X-tinas jeans

73263-475

Nu kanske ni undrar vad denna konstiga bild som egentligen inte innehåller något speciellt gör här. Det inringade benet kan jag i alla fall säga är fröken Aguileras. I fll in love with her jeans. Vill ha ett par lite ljusare, tighta, lite slitna. Jag kanske borde önska mig ett prasentkort på Miss Sixty elelr liknande i julklapp. Några bra förslag?

Attjo Attjo Attjo prosit!

Hur blev jag såhär snuvig? Det måste vart någon som smittat mig. Det är ju förkylningstider nu. Ett svullet ansikte, rinnande näsa, hostig i halsen och huvudvärk. My head goes dunk dunk dunk.
Ingen dagens outfitbild i dag, men jag har på mig svarta mysbyxor, svart hood, stor stickad sjal, raggsockor. Jag har tur med att skolan inte börjar förens klockan halv två. Vi har kompledigt på engelskan. Bara matte med andra ord. Ska snart sätta mig nere i soffan med en filt, pirates of the caribbean, te och lite diverse saker. Måla naglarna, läsa lite läxa, planera lite julklappar osv. Åh vad jag längtar till jul!! Och till pengar, varför är man pank när man hittar en massa man vill ha.
Nej.. det där julteet nere i skafferiet står och skriker på mig nu. Pepparkakesmak, massa julkryddor i skulle jag tro. Jag glömmer alltid av vad dom heter. Mumma i alla fall!

Dagens - den 29/11

  

Dagens bestod av:
♥ Crocker jeans med ett stort hål på knät
♥ Svart tee HM
♥ Rosa kofta HM NY!
♥ Örhängen, ringar i guld Glitter.
♥ Halva dagen Stickad sjal i vitt från Lindex.


Britney strikes again!!



Okej, nog för att Paris inte heller har valt det bästa ur hennes garderob denna gången, men Britney är ändå snäppet värre. Jag lovar att det inte är något emot Britney som person (så som man uppfattat henne alltså), det är bara kläderna. Whats up med sånadär remsandaler.. köp ett par pumps!! Och varför har hon på sig en barockkappa? :$ Minikjolen och flickt-shirten alá fjortis.. hur kom de in i bilden? Sist men inte minst.. brillorna?! 1, Är det sommar (i alla fall ljust?)? 2, Vad sa du att det var för färg på dem?
Okej.. nu har jag klagat klart för denna gången.

Serie. Candy for the lips. Del 2


        


Just nu vill jag ha:

♥ Jucytube i turkost. Det blir inte turkost på läpparna utan lämnar ett blåglansigt glitter. Lite frosty skulle man nog kunna beskriva det som.

♥ City Lips gör lipgloss som förstorar läpparns succesivt. Jag vet inte om det hjälper men det skulle vara kul att prova.

♥ Estee Laduer. Har önskat mig denna i julklapp. Det är en lite mörkare rosa med massa guldskimmer i. Heeelt underbar!

♥ Dior Kiss finns i grönt. Skulle vara härligt till sommaren. (OBS! Precis som den blåa blir det inte helgrönt utan bara ett sådant skimmer!) Coolt!


...och alla andra i hela världen så klart.....

 


Ebba vs. Sofie

  

Bilder från stureplan och bondpremiären.
Ebba von Sydow och Sofi Fahrman var båda där och minglade/ jobbade. Vem är egentligen bäst klädd? Jag tror att jag gillar Sofis lite bättre. Det är lite mer sofistikerat och lite kvinnligare. Piffig i håret och ursnygg urringning på klänningen! Ebbas känns lite too much här.  Vem är snyggast enligt dig?

Mischa goes stick

Ja, pinnposen.. ska vi kalla den så? Kanske ett lite fult namn till en snygg pose. I alla fall..
På majoriteten bilder står Mischa rakt upp och ner, händerna i sidled, tårna pekar lätt inåt och i bland ett snedlagt huvud. Jag tycker att det ser bra ut trots att det är så enkelt. Det bidrar till hennes slanka och långa utseende vilket jag tycker är jätte bra. Att Mischa är så lång bör hon visa upp och förtydliga. She's gooood looking!! 
 


     

Betyg: C C C 
3 av 5 möjliga

Dagens


♥ Svarta ridstövlar från Skopunkten

♥ Jeans Crocker by JC (gamla)
Ny grå tee från HM
♥ Stickad sjal Lindex
♥ Basker Gillblads
♥ Gröna hjärtörhängen HM


(Det är svårt att få med hela stövlarna och baskern samtidigt på en vanlig, stående bild, därför den sittande "posen")

Struligt

Bloggen vill inte riktigt för tillfället. Jag som tog mig tid och skulle lägga upp de nya köpen. Bilderna vill inte laddas in. Så det blir i morgon. Men nu vet ni alla att jag försökte. Nu blir det macka och varm choklad.
FIXAT!

I Spy a New Buy

Haha.. not that rubriken makes any sence, eller ja lite...
i alla fall.. besöket i staden gav resultat... tillskott i gerderoben, första klapparna under sängen och... det värsta.. en HELT TOM PLÅNBOK!! Jag tror i ärlighetens namn att jag aldrig varit pank förut. Det positiva är dock att jag slipper lägga hela nästa lön på julklappar eftersom att jag tog en del i dag. Men pank i två veckor!! Omg!!


       

   

De översta bilderna är på det makeup/cleaning set jag fick från Clinique då jag handlade två produkter. Suprise! Älskar sådana överraskningar. Till ett värde av 600:-

♥ Grå tee (lååång och bra) från HM 98:-

♥ Kofta i större storlek. Hyftas bra material. Dominerande bomull. Me like roosa! 149:-

♥ Örhänden i guld och grönt. Så söta so me! HM 39:-



Eftermiddagsplaner

Det blir en tur till stan med syster såhär på eftermiddagen. T (min syster) är sådan att hon åker till stan ofta och kommer hem med lite varje gång. Hon är inte den som supershoppar en lördag och har för några månader framöver. Men det förstås.. jag är inte heller sådan.
Ska kolla lite julklappar både till mig och andra, men även lite basic tees och linnen. Hoppas att jag kommer hem med något.
Pussar!

Nicole goes Crossed legs

  
  

♥ Studerar man Nicole ser man att hon gärna lägger benen i kors. Det ser faktiskt rätt chickt ut, samtidigt gulligt och nästan lite flickigt (kolla bild nr 4). Handen sätter hon gärna i midjan och låter den andra falla. Lägg märke till att det är höger ben över vänster som gäller. Ajabaja.. på första bilden vart det tvärtom.. blev det fel där Nicole? ; D

Betyg: C C C C
4 av 5 möjliga

Posers

Har ni tänkt på en sak. Det är rätt kul att studera hur kändisar posar på röda mattan. Tänkte starta med att lägga upp kändisars egna stilar, helt en om dagen. Starting with Nicole ofcours.

Dagens outfit (!!!!!!)


   

Yes, jag har fottat dagens outfit. Vilken insats av mig, haha. Hoppas det håller i sig.

♣Vita linnen HM
♣ Kofta Gina Tricot
♣Jeans Åhlens
♣Sidenband som rosett Åhlens

♣ Stövlar från skopunkten
♣ Trench HM
♣Gillblads sjal och skinnhandskar


Lbd for me?

Har blivit lite sugen på en liten svart klänning nu till jul. Hellst i bomull, och utan massa tyll osv. En enkel mysig men ändå fräsh. Med gråa stickade strumpbyxor till skulle det bli en hit. Det är i alla fall värt att fundera på, även om jag inte är så mycket för klänningar.
Några tänkbara är dessa.

   

Bild*1;Veromoda   Bild*2;GinaTricot   Bild*3;LaRedoute

Veckans lista

Veckans namn: "sega veckan"
Veckans höjdpunkt: 10:- för 15 minuters solning på meddo.
Veckans nederlag: Regnet som aldrig vill avta.
Veckans person: K som fyllde 17! Love you!
Veckans citat: Av J: "Jag är ÄCKLIGT kär i dina pennor"
Veckans fulaste: J:s bruna mysbyxor. Haha you know it!
Veckans snyggaste: H:s nya frisyr, page är såå sött!
Veckans craving: Har börjat längta efter junkfood t-shirten nu igen, som inte kommit in ännu.
Veckans övriga: Har lyckats bestämma julklappar till alla utom en! Yey!!
Veckans betyg från 1-5: Mitt emellan, 3 då va.

Serie. Candy for the lips. Del 1

Jag är en sucker för allt man kan ha på läpparna. Jag är riktigt addicted i lipgloss och läppstift. Smakar dom gott är det ett himla plus det med. I denna serie tänkte jag först visa mina egna. Men även visa de som står på min önskelista, lite tips och råd från egna erfarenheter och ja.. läppglans i övrigt. Hoppas det smakar!


    


Mina favoriter är dessa. Jag förvarar dem i skålar på mina sminkhyllor. De jag inte använder lika mycket har jag i necessärer.

♥ Mina favoritläppstift är båda rosa. Det ljusare kommer från Max Factor och har namnet Shell shimmer.
♥  Det starkare rosa är från kanebo.

♥ De lite enklare varianterna jag gillar är ett i orange från Rimmel. Det doftar hur gott som helst (och smakar, haha).
♥ Som basiclipgloss funkar fahtiskt vissa av HMs, detta genomskinliga har pensel i tuben vilket gör det lätt att applicera, men det sitter inte så länge. Tur att de är billiga då.
♥ Det tredje med guldglitter är från Rimmel det med och heter Vinyl Stars. Har en fräsh citrus doft och funkar jättebra till många tillfällen.
♥ Det nyaste är från Guerlain och är heeelt fab! Flaskan är så lyxig och det sitter som en smäck!
♥ Mitt ljusrosa Dior kiss införskaffades i somras och är en klar favorit den med. Färgen är himla söt och lagon utstickande.
♥ Den lilla glittrande dior kiss medföljde min mascara. Glittrar något ofantligt! Absolut något för den som vill skina på nyår!

Hjälp på traven..

.. har ju som sagt var varit himla dålig på att lägga upp outfitbilder det senaste. Ja urkass helt enkelt. Så jag registrerade mig i dag (efter att i dag ha läst bohemicas blogg) på outfits.se för att ha fler anledningar att fota min klädsel. Hope it works.

Godmorgon solstråle

.. eller ja det är ganska grått ute. Men jag är inte mindre glad för det. Kvällen i går spenderades med kompisar hos K.  Kollade på film och dippadde grömsaker. Mumma! I morse när jag vaknade (hehe halv 12) kände jag för bamse frukost så jag tog mig tid och skar frukter och vispade grädde med mera. Resultatet blev detta:
 

Fejksol!

Skola till fyra i dag. Inledde med försening (läs pytteliten) till gympan. Elevledd lektion med fotboll, riktigt roligt. Följt av äcklig ( ja äcklig ) lunch och sedan samhäll. Skoltidning till sist. Slappt där.
Efter skolan solade jag. Känner mig lite brunare. Ska snart dusha. Många säger att man ska vänta med att dusha i två timmar efter solning för att färgen ska sitta bättre. Det tror jag inte på egentligen, men jag väntar ändå. Haha. Tacos mys hemma i kväll med familjen. Jobba i morgon.
Kommit på att jag inte hunnit lägga upp outfit bilder på... ja jag vet inte alls. Ska försöka till veckan som kommer. FÖRSÖKA! Men jag tycker att jag uppdaterar bra med annat.
Hey, just det ,har kommit på ett ny serie redan som jag förhoppningsvis hinner starta i kväll, annars i helgen. Pussar! ♥


Beauty me up!


    


Införskaffade i går lite nya skönhetsprodukter. Mascara är inte alltid jättekul att köpa, men man måste. Dior show blev det, och på köpet fick jag en Dior Kiss i miniformat! Det tackar vi för. Just den färgen hade jag inte heller. 245:- för diorpaketet.Hittade även ett läppglans som jag velat. Var inne på YSL, men det blev ett lyxigt rosa/persiko/orange från Guerlain. Smakar gott med! Haha! 225:- för det. Har också hittat ett underbart läppglans från Estée Laudier som jag önskat mig av syster i julklapp. Jag är lipglossaddicted.

Planering.


   

I morgon kommer dagen se ut som följande:

Till stan vid halv 10 för att köpa lipgloss och mascara
♥  Till skolan för matte lektion halv två
Sola på Meddo efter skolan.
♥ Hem och ät. Till stan vid 16.
♥ Hem, och sola på meddo.
♥ Senare till kvällen firande av väninna som fyller 17.

Lost i kväll, och bonde söker fru har nu startat. Måste ruuusa!

Britneys uppgång - ett fall?

       

 
        


Alla minns vi Britneys stora debut som lydig och känslosam skolflicka som sjöng glada flick-pop-låtar. Hennes image byttes sakta men säkert till den lite mer självsäkra kvinnan (i'm not a girl, not yet a woman). Snart var Britney glödhet och med låtar som Toxic, Boys och I'm a slave for you erövrade hon världen med storm, som den nya kaxiga och sexiga Britney. Det är väl henne alla saknar?

Åren gick och karriären la hon på is då hon gifte sig med KevFed, och hon blev bara sunkigare och sunkigare. Milkshake var numera hennes mellannamn. Anledningen var troligen lilla Sean Preston som låg och väntade i hennes mage. Britney syntes inte längre på röda mattan, utan iförd kort bommullsklänning, truls på huvudet, platå flipflops på fötterna och en shake i handen på lata promenader. Babyn kom och alla tänkte väl "nu kanske det blir ordning på torpet", men nehe då. Brittan gräddade ytterligare en bulle i ugnen. Hon plåtades för Harpers Bazaar och visst var bilderna underbara. Britney var fräsh och sexig, samtidigt som hon hade en mage likt en vattenmelon. Baby numemr två kom och så även skilsmässan.

Enligt många är Britney på väg upp. Hon syns på allt mer classy tillställningar och enligt många är det hennes nya jag hon visar upp. Något mer slimmad, något piggare och lite mer aktiv. Men nej.. jag tror faktiskt inte (jag hoppas dock innerligt på att jag har fel) att Britney kommer mycket längre. Kläderna är inte som förut, ja seriöst.. vad har hon på sig??? Det är som hon legat i koma under dessa år. Som att hon inte förnyat garderoben medan hon vandrat om kring i sina mysbrallor. Magtröja? Nej! Sidenslips? Nej!
Tyvärr.. jag litar inte på detta... men jag hoppas.
Rätta mig om jag har fel? Vad tror ni?

Myspys.

I dag ska jag nog bara dra omkring här och mysa. Kanske ta ett bad, planera en massa julklappar och dricka massa latté. Pyssla lite med rummet och kanske kolla på någon bra film jag har här hemma. Jag har studiedag, så jag är inte sjuk eller skolkar inte ; )
Tror att jag ska senare i eftermiddag åka och sola since det är så billigt för mig nu. Bloggande blir det med. Nej.. nu ska jag bada! Later.. ♥

Early morning!





Klockan är nu 07:14. Skolan sätter i gång med matte om 45 minuter. Just nu målar jag naglarna. Vitt blir det. Mamma kör till skolan i dag så jag slipper stressa. Ska äta en brakfrukost för jag svälter. Ha en lovely day, även om det är i regnet. Puss.

17 år!

Grattis älskade K på födelsedagen!! Hoppas att du får en fortsatt underbar dag med din R. Du betyder mest. Jag älskar dig mest! Din Julia! ♥


Serie - Festklädd - Del 4


Dancing queen

73263-434

♥Glitter och tighta designerjeans är prioritet nummer ett för vissa på dansgolvet. Med ett enkelt linne från Vero Moda och det par snygga Miss Sixty Jeans är det lätt att ändra stilen från gång till gång. Röda pumps från Asos och med en glittrig kuvertväska ochså från Asos. Frisyren ser jag helst som spretig och kaxig, lite inspirerad av Madonna, dock lite mer
textur.

Provsittning!


I dag blir det provsittning hela förmiddagen. Jag och rasterande av familjen ska i väg till bäckebol och kika på soffa, IKEA, MIO, Europamöbler osv...
Hoppas att komma hem med inslagspapper för julen med. I eftermiddag ska jag och K sola, då vårat solarium har "kampanj" och det kostar bara 10:- för 15 minuter.



Klubbat!






Nu tror jag att jag har bestämt mig för vilket nästa lipgloss kommer att bli. Ett Ysl Lisse Gloss i orange (alltså inte samma som på bilden) Ska dra med mig K någon dag i veckan och inhandla detta. K är precis som jag glansfantast.

Serie - Festklädd - Del 3


Chick in the bar


73263-433


♥-"En cosmopolitan tack!" Alla är inte så inne på att använda klänningar vare sig det är enkla eller avancerade. Vissa känner sig helt enkelt mer rätt i ett par jeans och ett fint linne. Gråa jeans är lite mer roligt än ett par blåjeans och dessa kommer i från Vero Moda. Toppen är från Gina Tricot och de röda lackpumpsen har hämtats från Wedins. Den quiltade väskan är från Asos.com. Platta håret och fäst det i en snodd eller låt det hänga, och du är citychick alá Gwen Stafani!

Me want today!


Dagens favoriter. Örhängen i form av franska liljor med strass, från Asos för 108:-

Grattis!

.. är lätt att bara säga när någon fyller år, men man ska ha hittat en passande present med. Det är inte alltid så himla lätt. Jag har varit inne i stan flera gånger det senase och letat utan vidare resultat. I dag gör jag sista kraftansträngningen och hoppas på att hitta något riktigt bra. I väg och ut i höstvädret. Puss & Kram.

Changed plans.

Det blev ingen tripp till stan i dag. För trött, för sugen på mys. Det blir i morgon i stället!
Puss & Kram!

Serie - Festklädd - Del 2


Trendy and comfy

73263-432


♥Finkläder måste inte vara alldeles obekväma och innebära kjolar som glider upp, linningar som glider ner eller skor som man vrickar fötterna i. Detta skulle jag kunna tänka mig på en lugnare tillställning, kanske julafton eller på någons födelsedag. En enkel svart t-shirt klänning från Vero Moda matchas med stickade gråa strumpbyxor från HM. Stadiga klackar med en aning platåsula i loubotinanda från Din Sko skulle matcha snyggt och ge en härlig Chloë kännsla tillsammans med strumpisarna. Den quiltade väskan ger en extra feminin touch och kommer från Wedins. Håret skulle jag locka, precis som Katie Holmes (to be Cruise). Assocearerna skulle jag låta gå i deep purple.

Lycka i ett nötskal.

Tänk att man kan bli glad för så små saker, eller ja, detta är väl ganska omfattande. När jag kom hem hade mamma målat om min fondvägg till en ny rätt nyans. Så nu har vi konkat på möbler och dammat och burit. Så nu ska vi göra det sista, sätta upp hyllorna igen och ställa in alla prylar.

Om 45 minuter går bussen med mig till stan, för att leta efter passande present till K. I kväll blir det mys hemma med familjen och mormor efter en rolig med jobbig vecka.

Puss & Kram. ♥

Serie - Festklädd - Del 1


Golden Chick


73263-431


♥ Denna variant är väl egentligen idealoutfiten för många tillställningar, inte minst ny¨år som sakta men säkert närmar sig. Glansiga tyger, höga klackar, guld och leopard. Håret skulle jag fixat till en page full av volym för att se klassisk ut. De svarta naglarna, skulle ge outfiten en mordern touch. En lyxig klädsel som inte kostar skjortan. Klänning HM, Skor Scorett, Purse Asos.

The good an the bad!

Är trött nu, som vanligt. Har FN rollspel i morgon. Det är precis vad det låter som. Möten i generalförsamlingen ( på låtsas då ) och det är elever som agerar delegationer. Vi är Iran. Speech i morgon iför mååånga. Över som bara den. Ska bli skönt när det är över.

Bra:
♥ Jag har härliga doftljus att mysa med
♥ Mammi har köpt turkos färg till väggen! Yey!! Äntligen ska jag måla!
♥ Vi får ha snygga sekreterarlooks outfits i morgon. Eller ja.. VI MÅSTE! Jag ska ha svarta byxor, Tiger of sweden blus samt LV - scarf i guld och brunt!
♥ Ska lägga mig tidigt i dag för att orka med morgondagen (fast det kanske inte är positivt)

Sämre:
♥ Är sjukt trött och har ont i huvudet
♥ Är så lagom nervös inför talet i morgon. Men det kanske är bra?
♥ Måste hinna stryka min skjorta och hämta min Lv scarf som K har (ooorka)

♥ Det är sjukt långt till lovet :(


Välkomna till min garderob och mitt hem!

Lite nytt som jag inte visat upp:


73263-430   73263-429

- Linne från HM. Till för hösten och vinterns alla fester och dylikt. Inte bästa materialet, men det är inget jag räknat med heller. Absolut inte för 130:-.

- Hår produkter från Lindex oxh Schwartzkopf då de reade ut. Mini mousse och straightening cream.

- Hårclips från HM i glittrande rosa och guld.

- En svart hood har införskaffats, även nya örhängen i grått. (För jag tror inte jag har visat dem) Men det kommer att visas på bild vid tillfälle.


Konstaterat: Mavalas lila färg mexico är slut i HEEELA göteborg.


Dagens sanning

Hektisk eftermiddag = inget bloggande. Förhoppningsvis mer i morgon.
Puss & Kram Julia. ♥

En vändpunkt!

När man sitter och funderar och relaterar till sina vardagliga "problem" kommer man då och då på sig själv med vissa saker. Som nu till exempel, då jag satt och funderade på jeanskjolen som jag eventuellt vill hitta och köpa. Okej, det är klart att jag måste prova först för att se om jag passar i det, det är ju prio nummer ett. Men så tänker man, undrar hur folk kommer se det? För den aningen kortare jeanskjolen har faktiskt länge varit "omordernstämplad" och "fjortisstämplad". Men så täcker man, vad gör det om jag inte har på mig det som omvärlden förväntar sig att jag ska bära om jag vill kalla mig för fashionista. Man måste faktiskt inte ha senaste av allt. Jag tycker att det viktigaste är att man har det man själv gillar, och trivs i och känner sig fin i. Det man känner är en själv. Det känns som om jag nu på det senaste verkligen har hittat vad jag gillar bäst och vad som är jag, Julia. Jag har börjat köpa plagg med bättre kvalitet och plagg som är mer eller mindre longer/everlasting. Inga konsiga höga midjor, Inga leggins, inga guldskärp i flätad modell. Jag tror att min stil är en mordern en, som har inslag av det allra senaste, men endast av det jag gillar. I början var det mest att köpa allt som var inne även om jag nästan inte gillade det. Jag var tvungen att vänja mig. Till exempel de röda jeansken, okej det är superläckert, men de satt inte helt perfekt och jag har inte använt dem mycket. Jag ville bara visa att jag fattade att det var röda brallor som gällde. Har någon av er som läst detta fattat min poäng? Mode är det man gillar och trivs i ! Så om jag köper en kort jeanskjol beror på om jag är snygg i den eller inte. Ni är snygga i ERA kreationer, kom i håg det!

Härligt med Helg, Minst sagt!

I dag jobbade jag. Det kändes som om tiden gick jättefort. Så det var skönt. Är ändå lite trött nu. Brukar vara det efter arbete hur som helst. Har spelat lite spel med familjen, men nu sitter vi i soffan och kikar på på spåret. Men jag tror att jag ska avlägsna mig och ta ett bad.
I morgon tror jag att det blir stan en snabbis innan vi äter farsdagsmiddag, pappa ska få fräsha pastaskålar från IKEA, deodorant och the davinci code på dvd.
Fick för mig att ta en tur till stan i morgon som sagt. Måste hitta present till K (och C kom jag på nu) C är en Lushperson, så det blir nog lite i den stilen. Åter till stan-snacket.. är sugen på en jeanskjol.. det bara slog mig förut. Har inte mycket kjolar och en lite kortare jeanskjol skulle vara kul. Och sött nu i vinter till gråa kabelstickade strumpbyxor (som också kommer att införskaffas i så fall).

Vad ger du din pappa i morgon?



V&R <3 H&M




Jag var inte en av dem som sprang in på HM i går morse. I stället var jag där i går eftermiddag en sväng och såg vad som fanns över. Efter att ha besökt tre HM butiker i Göteborg kunde jag konstatera att de plagg som fanns mest över av  var:

1, De stickade polokoftorna med rosett
2, Mönstrad klänning i siden
3, De tiny tiny små undiesarna
4, Svarta jeansbyxor


Allas favoriter, sjalarna, den hallonröda kjolen och trenchen lär ha försvunnit fort som ögat.


Sprider glädje!

Finns det något sötare, gulligare, roligare eller skönare än detta? Helt amazing!


work work .. more work

Jo, i dag är det en jobbig läx och jobb och stök dag. Längatar förbaskat till helgen. Hoppas att jag får köpt golv på lördag till rummet.
Kommer också att vara pank snart. Justin biljetten ska betalas i morgon, där rök 520:-, ska införskaffa min Junkfood-tee i morgon där rök 375:-. K fyller år om en och en halv vecka.. det är vad lönen på lördag går till. Men man får väl vara pank i bland. Eller?

Dagens att göra lista:
∞ Matteläxa - en sida
∞ Rätta matteprovet
∞ Läsa islams sharialagar och utvärdera
∞ Läsa Romeo och Juliet och samla personbeskrivningar
∞ LOST klockan 21.00
∞ Städa rummet

Outfits 1, 2 & 3

 




 
Inne dag.
  
 Vit kofta Mq, Jeans Gina Tricot, vit tee Gina Tricot, Linne sisters, Svarta naglar mavala black

 




  Ute dag.
Trench HM, Sjal Gillblads, Grå Basker Gillblads, Handskar HM, Väska Friis and company, svarta ridstövlar.




  Kväll mys.
Svarta mjukisar och hood med velour luva. Hästsvans och Harry Potter film.


He'll bring me sexy back!




Biljetter bokade check!
Sällskap att gå med check!
Längtar redan!!!! check!

Justin Timberlake.Futuresex/Loveshow.25/6.2007.19.30.Scandinavium!

Lista. Musik.

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.


NO CHEATING!

Will it be ok? Here you come again
How are you feeling today?islands in the stream
How do your friends see you? toxic
Will you get married? himelen i min famn
What is your best friend's theme song? Snoop Dogg
What is the story of your life? Can I have it like that?
What was high school like? Bootylicious
How can you get ahead in life? Living on video
What is the best thing about your friends? 9 to 5
What is tonight going to be like? My perogative
What is in store for the remainder of this weekend? You´re beautyful
What song describes you? she
To describe your grandparents? flying without wings
How is your life going? going blind
What song will they play at your funeral? buttons
How does the world see you? promiscious girl
Will you have a happy life? play that funky music
What do your friends really think of you? boing
Do people secretly lust after you? my love
How can I make myself happy? she´s the one
What should you do with your life? moonlight shadow
Will you ever have children?you raise me up

Brownie!



73263-424


Nu har hon lagt sig under färgflaskan igen. Men det är ju bättre än att lägga sig under kniven som många kändisar gör för jämnan. Och himla kul tcyker jag att det är. Bra att exprimentera lite. Senaste är det chokladbruna håret. Har länge velat testa att färga mitt hår brunt men har aldrig vågat. Min syster har brunt hår och hon passar i det med sina blåa ögon.

Så.. Vad tycker ni Nicole passar bäst i?



Justin & Jag?

Blir det bara justin och jag? Vill INGEN gå på konserten med mig? I morgon gäller det att boka liksom. Ahhh ..

Scandinavium here i come!

Alltså detta avgör saken. Jag SKA till Scandinavium i Juni!

http://www.youtube.com/watch?v=o8Jn8i_i808


Personal look for fall 2007


               



Har mer och mer kommit underfund med att vad gäller smink till vardags så är det less is more som gäller. Nu till höst använder jag endast kajal precis närmast övre fransraden, härlig rouge gärna med lite glitter, mascara och ett härligt lipgloss. Har ofta kännt mig i behov av foundation seciellt under ögonen. Men smörjer jag mig med creme undviker jag de mörka ringarna under ögonen och slipper därmen foundation.
Hur sminkar du dig i höst?

Fredag





Förmiddagen kommer att spenderas hemma. Ska starta med att städa rummet och pyssla. Plandera inför julklappsshopping ( ja ni hörde rätt ) jag tycker det blir bäst resultat genom att i alla fall börja planera i tid.
Vi får se vad kvällen erbjuder. Jag är utvilad och skulle lätt kunna hitta på något kul.
Nej, nu blir det te och städning.

Yes Miranda, Right away!

73263-423


Efter att nu ha sett Djävulen bär prada, antar jag
bohemicas utmaning. Vilken film och vilka kläder alltså!!

♥ Kappa från Burberry Prorsum
♥ Dior Kiss lipgloss och Dior Poison parfym
♥ Väska från Celine
♥ Klänning från See By Chloe
♥ Skor från Jimmy Choo

Klädbilder från Net-a-porter


Hoppla pålle!

Nu har jag hittat mina vinterstövlar. Alltså inte de som jag ska pulsa i snö med utan det "finare" paret. I alla fall till synes. Det är dock endast en skinnimitation, men det duger för mig så länge jag håller mig varm om fossingarna. Ridstövlarär väl kategorin de hamnar i.

       

 
299:- Skopunkten


Busringning

Gjorde ett litet försök till att lägga undan mina skor per telefon innan butiken öppnar. Men han hänvisade mig till att ringa efter 10. "jaha, jag trodde ni öppnade nio nämligen ". ; )
HOPPAS HOPPAS HOPPAS ATT DOM FINNS INNE TILL MIG!

Skönhet




I dag var jag och klämde på min skönhet på NK.
Den är ännu vackrare i verkligheten.
Prislappen lät jag vara.
I will allways dream of a Mullberry Euston.

Färgsprakande!

Inga skor men inte tomhänt för det. Nya cocktail örhängen i turkost och en rosa ziptröja från Gina Tricot med bulddetaljer. Den var på rea, så jag kunde inte motstå den.


        

Skojakt

73263-412      73263-413


Var i stan i dag IGEN och letade i dag skor. Men kom inte hem med några. Var dock på vippen med att köpa skorna nederst från scorett. Men priset (999:-) kombinerat med osäkerhet på skon gjorde att jag lämnade dem i affären. Kommer dock hem och sätter mig vid datorn och finner lite skor från skopunkten. De uppe till höger är dem jag faller för först. Syster kommer upp och ser att jag kikar på de skorna varpå vårat samtal lyder:
Hon: Åh dom skorna har jag testat!
Jag: Asså? Var dem bra?
Hon: Ja! Dom är snyggare i verkligheten än på bild.
Jag: Varför lämnade du dom då?
Hon: Men du vet ju att jag har lite svårt när de ser ut som ridstövlar.
Jag: Är skaften breda?
Hon: Nej, rätt smala faktiskt.   (Mina vader är smala)


Jag håller tummarna på dessa skor och lägger undan ett par det första jag gör i morgon. Wish me good luck!


Get to know me!

Sitter och fyller på magen med drömmar och päron efter shoppingrunda på stan. Hittade en lista hos Lisa och fyllde i på momangen.

1. Vad heter du?
Julia
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Cornelia tror jag.. eller Bianca. Därför ska mina barn få heta så ;)
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Hm.. vet inte. Men om jag var kille skulle jag heta Sebastian.
4. Vilket stjärntecken är du? Vädur
5. Vilken årgång är du? 89
6. Vart bor du? Göteborg
7. Bott utomlands? Nope!
8. Flyttat antal gånger? Aldrig
9. Vart skulle du vilja bo? London.
10. Vilken skolklass? Andra ring, gymnasiet
11. Vad du bli när du blir äldre? Hm.. butiksbiträde i fin affär, eller skribent eller journalist.

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Kort svart trench från Hm med rundad krage.
2. Vad använder du just nu för skor? Just nu letar jag nya. Men lackballerinas eller bruna boots från förra året.
3. Favoritfärg på kläder? Oj. Det varierar. Men svart funkar alltid. och gammelrosa.
4. Favoritmaterial på kläder? Det blir nog 100% bomull.
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Ska införskaffa en Junkfood t-shirt snarast
6. Favoritaffärer? Raglady, Nk cocktail.
7. För hur mycket köper du kläder för i månaden? Det jag har i stort sett. Från 1000 till 2000 kr.
8. Favoritmärke? Friis and company
9. Vad har du för byxstorlek?Minsta, 24 eller 25
10. Vad har du för tröjstorlek? Minsta där med xs, s, 32, 34

DITT RUM
1. Stort, litet eller mitt emellan? litet, eller mitt emellan
2. Vilken färg på tapeterna? vitt och turkost
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? brunt, vitt turkost och en skvätt rosa
4. Favoritmöbel i rummet och varför? SÄNGEN! Den byter jag inte ut mot något!
5. Vad vill du ändra där inne? Vill (och ska snart) lägga trägolv. Tror att det skulle ge rummet ett lyft.
6. Vad har du där inne av följande:
a) tv? nej
b) video/dvd? nej
c) dator? nej
d) stereo? ja
e) telefon? nej
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? skog skog skog. och tomten så klart.
8. Vad gör du oftast i ditt rum? sover, provar kläder eller sminkar mig. eller städar.
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? min säng är väldigt smal.. så det blir oftast bara jag.
10. Favoritpryl i rummet? Älskar min vouge tavla

GREJER
Plånbok: Esprit
Smycken: Olika. Dyrberg Kern, pilgrim, Nk cocktail och snöörhängen
Solglasögon: Budgetvarianter från HM
Underkläder: HM
Nagellack: Too many!! Rött, lila, vitt, svart eller metallic rosa.

Oj!

Jo det var det första jag sa när jag vaknat. Det har kommit en massa snö. Dom hade ju pratat om det, men det är ju sällan sådant stämmer. Hoppas att Martina fortfarande vill åka och shoppa i dag, för jag behöver vinterskor! : /