Bags 'n' fun.

Väskor är kul och man kan varkligen ha mängder av dem.  Jag gilar mest de som är lite större. Jag tror att jag har lite för många minnen av pyttesmå väskor från när jag var.. ja 14.. vilket betyder .. ja ni förstår själva. Jag har inte hunnit smälta detta riktigt. Här är några skönheter som jag hittat, mest av allt vill jag ha Dior väskan.. men dröm och glöm finns det ju något som heter.

73263-23
Blå väska Dior
Vit/svart väska HM
beige väska till vänster Friis n company
Svart väska Fendi
Camel färgad väska Wedins

Nej..

..jag tror inte att jag gillar detta, Gwen.

Lördag kväll..

..blir mysig för hoppningsvis.. jag har laddat upp här hemma med karamellkungen, glass, cocacola, hyr film i form av "Bröderna grimm". Och en glamour. Har lite svårt att bryta trender (veckorevyn) men tänkte att det är bra att testa ågot nytt. Ska ge en rapport om den i morgon.
Nej nu ska jag mysa . Adiós!


Jag älskar er!

Det blev inte café i går. Oh nej, Kattis och tjejerna hade annat planerat. I stället hade de ordnat en överraskinggs fest för mig (i efterskott för min 17 års dag). Dom är för söta och jag älskar dem så mycket!
Vi åt gott och hade det jätte mysigt. Hela kvällen. Mina söta hade också köpt present till mig, (dvs Sara,Ullis,Camilla,Ida och Mirelle. De andra har jag ju redan fått av. I vilket fall, det var mycket oväntat. Men jag älskar överraskningar. Här är min underbara present:

   

Ett ljust solgult linner från Gina Tricot som de tydligen tycker att jag ska matcha med detta låånga bruna sidenband. Det tycker jag med! Mycket söt kombination.
Ni ska också få se kortet sara gjort till mig.
Älskar dem för alltid! ♥

Fredagens kändis.

73263-19

Det blir sygga Reese i dag. Prickigt och mönstrat- HELT RÄTT. Kanske väljer jag henne för att hon är en av mina personliga favoriter. Hon är söt i sin kofta. Man måste inte vara överklädd för att lyckas, eller hur Reese? Grattis önskar Julia!


Fredagskväll.



En kväll som jag skall spendera med min älskade kattis.
Vi ska på café i stan. Kanske vallgatan. Mysigt ska det i alla fall bli.
Jag har bytt kläder nu till något lite mer casual men sött. Citrongult med vitt och denim.
Sjölvklart är mina vita älsklingar på fötterna.
Ha en trevlig kväll. Adiós!


Vita vårskor!

Nu är de här mina loveli! Så här ser de ut:

          

Och i går när jag var i staden köpte fiffiga jag sidenband som man kan byta ut skosnörena med. Jag börjar med ett rött par och ett gult, men ska också införskaffa duvblåa gråa och guldiga (gärna fler).

Är de inte underbara så säg?! ♥


BIG NO NO!!

från något jätte sött (förra inlägget) till nåt, ja... enligt mig gräsligt.
Hon är söt i långa blanka lockar, bohemesöta klänningar och loubotiniskor. INTE rufsigt hår, en jättes jacka och cowboyboots.

73263-14

So sweet.

Jag vill ha dina skor, Sienna. ♥


Spotty friday

73263-12

Dagens klädval blev följende:
Svarta strumpbyxor HM
Min prickiga klänning HM
Och en tjock beige kofta för att "klä ner" klänningen en aning.

Till detta hade jag Mina marinblåa ballerinas.
Tyvärr regnade det när jag skulle hem, så det blev ingen vårljummen promenad med shadsen på. Tvärtom, buss hem utan shades och blött hår. Huva.

Sluta lova

jag lovar att sluta lova saker, eller nej jag skulle ju inte lova saker. men jag känner att jag lovar massa som jag inte håller. Skulle ju fixa lite mer bilder osv till i dag. Verkar inte ha lyckats va? Jag ska försöka men kan inte lova, att förbättra i morgon. Lät det bra? Hoppas det.
Adiós!

Svart i solen

Svart är alltid ett säker kort, det är något som är säkert. Även om det är i solen....   
Fixa Nicoles söta stil:

     

73263-10

Acne jeans
Mavala har fina nagellack i många röda nyanser
Svart väska från Rizzo
Svarta flip flops hittar du överallt, här i från stadium
Svart tee från HM
Rosa solglasögon Prestige (de som jag funderar på att köpa eftersom jag inte hittar några andra)
Hennes blus rekomenderar jag att du letar efter i en secondhand butik. Där kan du fynda riktiga godingar, jag lämnade själv kvar massor av dem när jag var i stockholm (varför?? snyft..)



Köp

Mina kommande köp kommer att bli:

1, ett par vita keds
2, en VÅRJACKA som jag är NÖJD med
3, Gärna ett par av mina nya jeans i svart
4, en vit/ silvrig top från Gina Tricot

Adiós!
ps. ska vara mer generös med bilder i morgon d.s

Mummy!!

Jag tycker att Angelina är väldigt vacker som mamma, med gravidputet och allt. Hon ser verkligen ut att älska sina barn. Här har vi (för hoppningsvis) en som vet hur barn ska behandlas.

Svart jacka goes beige

Hade ju köpt en svart jacka... som nu är bytt till en beige som förmodligen kommer bytas till ytterligare en annan jacka. Problemet är det att HELA stan är länsat på vårjackor. Varför undrar jag.. VARFÖR?

Lip candy!


Färgerna jag använder dagligen på mina läppar är ganska naturliga, och går mellan helt naturligt till aprikos och hallon. Här är mina favoriter:
1, Kanebo                  2, Lipsyl
3, kanebo                   4, Max Factor
5, Coctal tub HM        6, hallon rosa HM

73263-7
Vilka använder du?

Våriga köp

Kom på att jag inte visat vad jag köpte häromdan när jag var och shoppade. Tanken var en jacka och ett par solglasögon. Men det blev en del till:

     

♥ Svart kort kavaj HM (vet ej om jag behåller, känns trång)
♥ Sött solgult linne med spets HM
♥ Jeans från Gina Tricot (tunna och somriga)
♥ Klänning (nu är den min!!) från HM

Har tittat på klänningen så länge men aldrig brytt mig. Men nu hänger den i min garderob. Det känns bra att den är olik från den blåa. Har annars en dålig vana att råka köpa klänningar som liknar varandra.

Några brillor blev det dock inte. Men de kommer när de kommer.

Adiós! ♥

Time for cleaning

Nu ska jag städa rummet. Det vart såå dammigt när jag kom hem från stockholm, det bara samlades damm under tassarna. Så det ska bli gott att få det lite rent. Det är liksom lika bra att få det gjort.
See ya!

Bättre sent än aldrig..

..för fredagens kändis som jag inte kunde lägga upp i just i Fredags för att jag då var i stockholm. Men nu kommer den då, dock lite sent.

Jag har fastnat för Mishas underbara, härliga, sommriga, våriga stil. Stora brillor som är ett MÅSTE, Sötaste cardigan i hallonrosa, ett par ursnygga jeans och självklart hennes übersöta ballerinas. Loveli.
Och hennes hår sen, mmm va söt hon är i sina långa lockar.
Grattis Misha, du är snygg!!

73263-1


Aj aj..

har huvudvärk. Men det kan ju bero på att det är ny vecka och att man faktiskt är lite seg när man kommer hem på måndageftermiddag. Jag och Ullis satt och bläddrade i kalendern i dag. Vi har nästan en långhelg nu till helgen. Lediga på torsdag. dock skola på fredag. Så kommer  helgen och sedan är vi lediga på måndag. Förresten, kan ni tänka er att det faktiskt är valborg på lördag?! Förra året gick jag i linne vid denhär tiden! Och förresten, vad ska man hitta på då då?....