Slappar

Ska i dag på lite fest hos en kopmis, eller okej...  känner inte den det är hos, men har blivit inbjuden för att det är ev kompis som har flyttfest. Hon ska till USA. Tänk vad härligt.
Ska slappa lite nu, since jag är jättetrött. Fim blir det tror jag. Ska sedan planera vad jag ska ha på mig, det lär bli jeans i detta väder..   på återseende!


Besvikelse och förvåning.


   


Besvikelse Paris, Besviken. VARFÖR i all sin dar går du runt med byxor som är för långa (igen!). Byxor ska gå till vristen inte tårna. Skärpning Hilton!!!

Förvånad Beckhams. Haha.. jag som trodde att det bara var vi "dödliga" som fottade oss själva. Får de inte nog med uppmärksamhet på röda mattan? Dom är som vi helt enkelt.  =D

Movies

Filmer jag vill se för tillfället:

♥ Pirates of the carribean - ded mans chest
♥ Mean girls  (kan inte fatta att jag inte sett denna)
♥ Marie Antoinette
♥ Djävulen bär Prada
♥ The butterfly effect (Har inte heller sett ännu!!)
♥ Stolthet och fördom

Om jag skulle beställa från HM

73263-231

..Så skulle det bli något utav detta. 
♥ Mörka, tighta och oslitna jeans är vad jag kommer satsa på i höst.
♥ Underkläder är ganska enkelt att beställa på postorder. Kan man sin storlek och den modell man gillar bäst så är det bara att klicka hem.
♥ Koftan med stort K - den jag tänker på så fort ordet kofta nämns. Jag har verkligen fastnat för denna! Verkligen!!
♥ Skinnhandskar kommer sitta på mina händer i höst. Om jag hittar rätta modellen förstås. Ett par enkla svarta vore inte helt fel.
♥ Denna blus fastnade jag för. Mycket kvinnlig och ser oerhört bekväm ut!
♥ Guld och röda stenar, piffar upp en mörk outfit. Ja bara detta inlägg är väl rättså.. svart?..


Mellanlanding

Nu gör jag en liten mellan landning mellan alla ställen man njuter av semestern på. Har verit på landet i en vecka och är nu hemma några dagar för att träffa lite vänner och för att vinka av syster på flygplatsen. Kommer inte bli mycket bloggande. Men en hälsning här i alla fall. Ha det fortsatt bra!! ♥

Jurassic mys.



Gu va mysigt. Jag ska mysa med en film full av skräcködlor! Not! Jag som inte ens gillar vanliga ödlor. Haha. Dom är bara på låtsas jag vet, men det är något som är.. inte direkt skrämmande eller läskigt (okej lite) men mest äckligt. Men kolla ska jag i alla fall. Jurassicpark på tv4 om 9 minuter.


Fredagens kändis


Trodde ni att jag skulle glömma fredagens kändis bara för att jag haft fullt upp resten av dagen och inte bloggat något annat? Fel! För här kommer det:

73263-229

































Nicole Nicole! Du är så söt. Och det är så fint när hennes hår har vuxit nu med. Världens sötaste klänning. Och ett stort plus för lack ballerinorna. Å vad jag har saknat att spana bilder på dig!!! Grattis!
Bild:
www.celebworld.org


Second bikini thoughts?

Ska jag vara ärlig, så tycker jag nog inte att denna bikini gör dig rättvisa Kate. Tyvärr..
Annars är det en himla söt modell.

Hösten - redan!?


Jag har varit borta i två veckor, och när jag kommer hem har HM börjat lansera sin höstkollektion på nätet. Det talas inte om annat. Koftorna är i fokus, och jag håller med. Visst längtar man om att svepa in sig i en kofta och en halsduk på det. Men jag som precis har börjat njuta av sommaren. Jag ska inte högt längta till hösten, men jag ska förbereda mig och ta några smygtittar. Här är den första. En kvinnlig look alá Kate Moss eller Keira Knightly. Hoppas att åt mindstonde något av dessa kapen är i min ägo i höst!


73263-228

Kofta HM 298:-
Kappa HM 398:-
Jeans HM 398:-
Väska HM 349:-
Stövlett Halléns 399:-

En kvinnlig höstlook för sammanlagt 1842:- (exklusive eventuell frakt)  Jag vill ha! ♥

Resan: Shopping

Har ändå shoppat (såklart).
Kommer lägga upp en shopping guide alá prag lite senare! Men först, mina köp:


     

1- Nya "keds". Since mina är förfallna (ja de är likt ett fallfärdigt hus) och dessa kostade bara 5 euro. Mina förra kostade 100 kr. Och det är bättre kvalite på dessa. Hur ska jag kunna leva utan ett par tygskor i framtiden?

2 - Dior Kiss, från tax freen. I färgen Pink Marshmallow. Älskar Dior Kiss. 155:-
      Läppbalsam, från taxfreen. I härlig hallonsmak, och probably i den sötaste burken. 40 pix.
      Varje solsemester kräver ett snäckhalsband. I år blev det detta. Vad kostade det?... Hmm..

3 - Shorts från Prag. For me? No.. : / De fanns inte i min storlek. They are for en kompis. Hon kommer bli sååå lovely i dem. Jag kommer bli sååå avundsjuk. =P

4 - Men jag åkte inte i från prag utan ett par shorts till mig inte. Nope. I affären terranova hängde dessa sötnosar och väntade på mig. I was thrilled!! Here they are. Love! 100:-

 Presenter till vänner och släkt.

Resan: resan

Har haft det så underbart! En vecka nere i kroatien (umag). Sedan bilat upp genom delar av europa. Bra och dåliga. Jo för det finns ju vissa ställen som är finare än andra, och tvärt om. Men i sin helhet - underbart! Lite shopping, god mat, sol och bad i mängder! Jo, tyvärr her det blivit mindre shoppiung, eftersom att det vart en solsemester.

Hemma

Hemma igen. Ska snart börja med bloggandet, men först ska det packas upp och vilas lite.  Ciao!

Bloggen Speaking from Prag

Hej alla! Just nu ar jag pa hotel Ibis old town har i Prag.  Jag ville bo pa Hilton som ligger inom gangavstand harifran. Men det ville inte mamma och pappa. Det forstar jag. Med de priserna. Men jag far noja mig med att se det i fran mitt fonster. Vadret ar stralande och det har det varit hela vistelsen hela veckan i Kroatien ocksa. Har hart att vadret hemma i sverige har varit sisadar de senaste. Hoppas att alla har det bra oavsett vader.

Idag har vart en dag som givit mig vark i ben och fotter - kan ni gissa vad det betyder? Yes! Shopping. Jag och min syster gjorde hela prag. Underbart!!  Inhandlade sota shorts till mig och lite annat. 

 Men nu har jag annat for mig. Kommer hem pa torsdag morgon. Fler rapporter och sa vidare kommer da. Shopping i Prag special kanske :) Ha det sa bra alla! Puss och kram!

Adiós!

Nu säger jag Adiós bloggen, på två veckor. Okej, kanske finns det dator med internet nåågonstans. Men det är ändå säkrast att säga att jag fortsätter blogga om två veckor. Och blir det tidigare, ja.. då märks det här. För dem som undrar - jag ska till Kroatien. Hoppas att de få som i bland kikar in på min blogg inte har glömt min adress medan jag är borta. Ha två underbara veckor! KRAM Julia!! ♥

On a Holiday!

I dag far jag! Tjihoo!
Längtar, längtar, längtar! Båten går i kväll klockan 8. Åker hemmifrån vid halv sex.
Har dödat lite tid genom att titta på ett flertal avsnitt av oc. Jag finner dock ingen ro i att göra något.
Man vill bara i väg. Kallas det resefeber? Eller är det något annat?
Nu blir det lunch. Sedan promenad till affären för att köpa några magazines.
På återseende!

Kanon och Kalkon 5/7

Kanonen blir helt klart Kiera Knightley. Så klockrent och så välklätt. Frisyren gör det hela completed. Och gosh vad jag gillar hennes halsband. Skorna är ju bara för adorable. Och ja.. jag tror inte att jag behöver säga mer... ME LOVE IT! 




Jag kunde inte välja vilken som skulle bli kalkon, så i dag blir det två kalkoner. Två välförtjänta kalkoner. För enligt mig är detta det Gräsligase jag sett på ett bra tag. Okej, kanske har Jessica valt en laydback army stil (som känns last year(S)) Men det känns tvetydigt när hon kombinerar med de skorna. (Som annars är jättesöta)
 
Sedan var det Posh! Oh God.
1- Det är inte snyggt längre, med din smalhet
2- Push up? Varför?
3- För liten kjol? Köpt på barnavdelning?
4- Varför köpa fula skor när man kan köpa snygga?
Men okej.. smaken är som baken.. jag vet.

Nej. Nu får jag gå och tänka på något annat. Glass kanske.
Vad tycker ni om mina val av Kanon och Kalkon(er)?

Upp och hoppa

Har segat hela morgonen och legat och tittat på 4 avsnitt av OC. Man kan ju inte sluta kolla! Men jag måste sätta i gång och packa och säda. Och så vill jag komma ut lite också. Better get going!

73263-220

 

Packlista

Har just skrivit en himla lååång packlista och mina händer och fingrar värker. Tar jag i för mycket när jag skriver?

Smart!

Smarta jag räknade på handen hur mycket toppen nedan skulle kosta. jag är inte bra på att räkna. Snälla Karolina påpekade att det bara är att byta till svenska. Rätt obvious huh. But thats me ! Alltid lär man sig nåt nytt. 243.79:- blir det riktiga priset. Jag räknade fel med 49:-. Haha.. be inte mig om hjälp med er matteläxa.
But i still want that top so bad!

Not sale but not expensive

73263-219

Åh vad jag föll för denna toppen från asos. Den är inte på rea, men den är inte dyr. £15! Det motsvarar väl cirka195:- . Eller? Jag har ju dock lovat mig själv att inte köpa något innan resan. Och jag skulle ändå inte vara hemma när leveransen kommer. Det är ju det som är halva grejen. Spänningen och glädjen då paketet är här. Nej, kanske hittar jag något liknande nere i europa, eller så väntar jag.


Celeb funkar!

Ville bara meddela att nu kommer i alla fall jag in på Celebworld igen! Hoppas att ni också gör det! ♥

Sista shoppingen hemma

Nu är den sista shoppingen inför resan gjord. Okej.. med undantag för nån Cosmo, VR, Elle osv. Sånt måste man ha när man reser. Det var tofsar och hårnålar som införskaffades. (Jag slarvar alltid bort sådant). Samt en violett blomklämma i plast för håret. Gillar att ha lite andra hårsaker att variera en vanlig tofs med, och denna kan man ju bada med också. Perfekt!

     

Klämma HM 9.50
Tofsar HM 19.50
Hårnålar HM 19.50


Beyonce

Bästa låten sedan ett bra tag tillbaka och framåt!


Serie - Matcha din parfymflaska 2! Lovely.

73263-215

Det är väl inte många som missat den söta pudderrosa flaskan från Sarah Jessica Parker? En doft av bland annat lavendel, orkidé, äpple och mysk. Det är en söt och oskyldig men ändå exotisk parfym. Och flaskan är ju underbar! Are you lovely?..

Shorts HM
Skor Din sko
T-shirt HM
Sjal Laredoute
Väska Net a Porter

Wonder women!

You are Wonder Woman
Wonder Woman
85%
Supergirl
75%
Spider-Man
70%
Robin
60%
The Flash
60%
Green Lantern
55%
Superman
45%
Catwoman
40%
Iron Man
40%
Hulk
35%
Batman
10%
You are a beautiful princess
with great strength of character.
Jag blew wonderwomen, precis som
Linda, som jag hittade testet hos. Jag som trodde jag var en catwoman. Jaja.. man kan inte alltid få som man vill. Vilken hjälte är du?

vitt rött grått



I dag har jag mina röda shorts med ett grått linne från HM, samt ett vitt över (också från HM)
I midjan har jag min guldkedja, och på fötterna sitter mina vit tygskor med röda band.


Ska i dag till en kompis jobb och vara med henne då hon jobbar ensam i två timmar. Sedan tar vi en promenad i stan eller sätter oss på en ute servering eller liknande. Solen skiner! Ka det bli bättre?

When the taxes are free!

73263-213

Någonting som är väldigt smart när man är på semester är att shoppa på taxfree, no taxes - lite billigare!
Det är smart att köpa smink och andra skönhetsprodukter som faktiskt kan kännas dyrt på land. Men kommer man undan med en hundralapp känns det i alla fall lite bättre. Nu på sommaren kan man ju passa på att köpa saker som hör till, just sommaren. Här är saker jag ska kolla efter på båten på torsdag.


♥Dior show vattenfast - lite kan man väl få sminka sig när man ska till poolen. I alla fall jag, som oftast känner mig extremt trött utan mascara som öppnar upp ögat. Vattenfast såklart!

♥Dior pure poison bodylotion och deo - Det sägs ju att man inte ska ha parfym i solen, och det är helt rätt. Man kan få fula fläckar, och det vill man ju absolut inte! Då är det väl perfekt om man kan ha det som deodorant eller bodylotion där man lugnt kan säga att det inte är samma mäng alkohol.

♥Kerastase solskydd - för håret! Det är ju faktiskt så att solen skadar håret mer än man tror. Denna är för ofärgat hår och skyddar ditt håt precis som vanlig creme skyddar din hud.

♥Lancome jucytubes - No taxes, bäst att passa på! I någon sommrig färg kanske. Korall?

♥Lypsyl - Med jordgubbsmak och solskydd i. Kan det bli bättre?!

♥Solcreme - samma sak här, no taxes.

Om du redan
innan vill veta vad ditt flyg,  båt har att erbjuda inom taxfreen kan du ofta gå in på deras hemsidor och kika i förväg.


Kvällsdopp

Tog med mig min mönstrade turkosa bikini och lillasyster och gick ner till sjön och tog ett dopp. Lagom kallt. Men härligt. Det är ett så lagom gångavstånd till närmsta sjön. Bara genom skogen. Nu blir det varm choklad och ghostbusters på tv. Trevlig kväll!

Serie - Matcha din parfymflaska 2! Flower by kenzo.

73263-209


Flower by kenzo är en söt prfym för den citychica kvinnan som blomstrar! En lite speciell men oh så härlig doft. Med dofter från bland annat cassia, vanilj och vit mysk. En härlig sommrig doft, som också passar till kallare årstider. Flower by Kenzo är en blomma i storstadsdjungeln!

Linne HM
Shorts HM
Skor Benneton
Väska Net a porter

På allmän begäran!

På allmän begäran (vilket jag tycker är väldigt roligt) kommer jag nu lägga upp en till liten serie i hur du kan matcha din parfymflaska. Först ut, Flower by Kenzo!
Enjoy!

Klädval den 2:a juli

   

I dag ska jag vara hemma och slappa på gräsmattan, därför är min outfit not much to see really. Ingen direkt trendoutfit idag. Men det kan ju vara kul att se ändå... kanske. Består av Beige bommulskjol från hm, vit t-shirt med uppvikta ärmar, Blått hårbad matchat med blåa pärlörhängen. Kommer ändå svassa runt i min rutiga bikini.
I eftermiddag kommer farmor hit på middag, och då blir det lite mer casual/ inte så slappt.
Solig söndag på er!

Robbie the entertainer

73263-205

Just nu är en kompis till mig på Robbie Williams! Är jag grön av avund? Vill jag också vara där? Tycker jag att Robbie är en sann entertainer och att jag också borde stå och gapa i publiken? Nej.. absolut inte..
Jo!!! Det är väl klart! Åh va kul det måste vara. Har hört att han ska vara såå bra. men jag får nöja mig med en dvd konsert med honom. Haha.
Man brukar höra musiken från Ullevi när man spelar där, men inte i kväll. Hoppas att alla som är där har kul i alla fall <3
adiós! =)

(ps. Jag ska gå på Justin Timberlake om han kommer någon gång, gillar honom så mycket. Han är snubben med skön stil ;) ds)

Jag lackar mot korall..

Smashy cerise goes Korall. Även tårna får sig en omgång såhär på lördagkvällen ^^
Dessa två följer med till Kroatien. Mina favoriter just nu.

 



 


Lägesrapport

Här kommer en liten lägesrapport:
♥Har ätit god middag i form av hamburgare.
♥Har varit och badat i dag, ska till samma ställe en stund i morgon
♥Solade bara magen i dag, tar ryggen i morgon.
♥Kommer inget bra på tv, ska hyra film. (vilken?)
♥Är godissugen som bara den.
♥Städar min stökiga garderob.
♥Måste skriva packlista till resan.
♥Ska måla naglarna.
♥Tyvärr har england åkt ur fotbolls VM.
ADIÒS!

Celebworld

Är det någon mer som inte kommer in på  www.celebworld.org?

Icecream in the sun

73263-201

Jag älskar svala, ljusa färger. Luftiga och mjuka tyger. Bekväma skor  och självklart stora skyddande solglasögon. Med ett hjärta i rött som lyser upp. Är det någon mer som är sugen på en kall glass på stan?

Bilder: Solglasögon - HM,  Resten - Asos

Beach 2006 here I come..

Eller ja.. okej det är faktiskt första gången i år som jag ska till en strand för att ja.. sola.. bada? Och hur mycket beachkänsla det är vet jag inte heller. Det är väl en liten vik vid en sjö. Så vi skippar nog detdär med beach 2006 grejen. Men i Kroatien.. då blir det beach 2006. Nu är det bara 5 dagar kvar om man inte räkna med i dag. Någon som varit i Kroatien? Är det fint?
Men nu är bikinin på och jag har smörjt in mig redan nu (för att slippa sand över allt). Ska snart åka. Adiós!