er sugna såklart!


Kommentarer
Postat av: Elsa

Härligt!

Postat av: Madde

Vilken rolig utmaning:) Mina fem favoriter kommer upp i veckan.

2006-10-15 @ 20:31:44
URL: http://freshfashion.webblogg.se
Postat av: Julia

Elsa: Kör på ;)

2006-10-15 @ 20:32:29
URL: http://chiwoww.webblogg.se
Postat av: Julia

Madde: Vad kul :) det ska jag läsa ! kram.

2006-10-16 @ 12:32:04
URL: http://chiwoww.webblogg.se
Postat av: Nina

Vad kul :D ska anta utmaningen så snart jag kan, idag eller imorgon :)

2006-10-17 @ 16:20:42
URL: http://nina.bloggtopp.com
Postat av: Julia

Nina: Kul att höra :)

2006-10-17 @ 16:48:57
URL: http://chiwoww.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback