Topp 10 i bloggar

Käthe listar i sin blogg de tio bästa bloggarna just nu. Jag tänker minsann göra samma sak. Dock håller jag mig till ett fåtal bloggar så vi får se om jag kommer upp i tio. Mina favoritbloggar just nu alltså;

1, Lolita Lolita får första besöket varje morgon. Hennes kollage är antagligen de finaste inom bloggvärlden och ger otroligt mycket inspiration. Hela bloggen andas vardagslyx och är är en mycket personlig sådan.

2, Sigrid Vem känner inte till sigrid vid detta laget? Trots att jag oftast springer runt i byxor i alla längder påminner Sigrid om klänningen som inte får glömmas bort. Härliga klädkombos och snygga secondhand fynd.

3, Rar Rar (eller Michaela) är nog den bloggerska som inspirerar mig mest på klädfronten. Väldigt vardagschica outfits och ofta plagg som är lätta att få tag på, som TopShop och HM. Just därför är det så lätt att influeras.

4, Hotspot Mycket välskriven och varierad blogg med mycket listor, tips, kollage och dagens outfits.

5, Ebba Det är väl dumt att fråga vem känner till Ebba - Bättre är i stället att fråga vem känner inte till Ebba.. Vecko Revyn ansiktet Ebba skriver om jobbet, mode och kändisar. Det skulle vara en lögn om jag inte medgav att det är på hennes stol jag en dag skulle kunna tänka mig att sitta.

6, Bohemica Emelie som hon egentigen heter väcker den lite mer estetiska sidan hos mig. Inte nog med att hon redan verkar pyssla för fullt i skolan, utan också på fritiden gör hon sina egna smycken och hon har antagligen världens sötaste rum. Kolla bara senaste catwalk trenden med olika färg på naglarna.

7, Engla Välskriven blogg som jag läst länge. Ger mycket tips om nätshopping och det mest intressanta just nu måste ju vara att hon faktiskt väntar barn. Det är så härligt att i alla fall genom bilder få följa utveckligen! Lycka till!

Efter dessa finns det såklart andra bloggar jag kikar in på, men dessa läser jag dagligen..

Kommentarer
Postat av: hotspot

Vad kul att du gillar min blogg, jihoo :)

Postat av: Julia

Hotspot: Det är klart att jag gör det! Keep up the good work som man brukar säga ;)

2007-06-14 @ 20:44:46
URL: http://chiwoww.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback