Scary!

Satt uppe vid datorn då det ringer på dörren. Från trappan ser man ut lite genom fönstret vid ingången. Är ensam hemma. Så skymtar jag ett äckligt ansikte. Hjärtat hoppade till för jag var inte beredd. Men när jag kommit ner så såg jag att det var två (säkert söta under maskerna) tjejer som ville ha godis (inget bus här inte) så jag sparng runt i huset och letade. Hittade till slut en Japp. Ni har väl köpt hem lite godis i fall det kommer några små monstren?

Hösthärligheter!

Shoppingrundan i går med väninna resulterade i följande:

        

      


♥  En grå basker hittade jag på underbara butiken Gillblads. I 100% wool. Härligt!

♥ Sjal i härliga höstiga färger även den från gillblads.

♥ Ett par snöörhängen i orange/ rött följde med hem. Åhlens.

♥ Världens härligaste kofta från Zoul / MQ. Gräddvit med pösig krage. Och tofsarna på banden är ju verkligen grädden på moset.

♥ Nya knappar till jackan från Knappkarlssons. De förra föll av fortare än kvickt.


VR & HM


NU LIGGER VIKTOR AND ROLFS KOLLEKTION UTE PÅ NÄTET FÖR OSS ATT BESKÅDA
Det var inte riktigt min stil på alla plaggen. Det är en väldigt kvinnlig kollektion, så en jeanstjej som jag kanske inte hittar jättemycket. Men lite. Jag har skrivit in den 9 november i min alanacka och tänker förmodligen försöka få tag på något av dessa plagg:


73263-402   73263-401   73263-399    

Super fräsht nattlinne med trosor. Det slog mig att om jag får tag på ett sådant så ska jag ge det till en vän i julklapp. Ja det skulle passa precis! Så jag hoppas!


Underkläder behöver man alltid och vem kan motstå detta söta set med rosetter? Inte jag!


Sjalen var det första jag föll för. Satt här i morse och funderade på var jag kunde hitta en snygg sjal. Förmodligen är det problemet nu löst. I glansigt brun med beiga rosetter.

Stressig lördag.

Har jobbat i dag. Det var mycket folk i butiken i dag. Rappa tag alltså. Har kännt mig frusen, kan bero på att butiksdörren stått öppen till och från. Tog i alla fall ett gott bad aldeles nyss. Lite varmare och fräshare.
På kvällens shema står middag hos en väninna. Ser fram emot det. Outfit kommer ; ) Yes, äntligen har jag lite mer tid. Men det är om jag sätter i gång nu.. vilket jag gör.
Over and out!

Upp och Ner

För tillfället känner jag mig som en usel bloggerska. Men det är som jag har som bloggmotto (hade jag ett sånt?) Bloggen kommer i andra hand och just nu är det stressigt och mycket att göra i skolan. Det är inte slappa framför TV:n med en gång man kommer hem. Det är plugg, plugg, plugg. Men jag ska försöka blogga mer. Jag försöker alltid!

Simple and clean

73263-398

Här vart det lite photoshop igen. I grått svart och lite brunt går färgskalan. Superfin Stella McCartney klänning basic tights och basker från HM. Sko från asos och min nya favoritväska; en Mulberry Euston!
Adorable? Yes!


Star

Emelie (Bohemica) hade pysslat ihop en egen star på nätet. Kul tänkte jag och testede. Här är min, likt?


My news

Alltså i bland hinner man bara inte blogga. Har haft fullt upp. Men tog mig ändå en liten stund nu på kvällen. Pausar från pluggandet av matteprovet nu. Mor och syster är på promenad och lovade att komma hem med gräddfil + dip. Här ska det bli grönsaksdip!
I morgon börjar FN rollspelet. Och jag får min tandställning : / men samtidigt vill jag så gärna ha den.
Sedan blir det lov, och ett välbehövligt efterlängtat sådant.
Hörs i morgon hoppas jag.. ( om jag hinner )
Pussar! ♥

Passar på att lägga upp denna bild på Paris och Lindsay. Haha är det inte smashing :P

 

Lacost bags fall / winter 2006

Fick tag på en liten söt bok för en del av lacotes kollektion nu för säsongen. Och jag föll faktiskt riktigt bra för vissa saker. Känner ofta att lacoste inte riktigt är min stil vad gäller väskor. Det är lite för sportigt. Jag blev suprised!
Messengerbagen på den stora bilden är favorit nr 1. Fatta vad fräsht till skolan. Och den gröna tar jag gärna med mig till träningen. Kanske något att investera i?


73263-394

    

En mössa ankommen

I fredags hittade jag ändå en lovande variant på "ashleymössan". Från HM för 60 pix. Ganska tjock men pösig och go. Himla dåliga bilder jag vet. Men ni kommer att få se den på.
Köpte även en klädroller.. såp nu blir det inga mer luddiga kläder här inte.


   

Tå tapeten - Ashleymössan

Ja jag vet inte vad jag ska kalla den. Kiera Knightley mössa, pösmössa eller tomteluva. I alla fall en stor stickad mössa. För att komma till kritan: En riktigt söt sådan är vad jag letar efter. Har kollat basic på HM och kikat lite övrigt. Men hittar ingen som jag är supernöjd med. Har ni hittat några bra? Tell me i så fall. I need one.


Ten things i hate about you

Sitter här och föröker låtsas som om det jag gör är mycket vettigare än den läxa jag egentligen borde ta itu med. He he.. jag har english speech i morgon och jag är inte klar med all fakta ännu. Vet inte om jag nämnt det men vi jobbar med Rwanda och det är det mitt tal kommer att handla om. Härligt att det kommer gå IG - bra! För övrigt är Josefin sjuk, halsfluss. Saker och ting är inte lika kul när hon inte är i skolan. Come back soon! Ska komma i håg att byta mitt andra indval (dans) till meditation och stresshantering i morgon. Hoppas att det finns plater kvar. För övrigt börjar jag i kväll läsa Romeo och Julia. Passar mig  ; ) Julia = Julia!
För övrigt.. don't you just love
this?

Dagens roliga.

Okej inte stört kl. Men visst är det en ganska rolig rubrik till dessa bilder på Lindsay. Hehe.. skulle man inte skriva "driving her car" eller liknande...

Wishes for fall

73263-389

Drömma får man alltid. Och det kostar ju inget. Här är en härlig höstlook ihopsatt i Photoshop, och jag skulle inte ha något emot att bära detta. Speciellt skorna från Chloë. Vet någon om det finns några snygga liknande eller bra kopior? Skulle vart fint både nu i höst och till våren.



Dagsläge

Brukar inte blogga såhär på morgonen. För att man inte hinner eller inte orkar. Det är ofta lite slött såhär på morgonkvisten det vet ju alla.

Nyheter!
I går var jag hos tandläkaren och satte in gummiringar mellan käktänderna som ska töja ut mellanrummen tills tandställningen kommer. (Mindre än en vecka nu). Har vart på otaliga tandläkarbesök det senaste på grund av detta. Är lite fed up med tanläkaren, tror ni inte jag tilldelas en vanlig tandläkartid på torsdag?! haha kan det bli mer tandläkare?


I dag sitter jag barnvakt hos en granne. har inte suttit barnvakt förut. Hehe.. men jag hoppas att det går bra. Vet inte om det blir mycket blogga i eftermiddag därför.

Ha en bra dag alla! Ps. Ni som har erfarenheter av tandslällningar alternativt sitta barnvakt ; me want some advice!

En kärleksgåva

Träffade mina två absolut bästa väninnor i dag en stund. Då menar jag inte bara kompisar ur mängden utan verkligen mina två änglar. Har känt dem från 2 års ålder respektive sedan årskurs 3-4. Jag älskar dem av hela mitt hjärta! Så gick den ene hem och åt och kom sedan tillbaks med ett paket.. till mig! De hade varit i Danmark och tydligen hittat något de tyckte passade mig. Gissa om jag blev glad när jag såg ett Dyrberg Kern Halsband i asken! Tack så enormt mycket. Jag ska använda det med kärlek!

Kärlek till er båda mina älsklingar! ♥


73263-388




Utmaning - höstfavoriter!

Det finns alltid något som man gillar extra med hösten. Både inom modevärlden och ja.. världen i övrigt. Här listar jag mina fem favoriter, både aktuella och de som är ever lasting.

                 




 1, Katter! Jag är för tillfället fast i katter. Då menar jag på plagg och assocearer (vanliga katter är också bra). Men de känns för mig som ett litet kännetäcknande för min höst 2006. Det finns också andra bloggerskor som "bär katter". Go cats!

2, Lush! På hösten får jag alltid en extra anledning att smyga in på lush och köpa upp mig på lite nya fräsha produker och badbomber. Jag menar finns det något bättre än att ligga i ett härligt Lush-bad när det är mörkt och kallt ute?

3, Mysig läsning! Precis som varma bad är ett höstcrave, älskar jag att krypa upp i soffan med en filt och lite choklad och läsa. På hösten får det gärna vara lite mer spännande böcker. Jag hoppas att sjunde Harry Potter boken kommer ut snart. Men det lär nog dröja.

4, Grått! Precis som lila var den obesegrade färgen förra hösten är grått årets färg för mig. Även om lila håller sig stadigt uppe. Fyller gärna på med mer grått i garderoben, det är ju en rätt internal färg.

5, Nya toner! Det är nu det är så härligt att byta ut sin rosa sommarögonskugga till en mörkare grå eller sotade ögon till festen. Eller en mörkare nyans på ditt lipgloss. Roligast väl känns ändå rouget som hoppar till en lite murrigare höstigare färg.  

Nu utmanar jag Bohemica, Engla, SigridNina och Madeleine att visa upp sina favoriter. Men alla ni andra som också känner er sugna såklart!


Her Hair - Hottie Hot



Supersnygg nyans på håret. Lite bont, lite brunt, lite jordgubb. Yumme!

Lycka fredagen den 13

Shoppingen som gjordes fredagen den 13 var minst sagt lyckad.


  ♥  En Kookaiväska fick följa med hem. Syftet med den är främst gymnastikkläder eller när jag har mycket böcker att bära till skolan. Min Friis väska har jag inte för avsikt att byta ut.


  ♥ En "smyckeshand" hittade jag på Fiorucci assicorizes. Perfekt att hänga smycken på. Har letat länge och hade gett upp hoppet på att hitta en.


  ♥ Ett par lila NK cocktail örhängen kunde jag inte motstå (som vanligt), så de fick följa med hem och bekanta sig med mina andra färger, bland annat de rosa som jag införskaffade tidigare i veckan.


  ♥ I dag svängde jag förbi stan efter jobbet och köpte en kattkofta! De har fått in nya! Yes Yes! Finns det ett sötare motiv?

Camera on the loose

Kul. När jag just får tid att blogga (har haft fullt upp i veckan) så hittar jag inte kameran. Införskaffade lite nytt i dag och i veckan och i morgon tar jag hem en sak till. Jag vill ju visa! Men jag misstänker att mor tagit med kameran till en middag. Visar i morgon efter jobbet. Nu blir det Hey Baberiba på 4:an. Puss och Kram!


 

Celebs igen!

    

När jag ändå granskar kändisar så lägger jag in ett inlägg till om detta.
Uppmaning: Micha Marissa Barton Cooper - dumpa skorna och dumpa Cisco. Du kan få SNYGGA killar!

Verkligen på tapeten!

   



Nu är dem ihop igen. I alla fall om man ska lite på medier. Och det tycker jag att man får. ♥

En lattedrickares bekännelser

Har kommit fram till följande som den lattedrickare jag är:

♥ Godast kaffe av alla gör Condeco
♥ Äckligast kaffe latte gör Pressbyrån (det erfarade jag i dag)
♥ Om man jämför Statoil och Pressbyrån är Statoilds godast. Men ändå inte så god..
♥ Den billigaste och godaste och snabbaste latten kommer från Mcdonalds
♥ Det blir helt ok att göra latte hemma, tro mig.
♥ Jag har ännu inte smakat starbucks latte. Det finns inte i Göteborg.. ännu.
♥ Mina latteundersökningar kommer att fortsätta...


      

mitt mysiga fik

Känner mig riktigt frusen i dag. Känner för att krypa ner under ett täcke och kolla på någon lång och bra film. Men jag måste komma någonvart med mitt skolarbete i dag. Samhäll, långtråkigt, urk. Värmer mig i alla fall med en stooor latte och mammas goda kanelbullar med fullkorn. I eftermiddag blir det jag som står för middagen. Det blir kyckling med halloumiost och pesto. Nu blev jag om inte mer hungrig och frusen..
 Nej, back to buissniess. Fast jag inte orkar..

Serie. Mina nagellack. Mina smycken. Del 4

I dag visar jag mitt vita nagellack. Vitt ät himla fräsht och är en lite udda färg på naglarna som blivit populärt bland en del nu det senaste året. Jag är besatt av mitt vita från Mavala.


       
 


Tillsammans med mina vita naglar visar jag mina använda oanvända smycken, det är dem som jag använt flitigt innan men nu bokstavligt talat lagt på hyllan för ett uppehåll.
Jag förvarar dem i en hyfsat stor glasburk uppe på min garderob. Halsbadet med de rösa stenarna har jag fått av min syster och det med beiga pärlor är från min mormor. Träkulorna är köpta på åhlens för ett år sedan. Det är blandannat med som ligger i min burk. kanske plockar jag fram dem igen om ett tag, när de känns mer aktuella.


Blått och LV



I dag vet jag inte vad som händer ännu. Det kan bli allt i från en
shoppingdag på stan, till mysdag på cafe eller hemma,
eller så blir det hård pluggdag. Har inte bestämt ännu.
Ska höra med en väninna med.
Dagens blir Svarta byxor Åhlens, Krokoskärp 2:nd hand,
Benetton tröja, Lv scarf (lånat av kompis).
Vitt nagellack Mavala.


Ögongodis



Snappade just upp från festsiten
nattstad att smink
märket POP som sålts i england (topshop) kommer
till Sverige. Det är startat av svenskor och är ett
himla sött märke. Jag själv har en kaka i färgen
peaches (ovan) som jag fick för två år sedan av
min kusin som bodde där då.
Så jag är beredd! Är inte burkarna loveli så säg?

Klippt och klart!

73263-372

För tillfället har jag fräsha starka toppar i håret.
Är nyklippt och det känns toppen. Frisörer ska ju dock alltid
fixaså mycket med håret och jag tilldelades stora curls
gjorda med fön och rundborste.
Har borstat ur det mesta nu.
Största topicen under klippningen var mitt problem
med mitt frizziga hår. Fick mycket bra hjälp och råd av frisören.
Änn så länge känns det bra. Godnattpussar!

  


Update!

I dag blir det inga bilder på oufit och naglarna kommer tyvärr inte i dag heller. Känner mig lite skamsen, men jag lovade inget. Men kolla in nästa inlägg.

Mer och mindre

I dag blev det inte mycket bloggat här. Men det är så det är med min blogg. Vissa dagar blir det mer skrivet och andra mindre till nästan ingenting alls. Har ändå för vana att trots brist på idéer eller ork klicka in mig och lägga upp ett litet hej. Som detta. I morgon blir det sovmorgon och två lektioner. Sedan ska jag in till Göteborg och klippa mig. Det blir på frisörcenter och inget märkvärdigt. Ta bort det slitna men lämna så mycket som möjligt på längden och inte göra några nya etapper. Bara "förnya" dem jag redan har. Hinner jag så lägger jag upp outfitbild, ny del i min serie (i morgon blir det en vintrig färg i så fall), och såklart bild på nya frillan. Hoppas att det går bra. Brukar inte gilla att klippa mig innan man vet vad det är för frisör. Men annars är det härligt härligt! Godnatt pussar Chiwoww! ♥

Latte och lugn

Det är nog det bästa med att komma hem från skolan. Den första lilla stunden då bara jag är hemma och jag kan sitta i lugnet och mysa med min latte. Oftast, om jag inte har massa på gång. Räknas en läxa en bok att läsa och gå till friskis senare? Nej. Det gör det inte . Snacka om tt det kommer bli ännu mysigare när mörkret tränger sig på om några veckor. ♥

Med stövlar som läcker

73263-369
I dag var det orienteringsdag i skolan.
Orkade inte köra på mysbrallor
utan tog ett par slitvänliga jeans.


Från topp till tå:
♥ Mössa HM
♥ Lipgloss från Rimmel
♥ Fleece Hood systers
♥ Jeans Crocker by JC
♥ Benvärmare Svarta
♥ Mammas gummistövlar som läcker


Gjorde alla banor och fick dämed MVG på
orienteringsbiten!
Nu känner man sig sådär härligt nyttig!


























Nu är jag torr

Men när jag kom till skolan var jag blöt. Fy vilket skyfall!! Tur att jag valde mina nya bomullsbrallor. Tunna och torkar fort. Jeans hade varit värre och jag hade fått gå hem och byta byxor.

  


♥ Svart linne HM
♥ Jeansblå skjortblus Tiger of Sweden
♥ Brunt krokoskärp second hand
♥ Svarta byxor Åhlens
♥ Lackballerinas i svart
♥ Rött lack mavala

Som hittat

Återfann i dag två av mina ägodelar som jag trodde jag aldrig skulle återse.

Ett: Mitt paraply som jag var utan i dag dock. Jag blev blöt. Behöver jag säga mer. Varför tappar man alltid bort dem?

Två: Min ordinarie skåpsnyskel. Härligt! Hade jag tappat bort reserven hade jag fått köpa nytt lås och sådant är ju såå tråkigt.

TACK FÖR ATT NI BESTÄMDE ER FÖR ATT DYKA UPP!

Serie. Mina nagellack. Mina smycken. Del 3

Och rött är på tapeten. Rött är en klassisk färg som passar de flesta och som gör varje look lite mer feminin. Håller i sig år efter år, och det är därför det känns så behändigt. Samtidigt som det är lysande vackert.


    

    


Mitt röda kommer i från Mavala och heter London. Det är nyköpt by the way. Ni kankse börjar ana att mavala är favoriten när det gäller lack. Smyckena jag fotat till är mina guldkorn. Alltså dem jag förvarar i ett smyckeskrin. Guldring från ma och pa på konfirmation. Mitt stjärntecken i ett halsband. Halsband med diamant berlock från min farmor (silver, eller var det vitguld?). Tre berlocker. Ängel och kors från konfisrmation och "bambi" som jag sa när jag var liten... har jag alltså haft sedan jag var liten. 
Means much to me.

Orlando knows how to deal with it.

He sure does. Så snygg och avslappnad stil. Yo guys kolla in honom. Fixa hans stil billigt och enkelt:

73263-360