Trevlig kväll!

Nu drar j snart iväg på galej. Skulle så gärna lägga upp en bild på min klädsel, men tid finnes inte nu. Lovar att visa bilder på söndag, då jag har lugn och ro (?).

Har i allafall på mig svarta byxor Åhlens, Tunika i grått och vitt från HM, silvrigt naellack, Stelt armband Gina Tricot.

Das war alles.

Last day of the week.

Äntligen fredag, och efter helgen - LOV! Så skönt!
Och som vanligt.. det går så fort.

Lång dag till fyra i dag igen, men sedan bärs det av till S och 18års firande.
Sitter just och funderar på vad jag ska ha på mig. Det är ju som sagt en dag i morgon med som erbjuder ytterligare en middag!

Måste bestämt ta och köpa mig en eyeliner med filtspets. Jag kräver sotade ögon för dessa två event. Så det blir till att inhandlas nu innan skolan. Hopefully.

Nu - frukost!
Ciao!

I'm awfully sorry!

Ja för vad behöver jag väl inte förklara, men än att i bland har man mycket att göra och hinner inte alltid det man hoppas på. Det är synd.

Veckan har innehållit prov och inlämningar, samt intervjuer och läxor. Det börjar släppa nu, och lovet nalkas.
På fredag har jag ett förhör på Eu, igen. Så det blir det enda jag ska plugga på nu resterande tid innan lovet. Gjorde ett prov senast i dag och det gick ju inte direkt så bra som jag hoppats... tror jag...

Hey, i helgen kommer det bli fullt upp. Två middagar väntar på mig i helgen, fedag och lördag. Och så ska jag jobba extra timmar på lördag (innan middagen).

Så måste jag vara kreativ och hitta på vad jag ska ha på mig. Om jag har röjt upp på rummet vill säga. Inte mycket ordning där nu. Har shoppat lite nytt, och eventuellt kommer jag att ha på mig ett av de plaggen antagligen på lördag.

Ciao!

Lista för veckan som gick

En vecka har sitt slut i dag, och en ny tar vid i morgon. Kort resume av veckan som gått:

Veckans namn:
Ambitiösa veckan
Veckans höjdpunkt: Antagligen MVG:t på naturdebatten! Blir lika glad varje gång jag tänker på det! Damn där satt den!
Veckans nederlag: Min beslutsångest över vissa plagg, men det kan man väl inte kalla nederlag? Eller?
Veckans person: Alla nya kontakter genom nya indvalet! Hur kul som helst!
Veckans citat: (förra veckans) "Jag skulle faktiskt kunna tänka mig dig som mattelärare, men det skulle ju inte gå!"
Veckans fulaste: Mina blåa mysbyxor på gympan, haha detta med mysbyxor...
Veckans snyggaste: Anonym persons korta jeanskavaj. Var finns den?
Veckans craving: Söta toppar till våren! När dyker idealet upp?
Veckans övriga: Har satt i gång med friskis igen for real. Tre gånger denna vecka.
Veckans betyg från 1-5: Betygsätter ej.

Sucker for Jeans

Som vissa kanske märkt, om man läst min blogg på senare tid, så har jag förälskat mig i det mesta som har med jeans att göra. För mig är det det sötaste just nu! Ockh coolaste och det mest speciella. Ja you name it. Har i magasin sett olika jeanskreationer, bland annat ska HM ha en alinjeformad jeansklänning samt en liten kortärmad "minikavaj". Kikar in på hm.se och tittar även (för ovanlighetens skull) in på barnavdelningen. Hittar denna jättesöta klänning i jeans. Finner jag inget annat i butik kanske i morgon eller i veckan, så klickar jag nog hem denna. Finns ända upp i strl 170.  Me love Jeans!


Höjden av glädje.. och trötthet

Bad news first.. och ja jag kommer att klaga på skolan. Tidningsprojektet är ju succesivt i gång och ja det är kul, MEN jag måste fixa intervju och ha genomfört den samt skrivit klart min text till på torsdag! DET ÄR EN VECKA!
Hur ska jag hinna? Jag satt kvar i skolan i vad som kändes som ett år och ringde efter kvinnliga journalister. "Nej hon har gått hem",  "Nej hon är gravid och mammaledig",  "Nej här finns ingen sådan"
JAHA.MEN.VAR.HÅLLER.NI.HUS.DÅ?
En har dock fått mitt nummer, men undrar om hon hör av sig.

Naturlabben är fortfarande inte klar.. hur lång tid kan en uppgift ta? Ska planera elevledda gympalektionen som jag och Josse ska hålla i morgon. Bränna en cd till.
Jag ska skriva frågor till (förhoppningsvis) kommande drama-intervju.
Så ska jag läsa på inför redovisningen i EU-ekonomi i morgon. Och tvinga mig inte att hoppa över friskis vid halv sju. Så långt får det inte gå.

Trots att jag verkar som världens största PMS-atombomb så finns det ändå något som får mig att le.
I dag fick vi betygen för hur det gick på Naturdebatten. JAG.FICK.MVG!
Jag satt och tänkte, gör dig nu inte besviken. Det lär inte bli mer än G. Men där ser man.
Later!

Upp till bevis - wedins

image389

Wedis gav mig inte så mycket.. precis som din sko.
Å andra sidan har de inte många skor uppe på webben, men ska jag vara ärlig har inget lockat mig i butik på en längre tid heller.
De rosa skorna skulle jag kunna tänka mig i sommar till jeansshorts, när man ska till landet typ. Tänk på båten i solskenet med en flyväst ocg glass. Haha lite nördigt men det är på det ända planet jag skulle köpa dom för.

Metallic skorna har potential.. tror jag. Det är i bland så svårt att avgöra på bild. De kan vara ganska söta till det mesta.. men är de fel formade är de nog.. fula.

I helhet sätter jag ett "tillsvidare" på dessa skor då de kräver en live spaning.

Me like long time!

  

Jag spanar ofta efter inpiration på exempelvis celebworld. Men under en längre period har jag hittat nada. Fram tills nu. Sienna does it. Detta är våroutfit på hög nivå enligt min smak. Slimmade mörka jeans som är aningen korta (just det detaljen slår här i alla fall!) Söta flats till A-linjeformat. Snygga shades och en lovely bag. Dock kunde hon hoppat den lilla västen, men så gräslig är inte den heller. Femstjärnigt!!

Bild celebworld.com

Big Tv Night

Efter en lång dag i skolan kom jag till slut hem. Filmkunskap med K på morgonen och sedan tidningsprojekt resten av dagen fram till klockan fyra. Det är kul, men det tar på krafterna.
Men efter några mackor och en kaffe var jag i gång med läxorna (vad annars). Matten är klar och jag har tänkt att fortsätta på labbrapporten, sedan får det vara bra.
 
Hey, ni missar väl inte veckans TV kväll.. 19.00 kommer Sofis mode på kanal 7 och efter det vid 20.00 det nya programmet  "Tack gode gud".. eller heter det så? på tv4. Sedan vid 21.00 kommer lost för alla oss som följer det. Så det blir till att kolla på tv resten av kvällen. Ännu en anledning till att jag bör fortsätta med läxan... tyvärr.

Catching up

Efter en lång fika här hemma i soffan, och efter att jag gjort klart min dramaturgiläxa, blir det lite tid vid datorn.
Nothing special, men since webblogg och övriga sidor bråkade med mig i går blir det till att catcha upp i dag istället. Måsta kolla mailen, vilket jag inte kunnat på ett tag.
Måste dock fortsätta med läxan, as usual. En labbrapport ska skrivas, och det gör den inte av sig själv.

Ciao!
Ps, Ni missar väl inte
detta? Go Lolita!

Like Marshmellowsss


En söndagshopping resulterade i ett nytt setunderkläder.
HM's nya underklädeskollektion "Our Perfect" är verkligen perfect!
Jättemjukt och superbekvämt. Jag besitter redan ett flertal svarta
underkländer, beiga är inte min melodi och rosa kändes helt enkelt
sötare än vitt eller mintgrönt.

Bh: 149:-
Trosa: 49:-


Ska tvätta nu på stört så
jag kan använda i morgon ; )

I morgon är det fredag!!

Igen (?) Alltså nu var vi där igen. VARFÖR går veckorna så fort? Och är det bra eller dåligt?
I vilket fall, dagen spenderades som vanligt i skolan, och på hemmafront, för ovanlighetens skull - inte vid skolböckerna utan framför glamour och Åhlens magazine. Trevligt att kika lite i.
Nu blir det kvällsfika framför Medium, och sedan sovtajm.

I morgon blir det gympa, och för första gången på länge ska det bli kul. För tillfället har vi elevledda lektioner och i morgon är det Alex, Matilda och Ullis som håller i det hela. Det ska bli gymnastik på mattan och trampolin, vad jag vet. Kul, då får man visa vad kylskåpet går för.

Ciao!

Din Sko - favoriter (?)

image386

Jo, Din Sko sätter jag ett stort frågetecken på. Vad har hänt? Jag tycker inte de har något alls speciellt kul eller nyskapande. Eller är det jag som har blivit kräsen. Dessa tre skor är inget speciellt, men jag skulle klara att ha dem på mig. Speciellt vad gäller den röda kilklacken och Chloë look aliken. Det blir bara ett Okej för dem, lite uttjatade. En vagabond kopia och en Chloë kopia. Jag är inte jätteförtjust i billiga kopior. Då hittar jag oftast något helt annat.

Men den lilla tygskon skulle jag faktiskt kunna tänka mig på riktigt, beroende på hur den sitter på. Det verkar som jag snöat in mig lite på tyg och flätat och bast(?) och så.

Men i övrigt, skärpning, från min sida!

Flitig som en myra

Jobbar med matten till tusen för tillfället. Men jag kan glatt säga att det faktiskt går framåt. Yeys!
Var förut på promenad ner till affären, köpte en
Glamour och en choklad (som det visade sig att jag inte tålde, damn). Glamouren har jag inte öppnat ännu, så det bli min dagsbelöning. Ska krypa upp i sängen med den en stund innan Lost om jag hinner.
Me likey också att de är i små format, får perfekt plats i mina små väskor. Meaning - jag kan ta med den till skolan och ha på lunchen, bussen och så vidare. 

Ps. Har sådana cravings för den där rosa klänningen.. se nedan.. åh vad jag vill ha en!! d.s



What a girl wants

Jag vill HA denna klänning!
Från HM och slut såklart.
Vet någon hur man får tag på en?
Hoppas att det kommer in fler.
Skulle vara så snygg i sommar framför allt.
Och vad ligger priset på?

13777-492


Paus

Nu har jag suttit med matten en timma, tänkte ta en paus. Så att jag inte tröttnar för mycket och alldeles för snabbt. Hinner aldrig kolla på film nu för tiden kom jag på, så jag sätter på en rulle. Pirates of the carribean månne?
Så ska naglarna målas, i neonrosa!
kram.

Snillen spekulerar

Eller inte.. nu ska jag sätta mig med matten igen. DONT-WANT-TO!
But it has to be done. Ensam hemma i alla fall, så det blir lugn och ro.
Till skillnad från i går, och precis som i förrgår så skiner solen i dag.
Förhoppningsvis blir det en promenix senare. Dock ingen powerwalk
utan en lugn sådan i så fall. Ciao!

Skofrossa


Än så länge har jag
snappat åt mig två par vår/sommar skor.
Men en flicka som jag kräver fler (who doesn't?).
Så för tillfället (då inga pengar infinner sig i plånboken) letar jag lite snyggt på nätet. Jag tänkte att jag ska gå igenom några kedjors internetsortiment, och välja ut några favoriter. Så blir jag väl hyfsat uppdaterad på butikernas sortiment, och kanske hittar jag något jag vill ha på kuppen. Eller i alla fall inspiration till vad jag vill ha.
Först ut, nilson.


image384




♥  Vit söt flatsandal med knyt runt vristen. Känns väldigt sommriga och skulle gå ihop med det mesta. Känns väldigt Sienna (in fact, alt med vristrem känns Sienna). 250:-.
♥ Silvriga sandaler. Endast en hit om de är flats. Är de klack på dem har de inget här att göra. Får spana efter dem i butik för att avgöra den saken. Skulle bli en grymt söt brytning till slitna jeans.
Ett plus för silvret, och det låga priset, 299:-
♥  Till sist en vaga bond remsandal (också Sienne style). 499:-

Efter sol kommer regn

Eller inte regn direkt, men i dag var det ingen sol i alla fall. Så synd.
Skoldagen innehöll en introduktion på vårat nästa projekt, tidningsprojektet. alla linjens tvåor skriver en tidning som skall ges ut till kommunens 18 200 hushåll!! Det är inte illa.
Årets tema blir att skildra vår kommuns och skolas kulturveckor. Det är allt i från Konst till slagverk. Jag valde gruppen Drama, och ska därmed skriva om yrket manusförfattare idag comparing to William Shakespear.
"Shall I compare you to a summers day, Though art more lovely and more temerate. Rought winds do shake the darling... " ja ni vet resten. Den William Shekaspear. (Finns det någon annan?)

Nej nu är jag hungrig, maybe later!

Lista - precis vad jag kände för!

Din stil i en mening: Matchande, i tiden och med hänsyn till vind och väder på ett chict sätt.

Stilförebilder: Nicole Richie för en chic stil, även andra celebs som Misha eller Sienna Miller. Väninnan K har också stort inflytande på mig.

Vilken är din favoritdesigner:

Jag brukar hitta bra inspiration hos Stella Mc Cartney

Inspireras du av:
Många bloggare. Även folk jag inte känner, på stan. Det är mycket lättare att ta till sig om man inte vet vem personen är. Fråga mig inte. Och så tdningar så klart.

Hösten 2006 - vad gav den dig: Kyla? Hehe.. nje.. men en garderob fylld med stickat och basplagg som kommer att kunna användas nästa säsong med. Med säkerhet.

Vad tror du på inför våren: Blommigt och spets, silver (inte guld) och ballerinas. Även en skvätt neon. Själv kommer jag som bekant köra med jeansfärgat. Me likey!

Det bästa basplagget: Ett par shysta allround jeans med lagom hög midja. Funkar såväl i skolan som på festen, med rätt överdel till.

Färger just nu: Jeansblått, silver, marint och rosa i olika nyanser..

Jag vägrar: Cowboyboots, inte ens en hit när de kom. Slänger gör jag!

En ideal outfit: Mörkgråa stickade strumpisar, Krokodilskinnsbllerinas, Ljusgrå förklädesklänning och vit tee under. Till en enfärgad tomatrödsjal och en chanel 2,55 i svart.

Do's and don'ts: Det handlar väl mest om att göra vad man själv vill och våga var den man är. Och att man ska ta vara på stunden.

Ditt senaste köp: Min hoodie från HM och min Friis väska.

Tre saker på vårens önskelista: En förklädesklänning i grått, flera söta vårskor och en fin keps för alla promenader.

Vissa dagar

I dag är en såndär dag då allt känns så underbart! Då jag gick i från datorn i morse och tittade ut slogs jag av ett strålande vårväder. Jag kände att jag ville ta vara på vädret och tog en härlig powerwalk iförd svarta mysbrallor, kofta, gympaskor, dunväst och min addidasmössa. Laddade in lite nya låtar på Mp3n och off i went.
Jag vet inte hur långt jag gick. Men hade mamms stegräknare med och den mätte 4633 steg för att vara exakt.
Solen stekte verkligen på ryggen, så skönt. Och man blev verkligen glad.
Hoppas så att det håller i sig, och att det inte, av någon konstig anledning, kommer mer snö.

Jag sköt alltså upp detdär badet tills då jag kom hem. Så härligt att krypa ner ett tag - även fast en kall dusch hade suttit bra det med.

Nu blir det uppröjning av rummet, sedan matte som sagt.
Ta vara på vädret, dagen och er själva!
Ciao! ♥

A little bit of luxury for every day!


image382



         


♥ Friis and company väska som jag bara inte kunde motstå. Tidigare den morgonen kände jag att jag saknade en svart väska, men tänkte inte mer på det då. Då jag senare sprang på en på stan var saken klar.

♥  Urgulligt hårspänne i form av ett hjärta. Hjärtan är något jag fallit för nu på senare tid. Min hjärtsamlig ökar och ökar. Och min Friis and company samling med. Är en sucker för vissa av deras grejer. (Skulle man kunna säga att jag dyrkar dansk design? Då jag även avgudar Dyrberg & Kern?) Anyway...

♥ På Yves Rocher hittade jag denna rosa skrubbpuff (eller vad kallas de). Jag tycker själv att de är mycket bättre än exempelvis svampar.

♥ Äntligen bestämde jag mig för att köpa in en grå hoodie från HM, då jag allt för ofta kännt att jag varit i behov av en.

Bubbeldags

Godmorgon! Eller är det go´dag?
I vilket fall, god morgon för mind del. Ledig i dag som vanligt.
Det blir matteplugg i dag, prov på torsdag.

Först blir det bubbelbad!    Promenad först! Så härligt vårväder!!

Har inte hunnit bada på ett tag nu, dushen är ju alltid så mycket snabbare.
I dag ska jag ta mig tiden att visa upp inköpta plagg från helgen med.



Ciao! Ps. Skulle vi inte alla ta och be för
detta?

Nu hälsade den där känslan på igen

image372


Sommaren känns så långt borta ena stunden, för att sedan verka så nära att man nästan kan ta på den.

Lipgloss Loreal
Pumps Asos
Halsband KJL, Kyss Johanna
Shorts HM
Linne HM
Ögonpenna HM

Sleepy sunday...

Helgen erbjuder verkligen många timmar att gå runt i pyamas. Men jag ska ta på mig nu. Det blir lite läxläsning i dag eventuellt. Antagligen Engelska litteraturhistoria. Efter lunch världens snabbaste tur till stan med mamma. In på HM och se om jag hittar lite underkläder.

Gårdagen spenderades hemma och en stund på solariet. Så skönt. Promenerade också ner och upp. Jag är nyttig haha. Efter det middag hemma, med farmor som kom på besök. K tittade förbi, hon ska på Snoop i stockholm i dag och gissa vem som är avundsjuk.

I vilket fall, nu ska jag ta på mig något anständigt. Haha!
Ciao!




John Meyer - Your body is a wonderland

Favorite from Luca Luca Spring/Summer 2007

 
image371

Klänning TopShop
Bälte Asos
Puder -helst matt och ljust  
Lipstick Clinique


modellbild, LucaLuca, Elle.se

Helt O-T-R-O-L-I-G-T

Nu är det helg igen! Jag kan inte hjälpa at jag maler på angående detta, men veckorna går så fort!

Degar hemma nu fram tills lunch, sedan blir det till solariet vid två.
I kväll blir det middag med farmor här hemma.

Gårdagens eftermiddag spenderades på stan, och bilder kommer sedan.

Har pysslat med layouten på bloggen. vill få den vårigare, men är ännu inte riktigt nöjd.
Ciao!

HM rowells

image370  




I dag då jag var i stan så sprang jag på denna ursöta BH.
Den är verkligen mycket finare i verkligheten än på bild.
Jag köpte dock ingen för det var annat som prioriterades.
Men så nu ser jag att den finns även på nätet.
Tror jag beställer en, då jag ju inte behöver betala ännu.
Smart!

Fredagslista

       Edith flat moccassins large view     


Lyssnar på just nu:
Tystnaden
Jobbigaste skolämnet: Matte, all times!
Favoritcafé: Condeco är mordernt och gör underbar latte!
Favorittidning: Elle, VR
Största som händer i sommar: Än så länge Justin Timberlake i juni!
Favoritplagg i garderoben just nu: Min jeansblus från HM
Längd: 165
Byter gärna garderob med: Nicole Richie.. bland andra..
Vanligaste färgen på mina kläder: Blandat.. men mycket svart,vitt, och olika blåa nyanser.
I sommar kommer jag gå klädd i: Flats, korta shorts, a-linjeformat, slitna tshirts och jeansfärgat
Men absolut inte i: Skjortklänning (enligt mig uttjatad), flipflop + leggins
Min yngsta kusin heter: Hm.. Max
Favoritmodellen just nu: Just nu.. hm.. det är så många så jag säger longtime favoriten Lily Cole
Byxa eller kjol? Byxa.
Så många skor har jag: Oj.. asså jag orkar faktiskt inte tänka efter
Sminktips till allmänheten: Naturligt.
Du trodde att han skojade när han sa: "Vem är du?" haha nej jag skojade bara.. så bitchig är jag inte. Alls.
Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: Någon Lbd från Chloe, en mulberry euston och ett par flats från chloe
Senast utlästa bok: Sushi for beginners - Marianne Keyes
På rasterna i skolan: Varm Choklad från Automaten SOM ALDRIG FUNKAR!!!
Mitt rum kan beskrivas som: Väldigt turkost. Städat i början på veckan, total mess på slutet.
Mig själv med tre ord: Kreativ, Glad och Envis
Jag tränar: Vid de tillfällen jag inte är sjuk..
Jag ville bli när jag var liten: Bli florist
Pluggade på universitetet/ högskolan (funderar på att plugga i framtiden): Journalisthögskolan är det som gäller för tillfället.
Linje på gymnasiet: Media.

Textinlägg sjuhundrafemtioelva.. typ.

Hatar att inte hinna med bilder och kollage på bloggen. Jag har sista spurten i dag inför samhällen i morgon. Alltså jag orkar orkar orkar O R K A R inte mer nu! Debbaten var i dag, och den funkade väl. Jag funderar skarpt på att läsa igenom inför provet en gång och sedan skita i det.
Jag kan inte hjälpa att jag tycker lite synd om mig själv.

Mitt huvud är tungt.

Skolan tar kol på mig. Seriöst.

För tillfället är det mycket. M Y C K E T !
Kollar igenom bloggen och ser bara text. Vart tog mina bildinlägg vägen.
Jag skyller på skolan och lovar att bättra mig.
Är klar med det mesta inför debatten i morgon, och ska bara öva in så gott jag kan nu.
Samhällsprov på fredag och har inte ens faktan att plugga på.
Det ser mörkt ut. Jag tar en del i dag och kör järner i morgon.
Där besegrades just träningspasset med tjejerna i morgon kväll.
1-0 till skolan. Humph..

Längtar dock sjukt mycket till fredag nu, ska till staden efter skolan och bara slappa.
God give me strenght!

Droppen

I och med detta tror jag inte att Brittan kommer att kunna ta sig upp till samma karriär igen. Många kändisar har varit nere och tagit sig upp och åter blivit minst lika framgångsrika. Men de som varit inne på detta spåret har aldrig riktigt komit tillbaka. Eller har jag fel. Jag sätter i alla fall en NEJ stämpel för Brittan nu.

Men i alla fall, stackars människa. Måste må crap.


Aldrig som man tror

Jag ska nog börja säga att jag inte ska blogga på söndagar, för man har ALDRIG tid över även om det ser ut så dagen innan. Fullt upp i dag, och har inte ens hunnit gå ut, vilket inte känns så bra.
Men i morgon funderar jag på en långpromenad i stan, skulle vara så härligt om det är bra väder. Köpa en latte eller en chai, och bara gå. Påklädd om det är kallt så klart. Gärna i gott sällskap. Gå från kungsport till vasa och haga, järntorget och förbi fiskekyrkan sedan avsluta på café i centrum? Vi får väl se.

Men läxan blir jag ändå inte av med, och har jag otur så är det dåligt väder i morgon med.. men nu vill jag vara optimistisk.

Sköt om er!

Söndag IGEN!!

Det är konstigt vad fort veckorna går, det känns som om det var i går då jag satt här hemma med läxorna och tänkte suck nu är det söndag igen.. samma sak i dag! Men tanken på att jag faktiskt är ledig i morgon gör det hela lite bättre. Faktiskt. Jag vet att jag borde spara, men kanske skulle man ta en tur till stan i morgon, då jag ändå har tid. Och fika med J kanske. Jag får se.

Har avklarat matteläxan och ska gå in på att läsa Engelska häftet om litteratur. Suck. Sedan ska jag satsa på Biologin för hela slanten. Debatt på torsdag och jag måste vara fit for fight.

Ciao!

Trilskas och har sig.

Webblogg har inte varit på min sida de senaste dagarna. Och nu mörker jag varför. Det har ändrats lite i layouten.
Här kommer an liten summering på de senaste dagarna i alla fall:


- Valde att behålla kolockan och var och förminskade den redan i torsdags. Passade på att sola och blev mycket brunare för en gångs skull!

- Var i går med A och K och hade det mys innan de drog vidare på annat galej. Jag själv jobbade i dag och ville hem och sova i tid. Tidigare på förmiddagen hade jag och kattis ätit kebabsallad, finns det något bättre?

- Jobbade i dag och har just varit hos kusinen på kalas. (Grattis Moster!) Har ätit massa god mat (och tårta!)

- Nu blir det melodifestivalen, andra chansen och mys i soffan. Har köpt cashewnötter. Ska skära upp lite appelsin med. (Gud, vad det känns som attallt handlar om mat!)

I morgon blir det nog mer blogg, då jag kommer sitta hemma vid datorn och plugga.

Kram!

Nageltrend två; Neon!

73263-367


Depend chockrosa

Enligt mig är depend snäppet sämre än Mavala. Men just denna är i alla fall väldigt bra, då det bara behövs ett lager. Absolut chokrosa! Är det ett liknande du vill ha så är det detta! Nummer 34.
25:-, så prisvärt även detta!

Enligt mig är det dock viktigt att se till att matcha detta, effekten kan bli så fel. Se till att matcha noga, så det verkligen är samma färg och så det inte blir "försöker-hitta-liknande-kulör-men-lyckes-inte". Använd i så fall svarta, vita eller gråa kläder till om det känns osäkert. Kom också ihåg att ta bort lacket om du ska ha andra färger på dig dagen efter. Det känns som att ska det va så ska det.

Skulle gissa på att det inte blir riktigt så många som kommer hoppa på neontrenden, den ät ju trots allt väldigt.. självlysande. Men jag kan erkänna att jag själv var osäker först.. men ett nagellack är en nätt investering och gör att man vänjer sig ett snäpp. Go buy and try!






Här ser ni förutom nagellackt, min klocka som jag valde att behålla.

Dagens högsta

Leather Buckle Detail Sandal


Dessa skulle vara sjukt snygga i sommar. Sådär lagom chica och lagom vardagliga..
Med klänning eller med tighta jeans, eller varför inte
ett par shorts?
521:- på Asos.