Jag är lite frånvarande, jag vet..

Just nu jobbar jag med mode dag ut och dag in. Japp, projektet är i gång och vi kör på för fullt med vår modeblaska. Så det är anledningen till att det inte blir så mycket tid över här. När jag verkligen känner att jag får en ledig stund så ska jag ta mig tid till chiwoww. Senast till helgen. Så länge går det att följa vårt arbete här.

Ciao!

Rollkaraktären: Beatrix Kiddo

image882

Jag är inget fan av filmer som James Bond, där mannen klarar allt och flickorna gestaltas som svaga gnällande barn som alltid måste beskyddas. Tomb Rider och
Kill Bill är filmer i min smak, med lite girlpower.

Ovan har jag slängt ihop lite kläder från Beatrix Kiddos garderob. Sportigt och coolt.  
Jordnära och inte alls divigt, bara väldigt kaxigt.

Jeansen är från Michael Kors och är ljust tvättade och amerikanskt utsvängda. Kiddo drar inte på sig ett par supertighta hårda jeans, så är tights bättre.

Sandalerna från Bottega Veneta är bekväma. Inga stilettklackar såvida man inte är under dödshot, och knappt ens då.

Klänningen är från Celine och i favoritfärgen gult.

Solglasögon från Prestige, Tee från Juicy Coture, Skor från Addidas, Armband från Tom Binns.

Bilder från www.netaporter.com


Gossip Girl strikes!

image881

Känner mig väldigt blek. Längtar till sommaren. En solresa hade inte suttit fel, men det närmsta jag kommer Asien nu är genom min historiabok och imperalismen..

Sju minuter kvar till Gossip Girl dock! Yes!
Mitt nya diadem, införskaffat på HM's rea för 5:- (inklusive en hårsnodd med dekorativa "knappar" i samma mönster), känns väldigt gossip girl.
Typ anledningen till att jag köpte det. Det är GG hysteri i landet, tjejer! 

Vilken härlig dag!

     
Om ni undrar så kan det i bland bli ett veck ovanför min överläpp när jag ler. Precis som på Julia Roberts. I bland tror jag att vi är släkt eller något.. ;)

Åh, i dag har varit en bra och rolig dag. Har skrattat otroligt mycket. Och det är viktigt. Vad som gjorde denna dagen bra:

♥ Jag tog med mig rosa muffins till skolan och bjöd på. Uppskattat, gott och fint!
♥ Jag var fin i min väst och "ullkjol" från HM med svarta strumpbyxor.
♥ Jag kände mig ännu finare i min rosett i håret, som på bilden blivit lite rufsig. Men den höll hela dagen!
♥ J och jag bestämde oss i bamba (matsalen) att sätta oss brevid en person som såg väldigt ensam ut. Vi kände honom inte. Det kändes bra!
♥ Tre redovisningar/ inlämningar färdiga! Phew..
♥ Bra respons och betyg på arbeten inom mediaproduktion. Kul!
♥ Mycket skratt, sång, lite godis, en jordgubbsyoghurt en av klasskompisarna världens knasigaste och flamsigaste framförda redovisning.
♥ Min tröja från HM är påväg hem i denna stund! :D
♥ Underbara vänner och många kramar!

Behövs mycket mer?!

Älska!

image877

Kan man annat än bara falla pladask!? Jag är så glad för detta mode. Jag är så glad föratt det är så bärbart och för att det framhäver en vacker silhuett. Jag är så glad för att det är så rackarns fint och för att vi kan se ut såhär hela våren, sommaren och även till hösten igen.

Emporio Armani, me like!

Bläääää

Marcus Ohlsson » Tush » 1
Lätt och luftig - allt annat än vad jag känner mig

Urk. Fy. Blä. Just nu mår jag allmänt.. blä.. Trött, seg och huvudvärk. Illamående. Känns som om någon sprutat in ett kilo cement i huvudet. Eller trolldeg, sån man lekte med när man var liten ni vet. I vilket fall måste jag plugga. Men om jag jobbar undan kan jag nog unna mig en film om ett tag. Tills dess blir det thé och en djupdykning ner i skolböckerna.

Hur mår du i dag?

Då var man brun och fin..




.. nu känner jag mig mest blek och rödflammig.
Tror att denna bild är från slutet på förra
sommaren. Jag hade varit i Kroatien den sommaren.
Och jag som inte ens tyckte att jag var speciellt
brun då. Måste sola solarie någon dag.











Skola i morgon..

Åh. Nej. I morgon börjar skolan igen. Orkar. Inte.
Men å andra sidan så är det projektstart om en vecka och vi kommer göra världens snyggaste modemagasin! :D

I dag gäller dock plugg.  Förhoppningsvis blir den någon bra film till kvällen. Just nu har jag gjort mig en cafe au lait. Hoppas det hälper ;)

Förresten, kollade ni på melodifestivalen i går? Vann rätt låtar? Skönt att inte Carola och Andreas gick till final. Låten dög ju inte alls. Bara för att det är Carola blir allt så stort helt plötsligt och där med överskattat. Eller vad tycker du?

 Trevlig söndag!

Blue suede shoes

     
Här är mina Lacoste dojjor som jag är extremt nöjd med. Snygga, bekväma och färgglada. Nätta är dem också.


Som tidigare nämnts så upptäckte jag galna rean på Monki i går. Ett par tighta ljusa jeans för 20 spänn! Det är galet! Jag tror jag måste springa dit i morgon efter jobbet med en hög guldtior ;)



En söt detalj i håret till våren. Fjärilar är fint.

Fredagsplaner

Jonas Hallberg » Elle Lyx » 3
Tråkigt eller helt okej trots allt?..

Mitt biosällskap för kvällen har precis avbokat. Ja måste medge att jag är en aning besviken både för att jag hade sett fram emot filmen och för att vi aldrig lyckas hitta på något vettigt tillsammans på loven. Shame. I stället blir det en dag hemma full med plugg och till kvällen tacos och Lets Dance med familjen. Som en extra bonus kom ju även nya Elle i går, så så farligt kanske det inte är - trots allt..

Bild

Lovemusic

På bloggen firar vi alla-♥-dag med att lyssna på fina låtar.

  
John Meyer - Your body is a wonderland
 
Robbie Williams - She's the one
 
Smokey - Living next door to Alice

Queen - It's a hard life

Flängig torsdag

I dag har jag krängt av och på balklänningar som det värsta, och hittat fyra stycken som det ny står emellan. en grå, en ljusblå, en marinblå och en petrolblå. En med tight överdel, en med tyll som askungen, en enkel modell med bar rygg och en med megasläp. Får klura på dem nu.

Och det är alla hjärtans dag! Hur firar ni? Själv firar jag typ inte alls och någon feeling har inte infunnit sig heller. Men men.. inte deppa. Ska kolla på Stardust med familjen. Det klassas väl som kärlek det...

PS. Superduperhyperrea på MONKI med ALLA reaplagg för 20:-!!!

Onsdag

I dag var det biobesök som gällde. Min lillasyster fick välja film, det blev Alvin och gänget - svenskdubbad. Det var vi och alla barnen om man säger så. Anyways så införskaffade jag sedan ett par blåa  lacoste skor. Lite sportigare, perfekt för alla powerwalks i sommar. På Zara krängde jag på mig massor med plagg, och trodde att jag skulle ruinera mig själv, men köpte inget av de sjuttioelva plagg som följde med in i provhytten. Men nu har jag second thoughts vad gäller en tight ljusrosa skjorta för 200 pix. Men det är väl så det ska vara antar jag ;)

I morgon: Leta efter balklänning och sätta i gång med läxor på allvar.
Nu: Sova!

Upper East Side



Snart bosätter jag mig i soffan i ändamål dagens höjdpunkt - Gossip Girl! ;D
Ska efter det försöka hinna med lite läxa (på lovet jaa vet) och sedan sova. I morgon blir det bio med lillasyster - perfekt sysselsättning på ett lov, och sedan stadsvandring med densamme ;)

Har ni lov?

Mer grönt

image870

Blev nervös när min livlina på
denna tröja på nätet började ta slut, så jag beställde en i fall jag inte hittar en i stan i morgon. Ytterligare sänkt i pris var denna också - 98:-. Godkänt. Så antingen kommer jag ha två tröjor av samma modell, eller så skickar jag tillbaks denna då den kommit. Nu blev det snurrigt. Well well..

Dagens lilla goding

image869


Är utan tvekan denna söta topp med volangringning från helt otippade Gina Tricot. Kanske något att spana in. Kan vara en söt och användbar sak för 200:-.

Foxy jumper

   

Min senast införskaffade ägodel är denna zip-hood från 10-feet. Nedsatt på 70% - den blev min för 329:-. Perfekt! Ett lite roligare stuk än HM:s enkla budgetvarianter. Med en liten räv fram på bröstet. Foxy ;P

Stickade tröjor och höst

Satt och kollade igenom lite random bilder och outfit-bilder från i höstas, innan december kom och innan allt regn kom. När löven precis började ändra färg och jag gick hem från skolan i mina orangea strumpbyxor, och när jag drack the när jag kom hem - drog upp mina stickade knästrumpor lite högre upp och satte på mig en extra kofta. Kunde det inte vara riktig höst lite längre. Jag antar att man aldrig är riktigt nöjd..

I vilket fall stötte jag på denhär tröjan när jag plöjde bland bidlerna. Och så slog det mig att det var ett tag sedan jag hittade denna - så har jag tur kan jag hitta en på rea nu. Ska kika på onsdag tror jag.


image865


Förresten i morgon ska jag visa en annan ny tröja, men det är då det.. nu ska jag sova.

Slöa klubben

Det har varit en minst sagt lat söndag, och en lugn helg. Förhoppningsvis blir det mer fart i veckan, nu när det är lov och allt. Dagen har spenderats med ett bad, lagning av middag (asiatisk nudelwook med ingefära) och ett försök till uppsatsskrivning (en uppsats som skulle vart inlämnad i fredags), vilket resulterade i plöjning av några Harry Potter kapitel och godis i stället (vilket i sin tur resulterade i ont i magen). Så kan det gå.

Nu ska jag göra något annat slöaktigt. Film och kakor är ett bra alternativ.

Dull

Nu är jag trött efter ytterligare en lång dag. Ja, hela veckan är lång och grå. Har i alla fall tagit ett bad och målat naglarna. Nu ska jag sova. Ses i morgon!

Marc by Marc Jacobs

image864

Jag kan inte säga att jag direkt gillade Marc by Marcs höstkollektion. Men vad vi å andra sidan kan konstatera (och glädja oss åt) är att rosetter forstätter, svarta strumpisar är snyggare än snyggt och att färgglada skor är något att spara på hela hösten ut. Kul!

Gossip Girl

image863

Det är nog inte bara jag i detta avlånga land som har
fastnat för Gossip Girl. I vår vill jag se ut som Serena, men söta ballerinas och chica kavajer.

Alla plagg ovan är från Top Shop.

Raindrops keep falling on my head

image862
Känns lite gossipgirl-Blair ;)

Jeans Åhlens
Skjorta Vero Moda
Väst Åhlens
Diadem HM

I dag regnar det. Fy vad opepp man blir när det regnar. I vilket fall ska jag inta frukost snarast och sedan ge mig av till skolan. Det faktum att jag egentligen börjar vid tio gör mig himla hurtig, plugga på!
I eftermiddag en sväng till stan (regn + stan= måste ha bland annat nytt paraply!), om vi inte är inregnade då..
Ciao!

Åh nu blev jag glad



För detta var nog det vackraste jag sett i dag. En sån kjol! Vilka behagliga färger. Jag vill också ha en!! Nu blev jag avis!

Charles Nolan Fall RTW 2008.
Bild style.com

This Autumn - go for one shade

image861

En favorit på Diande von Furstenbergs Fall-visning är helt klart den svarta outfiten ovan. Att matcha allt i samma nyans är väldigt snyggt och behagligt för ögat. Lägg märke till det smala bältet i midjan! Spring och köp på HM's rea! :D Härlig hollywood-feeling. New look on its way back?

Bilder från style.com

Golvad färgexplosion

73263-860
I dag kommer dagens outfit på detta sätt,
mycket enklare då jag inte behöver tänka på
bakgrund, ljus eller hur jag ser ut i ansiktet.
Släng det på golvet och fotta bara!

I dag är första dagen på sista veckan innan
sportlovet, och OM jag längtar till fredag!
Men först en vecka med en hel del plugg,
bra tv om kvällarna och en härlig eftermiddag
på stan
på onsdag. Vad gör ni i veckan?

Skjorta JC
Cardigan Cubus
Byxor Åhlens
Skärp Second Hand

Trött

Har jobbat hela dagen. Hemma sent i går. Nu ska jag bada skumbad!