Nyårsafton

Början av kvällen spenderas hemma. Middag med familjen. Senare beger jag mig två kvarter bort för att fira tolvslaget hos en tjej från min förra klass. Till skillnad från (som det verkar) många andra så har jag i alla fall bestämt vad jag ska ha på mig. Skönt! Och just det, nyårslöften var det ja.. jag ska... eller okej.. jag ska FÖRSÖKA lära mig att beatboxa. Hur coolt är inte det. Speciellt om ingen tror att man kan göra det.

Hur som helst, Gott Nytt År!

2007 - Modet vi minns!

 


Några av plaggen och detaljerna i modeväg minns jag extra mycket.. på grund av sin korta existens, höga popularitet eller på grund av att de fortfarande är åtrådda.

Turban -
Prada gjorde en turban. Hos bloggerskorna uppstod stora habegär. Vissa modiga vågade anamma trenden. Coolt!
Förklädesklänning - ..Med stora knappar över en enkal tee var en moderiktig vardagsoutfit för många. Konstigt vad fort modet ändras. Nu skulle jag inte köpt en. Antagligen för att det är uttjatad.

Alinjeformat - Gick hand i hand med förklädesklänningen. Alla ville se ut som Alice i underlandet och små porslinsdockor. Tillsammans med brunbrända ben och ballerinas var denna varje flickas sommaridyll.

Metallic - Brons, silver och guld fortsatte hålla i sig, och blommade ut till sommaren. HM gjorde urbilliga ballerinas och väskorna och bikinisarna fanns i stora antal. Nu har vi väl tröttnat även på denna fronten.. ?

Hippie - Flätor i håret, fotsida mönstrade klänningar, jesussandaler och pilotbrillor. Många ville se ut som om de vore tagna rakt ur 60-talet. Gärna med en milkshake i handen ala Nicole Richie. Jag vill se ut så kommande sommar med.

Baddräkt - Ingen trodde att vi någonsin skulle ta på oss barndomsfavoriten baddräkten igen. Noll bränna! Ingen stödjande BH! Platt pannkaka! Tills världen började lansera sina varianter. Snygga, inte alls så heltäckande och några ruskigt lika bikinisar. Nice!

Korta jeansshorts - Bland andra Nicle Richie (återigen) inspirerade mig till korta jeansshorts. Snyggt slitna och ruskigt användbara. Till ett linne eller en hel skjorta. Jag bodde i mina.

Kenneth jay lane - Armbanden, halsbanden och ringarna. Alla älskade/r Kenneth Jay Lane. Och jag förstår varför.

Topshops stensandaler - I bloggvärlden ett av de mest omdiskuterade köpen. Härligt inspirerade av de stora modehusens exemplar prydda med stora stenar.

Perfekta strumpbyxorna - Det blev kallare och kallare och barbent var inget att tala om längre. De perfekta, täta, mjuka prisvärda strumpbyxorna letades det febrilt efter. Någon som hittade ett par idealstrumpisar?

Jeansjackan - Sommarens skönaste ytterplagg. Med uppkavlade ärmar och snygg slitning och tvätt.

Nagellack - 2007; årt då vi började byta nagellack lika ofta som vi bytte underkläder. Ljusrosa, fushia, orange, neon, silver, vitt, svart, mörklila, ljuslila, klassikern rött, plommon, vinrött...

Hatten - En av de senare trenderna. Tack vare Mary Kate har alla åter igen fått upp ögonen för hatten. Vi bugar, bockar och lyfter på hatten! ;)


Sista söndagen på året

image825
Äntligen en dag som inte karaktäriserats av
regn och gråa skyar. I stället sol och
långpromenad. Lovely!
Nu bär det i väg mot vasastan för restaurang
med en del av släkten. I morgon är sista
dagen på året, och en del ska jag hinna
med här på bloggen innan klockan slår 00.00.

Blus Zara (ny!)
Jeans Åhlens
Nagellack Isadoras Blackberry Wine

Till svart väska,
biker-boots, halsduk och HM-kappa.

Vad jag letar efter på rean

Camilla Åkrans » Numéro » 2
Revolutionerande! Men användbar?..

När man var yngre var rean tillfället då man kunde köpa sjuttioelva tröjor för 150:-. Man brydde sig inte om materialet och tyckte att det var bra att en tee bara kostade 29:-. I dag är det skillnad. Att prioritera och tänka lite längre än näsan räcker i reahysterin är inte helt fel. Detta ska jag fortsätta titta efter i år:

-Jag vill ha och behöver faktiskt ett par nya jeans. Ett par designerbrallor på halva priset ska nog gå att hitta om man bara vill. Hoppas på att de på Fiorucci kommer ligga kvar. ;)

-NK:s rea startar den 7:e januari, jag ska leta efter en keps för alla soliga tillfällen i vår och sommar. GANT eller Polo Sport kanske...

-..funderar på att unna mig (förhoppningsvis blir dessa inte dyrare än en budgetvariant) några lyxigare underkläder. Det behövs i vilket fall.

Kashmirkoftor och skinnväskor samt chinos. Och de klassiska kärlek-vid-första-ögonkastet-köpen såklart ;)

Bild: Lundlund.com

2007 - det vi minns i snackisväg


Suri Cruise Beckham? Mammas och pappas önskedröm och vision?


2007 var året då.. Brittan
rakade av sig håret, förlorade vårdnaden om barnen, och mådde rent allmänt skit.

2007 var året då..
Pete Doherty och Kate Moss gled i hop och isär ungefär 140923 gånger. Det är också året då Irina Lazareanu blev (med Kates hjälp) musa för Kate Moss kollektion på TopSop, och sedan går och snor Pete. Lågt värre.

2007 var året då.. Paris Hilton började "dejta" en svensk påg vid namn Alexander Väggö. Men egentligen, vad är hypen med det?

2007 var året då.. en hel drös unga celebs satte i gång och grädda en bulle (bullar) i ugnen. Babyboomhög nivå. Vissa mer otippade än andra.

2007 var året då.. Anna Nicole Smith så oväntat gick bort.

2007 var året då.. Paris Hilton och Nicole Richie skakade galler. För en liten stund.

2007 var året då.. Spice Girls gjorde en Reunion. Det var också året Paris och Nicole bröt fejden.

2007 var året då.. Familjen Becks flyttade till L.A och blev bästisar med TomKat. 

2007 var året då.. Owen Wilson försökte begå självmod. Huva.

Fyll på vetja! ;)

Dagens

image824
Åh vad slö man blir av att sitta inne
en hel dag. Var på väg in mot stan
i förmiddags men vände på trappen.
Det är ju ingen sommarvärme direkt.
Torrt är det inte heller. När ska det
sluta regna!? Snön lyser ju så mycket
med sin frånvaro att jag börjat tvivla på
att den någonsin kommer.
Har börjat längta efter sommaren i stället.


Top:
HM
Väst: Rodebjer (ny!)
Jeans: Åhlens
Klocka: Friis and Company
Nagellack: Isadoras Blackberry wine




Rea

 

Först i går gav jag mig in i rea-kaoset. Ett regnruskigt Göteborg tvingade mig dock att avsluta min runda innan jag hunnit igenom alla boutiqer på Vallgatan, Magasinsgatan och Drottninggatan. Det var helt enkelt för blött.

Zara hittade jag denna Chloé inspirerade blusen. Endast nedsatt med en 100-lapp. Men eftersom det var sista exemplaret tänkte jag att jag bara inte fick låta denna look-a-like slinka undan. Så fina detaljer.
Sista stoppet blev Fiorucci på Vallgatan, varifrån jag gick med en påse. En härlig stickad, lite oversized väst i ull och siden (where?!) från Rodebjer. I övrigt hade Fiorucci mest 30%. Provade ett par jeans som jag hoppas kommer finnas kvar om en halv vecka, och också då är sänkta i pris. Is i magen var det!

Den ultimata prylen för modebloggare?

image818

Detta mina vänner är vad som låg i min julstrumpa i år.
Jag blev väldigt förvånad och undrade om tomten inte
lagt fel klapp i min strumpa. Men nej. Detta är ett
kamera-mini-stativ och kommer passa ypperligt
för dagens outfit bilder. Kanske blir det därför mer
av dessa framöver. Förhoppningsvis.




2008

Henrik Halvarsson » Nylon » 1
Any snow in December 2007?

Saker att se fram emot, stora som små:

13 januari
Disney on Ice med K. (Hur gammal var det jag var nu igen? ;P)
Januari Balett - Askungen på Göteborgsoperan.
28 januari Tandställningen ryker! Äntligen!!
16 april Jag fyller 19! :D
4 juni Studenten!!
Juli Grekland!
Alla underbara utekvällar med tjejerna, och alla födelsedagsmiddagar!

Denna lista kommer att fyllas på med tiden!

bild lundlund

Room makeover

Dagen har spenderats i ruskig blåst och regn, på IKEA och diverse inredningsbutiker. Mitt rum är som nytt - fast den enda förändringen är ett nattygsbord, en bordslampa och ett par nya gardiner. Nu är det klart rummet! Efter så lång tid. Kvällen spenderades med den godaste middagen på länge (ja bättre än julmaten får jag säga). Efter ytterligare intag av chokladfondue är jag mätt som en plätt.

I morgon blir det nya, friska tag, då jag ger mig in till mellandagsrean. Är det mycket rea än? Eller endast futtiga 30%? Vi får se. Men just nu är jag grymt taggad.

Hittat något fint på rean ännu?


Ut med det gamla..

Nu är det snart bara fem dagar kvar på året. 2007 - hur har det egentligen varit? Vad har hänt? Vem har gjort vad? Vad har shoppats och vad har jag skrivit? Det hinner hända en hel del på ett år. De kommade dagarna innan nyår tänkte jag fiska upp några minnen från året som gått, blicka ut över det nya och kanske avlägga något nyårslöfte. Så är ju mellandagsrean i gång och den ska väl också besökas samt dokumenteras (investeras i?).

I morgon ska vi några ärenden och bland annat till Ikea. Nu däremot ska jag vara social med min familj. Trevlig annandag(kväll?) på er!

På tal om klänningar...


..så har jag lyckats hitta en helbild på min julaftons-stass.

Älskar kombon med rött och grönt och jag påpekade flera
gånger att jag kände mig som en julgran (med kulor och allt) --->

♥ Klänning HM
♥ Strumpbyxor MQ
♥ Nagellack Essies Turning heads red
♥ Örhängen från Dyrberg & Kern

Man får köpa julklappar till sig själv!

Denna superfina klänning köpte jag i julklapp till mig själv.
Älskar färgkombon, plisseringen och 20-talsstilen.
Från HM för 300:-
Det ni!

(Förlåt för dålig bild, det var mörkt och jag använde mobilkameran).

I kväll ska det läsas!

           

 "Fahion, by definition, is about change and has relevance to more than the clothes we wear. It has to do with illusion, contributing to our wellbeing, feeding our insecurities, boosting our confidence. But more important than any change in fashion over the last 20 years is the democratisation of style. Style is a reflection of personal chioce and fashion today is a reflection of personal style"

// Terry Jones

Nattygsbord

LINDVED Sidobord


Tänkte bara lufta tankarna lite. Eventuellt skulle detta nattygsbord passa ypperligt bredvid min säng, i stället för planerade
klossen (som dock matchar garderoben). Någon som har detta? Sett det live? Detta var dock sött, och det matchar min korgstol.

Bild: Ikea.se

Julklappar och suddiga bilder

Så var julen över.. Nej inte riktigt. Mellandagarna står ju för dörren och visst finns julen ändå kvar - även om själva julafton må vara över. Hoppas att ni har och har haft det riktigt mysigt. Som det sig bör tänkte jag framföra lite av vad jag fått i julklapp, bilder kommer dock inte så många av.

     

♥ Sjukt ful bild på en underbar doft. Marc Jacobs Daisy låg under granen och lurade. Jag blir glad bara av att se på flaskan, och doften är härligt lätt och kvinnlig.

♥ Urban Jungle är helt klart uppskattat av mig, då kategorierna är favoriter allihop. Resten av familjen verkade måttligt roade då jag drog fram spelet på bordet i eftermiddags (jag vann) jag tror jag får bestämma en kväll med K och C och spela med dem... ;)

♥ Fashion Now. Här ska det läsas. Tjock och härlig bok om de 150 viktigaste designers right now. Trevliga godnatt-sagor om Dolce, Christian, Alberta, Vivienne, Sonia, Anna och Barbara och co. alltså. ;)

Under granen fanns också diverse böcker, bl.a en om vett och etikett (bör jag ta det personligt? ;) som verkar kul. Tjejgrejer i mängder såsom lipgloss, hårspännen, och frizz-creme. En hel hop miniparfymer från Estee Lauder och ett örngott för att nämna en del.

Vad fick ni i julklapp? 

Dan före dopparedan!

I morgon är det julafton! Och jag stökar kring förfullt här hemma!
Garderoben är städad och hela rummet står på tur.
Sedan ska det göras chokladtryfflar (perfekt present!)
för att bara nämna en del. Eventuellt förljer jag med pappa
och handlar, men som sagt är det tusen och en grejer att
göra här hemma. I kväll blir det uppesittarkväll med bingolotto
som det sig bör kvällen innan dagen med stort D.

Jullovet inleddes i klädseln till höger och i ett härligt nyklippt hår.
Älskar att dra igenom de friska topparna.
Nej, back to work. Vad gör ni i dag?

Sicket kap!

Jag fullkomligt ääälskar min frisör Luisa. Okej, seriöst. Hon är riktigt bra. Mitt hår mår bra i gen (det är fortfarande lite magert men det har det ju alltid varit). Nu ska plattången bannlysas more than ever. Bilder kommer så småningom. Nu ska jag klä granen. I morgon slutar skolan! ;D

Things you regret

73263-805
Hjulbent?

Jag ångrar att jag aldrig köpte dessa Tiger brallor i somras. Det var dom bekvämaste byxorna som någonsin suttit på denna kropp, och härligt tvättade var de också. När jag ändå håller på kan jag ju berätta att stenen på en utav skorna ramlade av en sen kväll i somras och förblev försvunnen. Så kan det gå.

5 dagar innan jul

Om en halvtimme går jag till bussen (förhoppningsvis springer jag inte) för ändamål frisören! Ska bli så skönt att bli klippt, men samtidigt fruktar jag som vanligt för att det ska bli för kort. Jag är rätt så rädd om mina längder om man säger så. I vilket fall ska det också kikas på lite sena julklappar och efter detta hem för lunch. I kväll står Grinchen på schemat tillsamans med K. Tänk att vi var tvugna att knö in filmkvällen på en vardag - helgerna bara försvinner till annat nu för tiden. Well well..


Ugly Betty

Hur som haver.. nu blir det middag framför Ugly Betty. Missa inte!

Nu pekar det nedåt.

image804

Brokadklänning Marc by Marc Jacobs, Väska Marc Jacobs,
Skor Stella Mc Cartney & halsband från Roberto Cavalli.

Just nu känner jag mig sådär lagom hemskt jäktad då jag har ett arbete som ska in på fredag som går som hel***e rent ut sagt och jag har inga lektioner på torsdag och fredag. Så jag får göra klart arbetet i morgon, och det blir efter lektionstid. Jag vill bara gråta. Och jag längtar massor till lovet! Vill. Ha. Nu!

Snälla gör så det slutar bra! Piggar upp mig med detta kollage, eller snarare tvärtom eftersom jag inte har råd med det.  


Senaste nytt.

Här sitter en galet hungrig Julia. Med kalla händer i kylan (inomhus ja!) Jag fryser jättelätt om händer och fötter. Mat om en halvtimma. I morgon ska studentmössor provas, och jag kan inte fatta att det är vår tur om en termin. Och vad händer efter skolan? Några tips på bra sidor för högskoleutbildning? Anyways, nu är klipptid i alla fall bokad. Torsdag förmiddag blev det. Så läggs det nytt golv här nere i hallen med. Det var ungefär allt. Nej nu ska jag vänta på att maten kommer hem. Puss.

Shoppinglist - December

     

♥ Jag vill läsa Jane Austens Emma. Nästa litterära köp alltså.
♥ En lammullskofta i dov ton från Benetton. Ska införskaffas snarast.
♥ Jag ska investera i en klippning. Även i stora pappiljotter och anti-frizz creme. Allt för att undvika tänger och fönar.
♥ Ett nytt lyxigt lipgloss. Jag är jättesugen på ett efter att jag träffade ett väldigt snyggt ett i helgen ;)

Things i'd like

image799

Jag är verkligen så sjukt insnöad på kjolar. Finns det något finare? Denna roströda kreation från HM är nu på rea och ett lätt byte.

Till det svarta nylonstrumpbyxor som jag börjat falla för mer och mer (har ju gillat stickade bäst).
 
Asos skorna finns många varianter på, och har funnits ett tag (Asos-skon är ju en av dem). Jag är egentligen för lång för klackskor, men man kan ju alltisd köpa ändå.. ;)

Stella tröjan
balanserar outfiten så att det inte blir för fint. Däremot tömmer den plånboken. Tyvärr. :(

Fransar syns mer och mer
, och jag ska enligt mina planer haffa ett par skor till våren. Nu är min fråga bara; kommer alla ha fransar och ska man då skita i det eller vara först med det? (Fransväskan är från Asos)

Shall we dance

Dagen har spenderats med familjen på Haga julmarknad och sedan jul på Liseberg. Mysig dag med mycket frisk luft. Nu är jag trött (trots låång sovmorgon) och ska därför byta om till något mer mjukt än de jeans som nu sitter på mig. Om sex minuter börjar feel-good filmen Shall we Dance på 4:an. Missa inte! Och hoppsan, nu i skrivande stund börjar huset dofta av pepparkakor. Jag vet vad jag ska äta i kväll.. ;)

Ha en trevlig söndag, ladda riktigt inför måndag! ♥

Liselotte Watkins

image797

Oh nej. Jag ska inte komma med "Ni har väl inte missat att Liselotte Watkins illustrationer syns på Miu Mius vårvisning" Vem vet inte det vid detta laget? Jag har faktiskt inte nämnt detta sammarbete alls, alla andra gjorde det så bra i stället ;) . Vad jag i stället tänkte säga är att årets julkort från min sida fick bli illisar av Watkins. Det blev en fräsh kombo till de traditionella klapparna.

Hur ser era julkort ut?

Meet Scarlet and Navy

image796
Rött och marint - en galet snygg kombo

Faktiskt. Underskattat. Så fort något ska vara propert och stilrent tänker alla svart och vitt. Navy and Red är minst lika snyggt och på samma gång mer färgrikt. Det är julafton om åtta dagar, hinner någon leverera (Skänka, ge, låta mig ) ovanstående kombo till mig innan dess så vore det gulligt.
Ps. Visst spice:ar pumpsen till den för övrigt så docksöta looken?!
Kontraster när de är som bäst!!

Kjol Oscar de la Renta
Blus Fendi
Pumps Miu Miu
Clutch Jimmy Choo

Hårresande

image795

Jag är 100% medveten om att mitt hår behöver klippas. Jag tror jag slår världsrekord i antal kluvna hårtoppar. Här är mitt dilemma; mitt hår består av två etapper. Det är hellångt undertill och så har jag en etapp typ på mitten som jag ska få att växa ut för att det ska bli jämlångt (är inte redo att kapa håret där ännu - det blir för kort). Mellan dessa finns de slitna topparna. Huva. Hur skulle det bli om man klippte upp håret lite mellan dessa längder och på så sätt inte klipper upp mer ovanför och samtidigt behåller så mycket längd som möjligt? Notera att mitt hår redan nu är tunnt och skört. Blir resultatet flygigt?

Måste bestämma hur jag ska klippa, för klippa måste jag.
Och det vill jag ju ändå! Ska iså fall försöka få en tid hos Luisa innan jul. Omöjligt?

Lussebullar

I dag ägde min eftermiddags-glöggfest rum. Jag har precis tagit ett varmt vrmt bad och jag är megatrött. Det är mycket att tänka på just nu. Ska bestämt krypa upp i soffan och zappa efter någon bra film, käka en lussebulle med smör och bara skita i allt för ett tag. Glöggfesten blev i alla fall bra ;)

Mer i morgon (då har jag by the way sovmorgon = jaaaa!) Ciao!

Ps: På torsdag är jag ledig. Då är det lucia. Då ska jag vakna tidigt och lägga mig i soffan och kolla på Lucia med lussebullar och mjölk. Sedan ska jag ut på stan och julhandla.


Dagens wanna be



Dagens inspiration blir helt klart Leila Lindholm från tv4. Nu när jag ska sätta igång med massa julgodis är hon största inspirationen. Mjukstartade i dag med mörk och ljus ischoklad. Ska göra Leilas supersöta Christmas Cupcakes på måndag eller tisdag. Jag vill också se supersöt ut och göra übergoda grejer i köket. Inte vara smet-kladdig och bränna vid saker. ;)

Bild Tv4.se

Attending to a Glöggparty?

image794

Ska du på glöggparty i år? Med risk för att ingen annan i min bekantskapskrets skulle anordna ett tog jag saken i egna händer och fixade ett själv (Glöm inte tjejer - på tisdag! ;) Snyggast är att anpassa klädseln efter årstid och högtid och bära något ju(v)ligt och varmt. Det ska jag göra! :D

Väska från Be & De - Matcha Polokoftan med en svart väska (som såklart matchar skorna) med volanger på. Perfekt att hänga på axeln då händerna är fulla med glögg och lussebullar.
Polokofta från Moshino Cheap and Chic - Färgglatt tycker jag är kul, då man sticker ut. Matcha julgranskulorna helt enkelt! Just denna skulle jag byta ut nästan vad som helst i min garderon för att få! Någon? ;)
♥ Nagellack Chanel - Lila matcht med lila i all ära, men den härligaste matchningen är med exempelvis rött.
Heels Marni - Ja vad ska man säga, bollen är rund och högklackade Marni är högklackade Marni. ;) Stick upp över mängden och mingla loss!
♥ Kjol från Chloé - Har vissa likheter med min nyaste från HM. Härligt "grov" men samtidigt söt. Rosetten fulländar en chic outfit.

Hur vill du se ut på årets glöggparty?

Thank God It's Friday

Imorgon jobbar jag igen. Därav lugn kväll med mys framför Idolfinalen. Vem vinner? Jag vet inte. Det skulle vara så härligt på något vis om Marie vann med tanke på alla fördomar och skriverier som vart kring henne.. men å andra sidan brukar det gå bättre för tvåan efter idol. Och Amanda är inte fy skam..

Mormor kommer på besök (eller hon praktiskt taget bor här om fredagarna ;) och så kommer M och äter hos oss med. Kul! Jag känner verkligen att jag behöver denna helgen, för det har snurrat mycket i mitt huvud denna vecka. Mest skolrelaterat. Nu ska jag stänga av skolhjärnan så mycket jag kan. Nästa vecka ska bli bättre!

Ska försöka hinna baka lussebullar och dylikt med.
Vad gör ni i helgen? Något att se fram emot?

HM spring

image793

Lite tankar om en del av HM's vårkollektion.. från vänster ovan:

1, Är glad för alla snygga kjolar som syns. Jag är på kjolhumör för första gången på riktigt riktigt länge. Och så undrar jag.. skorna - är dem HM? I så fall SKA jag ha trots min längd. Ska!

2, Gult, så härlig färg! Måste ha något gult i vår.

3, HM har anammat dopp-trenden ala Prada och Miu Miu. Det skulle jag kunna hänga med på. Men inte..

4, ..batiktrenden som enligt mig kom lika fort som den försvann, och hann inte dra med mig det minsta. Gillade inte ens
dessa.

5, Jackan. ;)

6, Är detta revanschen för dem som inte fick tag i en V&R kappa? Härlig volym och vacker färg. Som rödluvan.


No and Nice

image792

1, Varför har Fergan tagit på sig skinnet tillhörande två köttkorvar på benen? Varför har hon inte enkla strumpisar och ett par normala skor.
Typ. Jag som trodde hon hade råd med bättre ;P

2, Inte vet jag om jag skulle dra på mig Lilys kappa, men acossearerna.. Oh. Så. Hett. Så fräscht med svarta strumpisar, lackpumps som glänser lite diskret och en ruggigt snygg Mulberry i näven.

Fergie, se och lär.

Torsdagsfunderingar

I natt drömde jag att min bästa kompis hade tattuerat in "YSL" på min fot. Som en present. Vad betydde det? Och så undrar jag vad som hände med Hanson.. ni vet de tre långhåriga bröderna från Australien (?).
Det var bara det.

Välkomna till familjen

image789


       

Ja vi är en färgglad och blandad skara; jag och mina kläder. Dessa plagg har fått följa med hem de senaste shoppingturerna..

♥ Röda strumpisar i nylon. Härligt mjuka och täta. Lagom röd färg. Jag dissade Gina Tricots variant och tog ett par från MQ. Topeco tror jag märket hette. 

♥ Hänger denna klänning (en sådan variant jag letat efter i flera månader känns det som) och skräpar till halva priset och i rätt storlek så finns inget annat alternativ än att köpa. Blir galet snyggt ihop med lila eller röda strumpisar. Tro mig! (Från HM)

♥ På Urban Outfitters hittade jag denna tee från Junkfood. Bryter snyggt till kjolen i rutan intill eller matchas perfekt till ett par slitna jeans. 

♥ Kjol från HM i Sthlm. Härligt tjock och fodrad. Egentligen skulle jag ha en svart i bomull, men det kanske det också blir.. förr eller senare..

♥ Polokofta1: Svart tunnare från HM
   Polokofta 2: Grå lite tjockare från Zara. 149:- /st.


 

Gott och blandat

Mycket fram och tillbaks i dag. Mycket regn. Nu ska jag äta och kolla på ett program om hajar. Det ni! I morgon är jag ledig. Då blir det bilder på senaste shoppingen (lite från i dag ;) och en liten minitävling. Jag tänkte försöka mig på en liten en på egen hand bara för att det är kul och allt.

Godnatt!


Strumpisar

Liselotte Watkins » Elle » 6

Coloured legs.

Äntligen hemma efter en tråkig dag i skolan. Ja det kändes tråkigt. Nu ska jag äta och sedan åka till Allum och köpa röda strumpbyxor samt förberedelser för min glöggkväll som kommer att äga rum på tisdag kväll. Det är däremot kul :D
Nu kurrar det i magen.

Julklappstips: Mamma!


Muggen "Taika"

Då jag var i stockholm hittade jag dessa urhärliga muggar från Ittala. Jag är störtkär. Trycken påminner om en barnbok jag hade som yngre. Jag ska önska mig dessa (blåa) i studentpresent. Men kasnke saknar du en julklapp till mamma? Då tycker jag att detta är ett jättebra tips för det ändamålet. Finns på duka för cirka 150:-. 


Galet snyggt!

image273

När något är sådär riktigt fräsht, då är det galet snyggt! Som i detta fall. Mörkblått är hett, hett, hett! Och skorna sen!

Jag är bäst i världen

Japp! Sant! Jag är bäst bäst bäst! På att skjuta upp saker! Nu var det inte så bra att vara bäst längre va? Oj vad jag snirklar mig för att undvika läxan just nu. Och det värsta är som vanligt att jag är helt medveten om det.
Hur låter det?

X-mas

Som synes har det blivit jul här på bloggen, och mig ser ni i alla fall för tillfället i den lilla guldramen till höger med två av årets klappar i famnen. Klassiskt Musse Pigg rött och grönt fick det bli. Hinner (och kan) jag så kanske det kommer upp fler dekorationer här. ;)

Nu är i alla fall julstjärnan i mitt rum upphängd, och snart ska jag skriva inbjudningar till min julfika. Juligt värre, vi kanske ska slå till med lite Tommy Körberg när vi ändå är i gång?

Har ni börjat julstöka? 

Morgonlistat

Mike Lundgren » NK Stil » 4


Bästa:
Det är December! Julen kryper fram!
Sämsta: Vädret..
Inspiration: Alla med långt, lagom lockigt hår och mittbena.
Besatthet: Mörka nagellack. Så härligt, för naglarna är ju något man ser på sig själv all day long.
Köp: Det från stockholm då.. kommer upp senare.
Vill ha: Myskväll med Grinchen (alltså flmen, inte just Grinchen in person).
Längtan: Julshopping, julfika, Lucia, Julafton, Lovet!

Från Lolita..

Ribbons



Hej! Sitter i Stockholm och knapprar på tangenterna just nu. Snart middag/lunch och hem med tåg i kväll. Hemma sent. Gårdagen spenderades först på skansen i snedblåst (brr) och sedan tog jag mig (själv = stolt! ;) till söder för AA, Tjallamalla och Beyond Retro. Sedan till city för mer shopping. Det blev dock lite stressigt men en del fick jag med mig till slut. Avslutade på Urban Outfitters, som jag härmed bara anser gott om. Härligt utbud, lyx i proven och snygg lokal.

I dag tog vi en snabbrunda på Täby centrum och jag hjälpte pappa med julklapparna. Det blev kalasbra! ;D
Funderar så det knakar på ett festlinne med stor rosett bak som jag provade. Hoppas den finns i Götet om jag ångrar mig. För det tror jag att jag gör...