Till alla i Göteborg. Fråga!

Nu ska jag klippa mig igen. Ja det är på tiden. Men jag har alldrig riktigt hittat frisören som är  "min", som jag alltid går till. Är det någon som kan tipsa om en bra frisör för max 400:- klippningen? Tell me!

Till mitt yttre - som påverkar det inre.

Sist jag var i stan blev det mest skönhetsprodukter. Det blev shampo och balsam, nytt nagellack, bomullspads, hårkur, Lee Stafford Poker straight, Maybelinne mousse eyshadow i lila. Men även ett par byxor. Svarta i stretch. Blir bra med min blåa skjortblus. (Fetmarkerade or är på bilderna)

     

Jag har sytt en klänning.

Ja det har jag, tro det eller ej. Jag har bestämt vem jag ska vara och det blir Karolina Kurkova. Har sytt en klänning likt hennes på bilden och den visas i eftermiddag när jag tagit den på mig. Då kommer jag också visa det jag inhandlade i stan i går. Fredagens kändis blir det i dag och förhoppningsvis del tre i min serie om nagellack. Nej, nu ska jag leta upp mina svarta sandaler till i kväll. Puss puss!


73263-354


Shoppingdag

I dag åker jag in till stan med min syster. Ska kika på partylinne och lite diverse smink. Även mössa/ halsduk och såklart kläder. Hoppas på lite fint som vanligt! Har varit dålig med outfit bilder med det kommer komma bilder så det står härliga till i helgen. Hörs sedan. Puss och Kram!

No time

Har inte haft tid att blogga i dag. Så har kommer en kort hälsning. Kommer att blogga i morgon då jag är ledig från skolan.
Godnatt-kramar Julia ♥

Advertising time.

Håller på och jobbar med en skoluppgift inom Småföretagandet. Analysera reklamer är väl inte vad man gör till vardags. Man läser den eller så gör man det inte hel enkelt. Så det är lite boring. Men jag ska inte klaga för särskildt krävande är det inte.
Är nöjd med att jag fick upp min andra del i serien i dag. Soft.
Morgondagen kommer läggas på plugg och träning. På torsdag är jag ledig (ska bli himla gott med sovmorgon) och så bär det antagligen av till stan med en väninna. Shopping! På fredag blir det look-alike-återträff med förra klassen. Ska sy en svat klänning. Har redan tyget. Så nu ska jag hitta någon söt kändis. Alternativet är ju att ta någon av mina främsta stilikoner (Nicole Richie, Kate Moss, Sienna Miller eller Keira Knightley). Har varit himla mycket inne på Sienna. Eller någon man är lite lik. Har ni några tips på vad ni tycker så please tell me!! Är himskans tacksam för förslag!
Nej.. back to studies. ♥

Serie. Mina nagellack. Mina smycken. Del 2

Och denna gången är det svart som är på tapeten. Jag själv är väldigt keen on svart nagellack. En liten modigare variant av plommonlila (som också är himla fint).


    


Mitt svarta lack kommer ifrån Mavala. Bäst i test enligt mig!
Smyckena är alla från pilgrim och i dag har jag inte valt svart som skulle matchat. Utan Mina finaste färgglada smycken till. Det blir en himla härlig chick kontrast. Förutsätt att man inte har mycket färg på kläder i övrigt till. Not too much!! Jag tycker att det är viktigt att man kombinerar den med en chick stil. Risken är annars att man får stilen halvpunkare (vilket också är en stil, men inte den jag är ute efter.) Stilikonerna för att använda svarta lack är såklart Nicole Richie, Kate Moss och Sienna Miller. Inspireras av dem!


 Nicole Lackar Svart!

I pray to God!

I pray to God that this is true! Skulle vara så underbart att se dem tillsamman igen. Men man vet ju hur media förstorar upp allt. Vi får väl se.

Dagens. Ny tröja.




♥ Svart wrap kofta Soaked in luxury
♥  Vitt linne HM
♥  Jeans Åhlens
♥  Armband pilgrim
♥  Svarta naglar - mavala
♥  Rosa läppar - kanebo                                                                                     

Makes me feel good

Jag gillar Paris nya video. Den har ett budskap. Okej för att Paris gör sig själv till "alla tycker jag är snyggast". Men tanken är ändå ball. Check it out!

Red carpet.

Vi ska ha maskeradmiddag med några kompisar om en vecka. Temat är kändisar från röda mattan. Pris till den mest lika. Vem ska jag vara? I alla fall. Mormor som kommer hit any minute skulle dra med sig några blåsor. Så ska vi se vad jag gillar dem. Det kanske blir helfel. Men spännande!


Ny tröja. Soaked in luxury.

73263-344

Har köpt Soaked in Luxury tröjan
jag pratade om nu. 
Känner mig rätt nöjd med den.
Himla gott material och
fin passform.
Som ni säkert misstänkte att jag
skulle säga så gör inte bilden
plagget rättvisa.
Men ni får se den på någon dag.

HJÄLP!

Finns det något annat or än FY för detta? Varför har hon blivit så omedveten om hur man matchar och vad man INTE ska ta på sig?

Inga bilder i kväll

Hade tagit bilder på outfit och ett nytt köp. men så tappar jag kameran och nu går det inte att sätta på den. Bra där Julia! Ruskigt bra! Så jag lägger upp i morgon i stället då jag hunnit ta bilder med den andra kameran. I kväll blir det nämligen bio med min en kompis. (Jag älskar dig!)
Pirates of the caribean! Så blir det café. Och just det! Grattis igen till körkortet Robin.
Puss på alla och ha en rinktigt fin kväll. Det ska jag ha! Ses i stadsvimlet!
Puss!

Happy Birthday!

STORT HIMLA GRATTIS TILL VÄRLDENS SÖTASTE KÄNDIS NICOLE RICHIE SOM FYLLER ÅR I DAG!
25 år! Undrar hur himla mycket fina presenter hon får! Och vilket party det måste bli!

Happy happy birthday gorgeus!

  

Serie. Mina nagellack. Mina smycken. Del 1

Vill du inte lacka lila, svart eller klarrött i höst? Då tycker jag att du ska lacka gammelrosa. En höstig färg som ändå är.. ja just det.. rosa! Eftersom att den går lite åt det gråa hållet.

       


Denna färgen heter Porcelain nr117 och kommer från Isadora. Jag gillar mest att lacka med sådant som syns men i bland vill man ha ett lugnare alternativ och då är detta perfekt nu i höst enligt mig.
Smyckena jag valt till går i silver och rosa. Örhängena och halsbandet är från pilgrim och ringen är en gåva från en vän.

Introduktion serie.

Här kommer en liten introduktion till serien som jag börjar med nu. Den går ut på att jag visar mina nagellack (på naglarna ofcourse) Berättar vilka jag gillar bäst och varför. Samtidigt som jag visar upp mina favoriter ur mitt smyckesskrin. Hoppas på att kunna få fram lite fina bilder. Det är halva tanken.
Jag visar upp olika färger efter hand jag byter nagelleck "naturligt". Så på två veckor ska jag väl vara klar med serien. Först ut i dag blir ett nagellack i härlig rosa nyans... STAY TUNED!

Litet ps

I dag kommer första delen på en liten serie som jag knåpat ihop. Tack vare anna.. som jag tyvärr inte har någon adress på. Stay tuned!


Nyponros

I dag känner jag mig lite som en nyponros. Många rosa toner i dag. Mest gammelrosa.

73263-338   73263-337 

Rosa tröja Indiska
Gråa jeans Carlings
Rosa neggelack Isadora
Rosett i håret.

Till detta vita tygskor

Mer om plaggen

   
   


♥ Jeansblå skjortblus Tiger of swesen Kåle och Ada. Längre armar och vita glänsande knappar. Blir liite svår att match till alla byxor / jeans. Men ljusare och mörkare jeans. Inte mellanblåa. Funkar med vitt och svart och tänk en svart pennkjol till.

♥ Ljus gammelrosa låång tee från Indiska. Jättebekväm och samtidigt snugg. Jättefin till jeans.

♥ Vit tiger of sweden blus från Kålle och Ada. Fullkomligt ÄLSKAR siden detaljerna!! Yes it's silk!

♥ Mitt lilla wildcard den vita Hm toppen. Vad tycker ni? Ett mysigt enkelt basplagg? Eller helt enkelt tråkig och ..ful?

(OBSERVERA att bilderna gör INTE plaggen rättvisa!!)

Min lyckodag?

I somras hade jag min absoluta olycksdag. Kan denna dagen varit min lyckodag? Det blev en himla bra en i alla fall. Provet på morgonen gick väl sådär.. men det glömdes snabbt. Och att jag stressat till skolan glömdes också. Hade slängt på mig ett par schletna jeans och min gråa kofta och inte hunnit tänka på hur ofta jag faktiskt använt den det senaste. Oops! I vilket fall. Hade med mig ett rosa läppstift från Kanebo som piggade upp väldigt mycket. Intressant lektion i svenskan om de olika epokerna inom litteraturen. Såg på film på Samhällen. Hotel Rwanda. Riktigt hemsk.
For till stan efter skolan. Kämpade mig upp ändå till Kålle & Ada. Och det var det värt. Tigerskjortan fanns där och var sänkt i priset. Plus att jag hittade en till ursöt i jeanstyg. Hittade en jättemysig tee från Indiska i ljus gammelrosa och en t-shirt från Hm. (som jag dock funderar på fortfarande, provade nämligen inte i butk.) Hemma i lagom tid till middagen. Allt blev bara sådär bra i dag. Hoppas det håller i sig!

Randig skjorta i dag.

73263-328

I dag blev det bikbokjeansen, Randig skjorta från Dobber,
Blå v-ringad kofta Gina Tricot samt silversmycken och nyaörhängen.
Vita tygskor till detta. Inget ansikte i dag.
Jag var så trött när bilden togs.


Sotade ögon i höst. På aftonbladets vis.


73263-327

Surfade runt lite och hittade
aftonbladets beskrivning på de perfekta sotade ögonen. Jag testar såklart tänkte jag. Och här är resultatet. Jag kanske drog på med lite för mycket glitter, men är det party så är det.
Annars blev det rätt bra. Detta påminde mig ocså om att jag måste införskaffa ny svart ögonskugga att sota med, för nu fick jag kombinera svart med en blandning av brunt och grått. Svart ska det vara! ♥


Lunch hemma i dag.

Smet hem från skolan i dag. Hade en lååång lektion på tre timmar. och jag har prov i morgon. Meaning att jag skippade den lektionen och pluggar här hemma ist. På så sätt hinner jag träna också. (observera att jag lämnar skolan på detta vis väääldigt sällan).
Nej nu blir det braklunch med latte och massa pluggande. Puss Puss.

Dagens tips!

73263-326


Kika på Veromodas klänningar!! De har fått in / får in många tjusiga klänningar nu i höst. och då menar jag verkligen tjusiga. Många fotsida klänningar. Med urringning och draperande lager. De flesta är svarta men här hittade jag en i söt i kleinblått. Denna kommer till butik i oktober och den blir din för 500:-.

www.veromoda.se


Craves..

Just nu vill jag ha:

♥ Den mysiga omlottkoftan jag såg på indiska i söndags. Vill jag ha duvblå eller mossgrön?
♥ Den där fräsha vita "sekreterarlooks" skjortblusen från Tiger of Sweden
♥ Koftan i Mörkblått med vida armar från Monki.
Den vita koftan från Indiska i 100% ull. (bild)

Vill ha! Ska ha!

 

All that glitters aren't gold

  

Men det kan mycket väl vara nickeltestat, skitsnyggt och stämplat NK. Nya örhängen som införskaffades från NK cocktail i söndags. Himla fina och matchar färgen på mina ögon. Kommer att införskaffa fler. Man vill ha alla färger som finns!
Diamonds are a girls best friend!
Bilder Julia.

Skor någon?

Ska till stan igen på onsdag efter skolan och antaagligeenn... (antagligen var det) så lämnar jag tillbaks mina ankelboots. Så om någon är intresserad så meddelar jag bara här att det kommer eveentuelltt finnas ett par 37 på Din sko på kungsgatan runt 16 på onsdag av denna modell.
Om någon var intresserad alltså.

Ny affär i Göteborg

Det har öppnat en ny affär i göteborg (även Stockholm, Karlstad och Malmö har försetts med varsitt exemplar). Den heter Monki och här i Göterborg ligger den mitt emot Weekday och Stuk och brevid Hollywood. Det är väl längst ner på vallgatan antar jag (rent gatubefinnandemässigt).
Det är en kedja som startats av butiken Weekend och klädaffären Weekday.
Var där som hastigast i går. Hann inte med att prova osv. Men affären är himla fräsh och mordern och priserna beskriver magasinet Pause som mycket humana. Värt en titt!

Källa Pause

Utmanad. Mina skor.

Camilla utmanade mig att visa upp mina skor. Jag är inte sen på att göra det!
Visar de jag använder mest och för tillfället.


Flats & Ballerinas:



Vita flats Bronx, Svarta lackballerinas Veromoda, Vita tygskor Tyskland, Blåa ballerinas Bianco.

Pumps mm:

       

Vita spetsiga DinSko, Svarta krokomönstrade Dinsko, Svarta böjda Sthlm DG (använder dem typ inte längre, men det är ett par rätt roliga skor, så det fick visas upp), Röda pumps second hand.

Remsandaler och höga klackar:

 

Guldiga högklackade från mormor (sulan har blivit hiiimla sliten, som tur är syns inte det när skon sitter på), Svart högklackad från mormor (hittade bara en haha), Låga remsandaler med snäcka från mormor de med, Vita med låg stillettklack och snörning Wedins.


Kan inte bestämma mig skor:

73263-323

Nya ankelboots som jag inte kan avgöra om jag ska behålla eller inte. DinSko.

Dagens val



Dagens val:

-Vit "blus" vero moda
-Grått linne HM
-Jeans Gina Tricot
-Väska Friis and company
-Guldkedja mammas
-Berlocker plasthjärta och prisma från pilgrim.
-Platta svarta krokopumps.


Okej..

..förlåt jag ångrade mig. Det blir ingen dagens outfit i dag. orkas och hins inte med. I morgon lägger jag EVENTUELLT in både morgondagens och denna dagens outfit. Det är ju ändå fredag.

Pust och stön!

Har pluggat mycket länge nu. Så jag har inte bloggat ngt. Ni ska i alla fall få dagens outfit.
Nu är jag sugen på något.. kallt. eller varmt? Ett glas vatten? The? Juice kanske? Eller youghurt?


Hunger!

Shit vad jag är hungrig. Kom precis innanför dörren. Oh vilken värk jag har i magen.
Mat först, blogg sedan. Plugga på prov efter det. Träna?

Anlända

Nu ha jag mina ankelboots här.. hm... nu blir det till att provgå och fundera. Känna och klämma.

Confessions. har jag syndat?



Bestämde mig ju (typ..) för att INTE köpa ankelbootsen från DinSko. Himla hög klack. 11cm. Det var med pain in my hears jag lämnade de sista 37 på DinSko på kungsgatan i förrgår. Men tror ni inte att jag ringde i går och skulle lägga undan ett par. Dem fanns kvar! Jag vet verkligen inte hur jag vill göra. Min syster kommer hem med dem i dag. Så jag ska prova i lugn och ro här hemma och ha 14 dagar på mig att fundera. Vad tycker ni?


Fördelar:
Djävulskat snygga
Himla bra pris för ett par höstskor.
Har starquality
Nackdelar:
11cm klack
Jag vrickar foten i dem (?)
Kommer jag använda dem så att det "lönar sig"?

JAG BEHÖVER TIPS OCH HJÄLP! NÅGON SOM KAN TIPSA PÅ HUR MAN BLIR BÄTTRE PÅ ATT GÅ I ETT PAR HÖÖÖÖGKLACKADE.

Checklista!


73263-228

Minns någon
detta inlägg? Nu när det gått ett tag tänkte jag bocka av och se om jag fått tag på något utav det jag önskade.

→Kofta från HM check!
→Kappa från HM, inte denna en annan. Så check!
→Jeans. Två par har införskaffats. Ett  par slitna och ett par mörkare. Check!
→Chick väska i murriga färger. Inte denna. Men himla chick är min "nya". Check!
→Ankelboots. Dessa tog ju sådan tid. men suprisen kommer i nästa inlägg... halvcheck.. ; )

Toothloose

Jag är tandlös. I dag var jag och drog en tand. Ska ju ha tandställning. (Buhu! men ändå jippi! konstig känsla) Alltid lika obehagligt att dra tänder. Men nu är det gjort och jag hoppas att jag ska slippa dra fler i framtiden.

Investeringstips

73263-309














































Har du inte råd att skaffa en massa nya kläder inför hösten? Då är detta mitt tips:

Satsa på ett par tights eller leggins. Du kanske har ett par sedan tidigare eller så köper du ett par. Det kostar inte mer än 100lappen på HM till exempel.

 Så tar du en kofta du redan har och piffar till. Sätt ett band i midjan eller sy på nya knappar i härlig färg eller kanske guld.

Sätt på dig förra säsongens luvmössa.

Det du ska investera i helst är ett par ankelboots som är det mest rätta du kan ha just nu enligt mig. De måste inte vara jättedyra. Och om du vill går det att hitta snyggt slitna på second hand.

Såhär blir du blilligt hollywoodsnygg alá Keira Knigtly eller Kate Moss.


Bilder: Kofta HM
Tights HM
Skor Wedins
Mössa La redoute

Hä(å)rligt

Jag är inte direkt bra på att måla. Men för att förklara på bästa sätt så blir det på detta viset:

Har du som jag ostyrigt hår? (som alla säkert redan vet).
Håret slits så himla mycket av att man plattar och lockar det med värmetänger, så jag försöker hela tiden komma på knep för att få snygga och enkla fristrer. Nu har jag testat sovamedknoppmetoden.

73263-308


Efter att du har dushat och håret fortfarande är fuktigt, sätter du upp små "trulsar" i ditt hår som du sedan låter sitta kvar tills håret är torrt. Något som är bra är att sova med dem. Sedan tar du ur dem och voila! - Du har lockigt hår. Fixera med spray och fäst med hårnålar. Sliter inte på håret som kokheta tänger gör!

Intag av C vitaminer

Kom hem från skolan och gjorde mig en smoothie. Hade precis ätit lunch och fika var det inte dags för ännu. Smoothie blir bra. Denna gången med jordgubbar och apelsin.
Julias recept på smoothie:



  

♥ Skala apelsin och välj ut de bästa jordgubbarna (såklart!)
♥ Mixa med mixerstav.
♥ Häll upp i glas och dekorera med någon av ingridienserna.
♥ Njut och var nyttig!

Ofta behöver man inte socker i smoothien om du inte bara har i citrusfrukter. Det kan bli lite syrligt, men det är lite av saken. Du kan även testa:

♥ Kiwi -vindruvor
♥ Äpple -vaniljglass -kanel
♥ Apelsin -Citron -Filmjölk eller naturell youghurt
♥ Jordgubb -Persika

Dagens outfit

  

♥ Mullvadsgrå Kofta HM rowells (den är underbar!!)
♥ Jeans Åhlens
♥ Väska Friis and company
♥ Lila nagellack depend
♥ Svarta lackballerinas Pieces / Veromoda

Vinner tid!

Jag har vunnit... TID!
Fick sluta 5 timmar tidigare i dag! 5 timmar! Vilket betyder mer tid för läxorna & bloggen.
Hinner också träna i dag då! Underbart! Jag ska verkligen inte slösa bort tiden!!

Same same but diffrent

Gårdagens och dagens klädval. Har verkligen varit två hektiska dagar. Kommit på mig sjäv med att valt samma skärp och jeans två dagar i rad. Men det blir ändå två olika outfits.
 Nu när jag bloggat blir det matteläsning och lite samhäll. Sedan sova gott. Mitt kollage kommer förhoppningsvis hinnas med att läggas upp i morgon.

 
 

10/9 -
♥ Vit t-shirt JC
♥ Vitt linne HM
♥ jeans Gina tricot
♥ Halsband kedja mammas och berlock pilgrim
♥ skärp second hand

11/9 -
♥ Polo HM
♥ Jeans Gina tricot
♥ Skärp secondhand
♥ Friis and company väska
♥ Lila nagellack Depend




Stressigt stressigt.

Hinner inte lägga upp outfit bild nu. I dag är det nämligen stort 20års kalas för min syster och vi får hit gäster lite senare. Här ska det städas, till och med på mitt rum. Jag har lite att plugga och förhoppningsvis ska jag hinna knåpa ihop ett kollage hit som jag förberett. Outfit osv kommer i alla fall senast i kväll.
Puss puss!

Face up!

Har länge bloggat och lagt upp ex outfitbilder utan ansikte. Har kännts bäst med tanke på att i början vet man inte riktigt vlka som läser och det känns helt enkel bekvämast så. Och för det andra så är det lättare att ta kort då man slipper tänka på hur man ser ut i ansiktet och vilken min man gör. Men nu tänkte jag köra på att visa mitt ansikte. Känner att jag vet ungefär vilka som läser min blogg och känner mig bekväm med det nu. Så nu får ni se mitt ansikte. Tänkte bara meddela...

Uppiggande detaljer.

Var på second hand i går i Mölnldal. Hittade en del. Har lite svårt med second hand när det gäller kläder och textiler. Men skärp, smycken och väskor samt skor köper jag gärna. Hittade tre skärp att ha i midjan (man har väl hört att det är smala skärp i midjan i vår) samt en rosett för hår eller som brosh. Även en jättefin röd mjuk klutch/ kuvertväska.

     

Rosett 6:-, Skärp15:-,10:- & 10:-, Väska 10:-
51:- . INTE DÅLIGT!

Helg!

Äntligen är det helg. Min Hm kofta är kommen, och den är riktigt mysig. Det vankas fest här hemma. Syrran har ju fyllt 20 och hennes polare kommer hit på förfest. Först om 3 h är det lugn igen. Hoppas på en trevlig kväll. Mer bloggande och bilder i morgon. Förresten, i morgon ska jag antagligen med en kompis till en 2:nd hand affär i Mölndal. Spännande!
Puss och kram Julia!

Get casual, by Nicole.



73263-291



Klänning ASOS -406:-
Skor ASOS - 474:-
Ögonskugga MAKEUPSTORE - 125:-
Väska ÅHLENS - 349:-

Bild

Solig sovmorgon.

Har bara en liektion i dag och den börjar halv 2. Just nu har vi sådana konstiga tider för detta schemat är bara preliminärt. Nytt schema vecka 37. Så efter lite bloggande ska jag ta tag i lite arbeten med skolan, och sedan blir det lunch här hemma. Sedan mattelektion. Och jag hoppas hoppas hoppas att mitt HM paket kommer i dag. Det stod vecka 36 och det är sista dagen innan helgen i morgon.
Ska också kika lite på internetshopping efter koftor och blusar, since ingenting faller mig i smaken i butik för tillfället.


They were like SOOOO gorgeous!

But I can bearly walk in them. And i hate that! Usually I manage. Okay.. actually I CAN walk in high heels. But if I buy them, I'd be very happy if I could wear them in school without getting embaressed while clumsy and very ungorgeously (is that a word?) stumbeling into the classroom.
I say like this; if you can hasten to the bus in your heels, you'll manage owning them. I bearly walked a meter. So thats the future for me and my boots (i think ; ) ) In english.. and I haven't figured out why yet.

   

Som handen i handsken!

   
~ Har nya jeans. Köpta på Åhlens för bara 400:-. Lite lägre midja och snygga slitningar. Vet att det är inne med oslitna mörja med hööög midja - men jag känner att jag måste blanda in egen stil. Och jag måste erkänna att jag tröttnat liite. Nu har jag i alla fall bunkrat upp väl för hela jeansåret. Känns bra!


   
~Nya skönhetsgrejor. Nytt härligt lipgloss från Rimmel (ett himla bra underskattat märke med bra priser.) I färgen Syrup. Mysigt glansig och smakar loveli. Så håller man sig inte så har man ätit upp det himla fort. Även en söt söt rouge-/ puderpuff med rosett från Raglady. Design: Lisbeth Dahl.


   
Och som handen i handsken. Hittade dessa på allum i går och tänkte att det var lika bra att köpa så man har. Sånthär tar ju ofta slut. Storlek small blev det för mig, för de töjer sig enligt expiditen. (Eller?) Fresh i alla fall!

Förhoppningar

73263-282

Vill himla gärna ha ett par snygga ankelboots. Speciellt nu efter att jag inte kan/vill köpa de jag spanat in på haléns. Din Sko har faktiskt en del att erbjuda denna höst. Innan har jag inte varit så förtjust i den kedjan. Men vem vet, i höst kanske.
Gillar mest de två "blanka paren" men frågan är hur foten ser ut då byxorna inte kan stoppas ner ens lite i skon som på tex den gråa upe till vänster.



Allum

Senare i eftermiddag ska jag mamma och mina systrar åka till allum som ligger en bit härifrån. I Partille. Hoppas på att hitta ett par skor, några tröjor och kanske ett par byxor till.. behöver handskar och en massa till vintern. Så jag hoppas på att hitta lite fint där. Har sett det mesta i stan nu känns det som.
Nej.. nu blir det kaffelatte och mys.

Jaha..

..skorna jag skulle beställa finns inte på lager och anländer i så fall i slutet av oktober. Himla kul då. Så jag tror att jag får leta i affärer i stället. Ja.. så går det när man beställer sent. Din sko har en del ankelboots som är snygga. Men man vill inte h något som alla kommer att traska runt i. För om jag ska ha ett par ankelboots är det på tiden att införskaffa nu. Förhoppningsvis hinner jag åka till stan i veckan om inte halsen säger nej. Förkylning på G. = /

Sovmorgon

Börjar inte skolan förens klockan 14.00 i dag. Så nu blir det filmtajm. En shopaholics bekännelser på DVD. Med Jennifer Love Hewitt. ♥

Ring Ring!

73263-281

Min nya skönhet! Ett mobil alternativt ett mp3 fodral. I härligt röd färg med guld detaljer. Kommer från just nu absoluta favoritmärket Friis and company. Matchar min väska perfekt och är en underabar färgklick nu i höst. Har en spegel på insidan luckan, jättebra för att måla på läppglans. För endast 250:- blev den min. Love!


Brevlådetittar

I dag kommer jag springa i brevlådan titt som tätt. Vill ha brev från HM rowells! Vill ha min kofta!!

Nu kör vi!

Nu har jag bestämt mig. Jag ska beställa skorna jag pratat om. Tänkte beställa dem för jättelängesedan. Men nu när syster vaknar (som är medlem i halens) så ska vi beställa tillsammans. Hoppas att dem finns kvar och att det går fort med leveransen.


73263-280


Yes!

Yes Yes Yes!
Min tröja kommer i denna veckan. Hoppas att den kommer tidigt och att den passar. Orkar inte bli tvungen att lämna tillbaks den.
Vi får väl se.

Rapport

Tänkte starta med en liten rapport över de senaste dagarna.

I torsdags åkte alla itme2orna på läger i härryda. Rätt kul faktiskt. Kom hem på fredag eftermiddag och på kvällen gick vi till caroline som fyllde 17! Grattis igen i efterskott gumman! På lördagen blev det middag med tjejerna, en och annan pojke dök också upp.
 
I dag blev det åka in till stan för att köpa present till syster som fyller år på torsdag. Jag tror jag vågar avslöja vad som köptes. Ett leoparddiadem (som jag inte gillade, men som hon önskat sig. Ja ja.), ett par NK Cocktail örhängen i härlig rosa. Också ett pärlemoskimrande rosa läppglans från rimmel. Samt två par trosor. Hoppas hon blir nöjd.

Nej nu skulle jag ju kolla upp när det var mitt HM paket skulle anlända.

Men hej!

Ja det är väl det bästa jag kan skriva. För det var några dagar sedan. I dag ska jag in till stan och köpa present. Så jag bloggar mer i em. Puss puss