Beauty secrets

73263-243

Hakar på denna roliga idé som Lolita skapade. Att visa sina skönhetstips och därmed tipsa andra här i bloggvärlden. Här är några av mina favoriter:

♥ Något jag inte gillar är när min foundation klumpar och lägger sig på lager. Ett himla bra tips är att införskaffa spreyfoundation. Dra över ansiktet en eller två gånger och du har ett tunt, jämnt och fint resultat. Denna kommer från Dior men Isadora ha också gjort en.

♥ För blonda - Citron i håret. Det bleker faktiskt riktigt bra om sommaren. Något som jag inte trodde. Kläm ur en hel citron och kamma i håret.

♥ Mitt i alla fall för stunden favorit läppgland är Dior kiss. Härlig doft, sitter länge, glänser bra, och kostar cirka 180:-.

♥När man plattar sitt hår är det viktigt att använda skyddande produkter. Lee staffords pokerstraight är att rekomendera. Och med en sån härlig färg på flaskan vill man ju absolut köpa den!

♥ Mascaran jag gillar bäst är Loreal Longitude. Separerar fransarna bra och det är inte kladdig att måla på. Kostar en hundralapp. Bör testas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback