When the taxes are free!

73263-213

Någonting som är väldigt smart när man är på semester är att shoppa på taxfree, no taxes - lite billigare!
Det är smart att köpa smink och andra skönhetsprodukter som faktiskt kan kännas dyrt på land. Men kommer man undan med en hundralapp känns det i alla fall lite bättre. Nu på sommaren kan man ju passa på att köpa saker som hör till, just sommaren. Här är saker jag ska kolla efter på båten på torsdag.


♥Dior show vattenfast - lite kan man väl få sminka sig när man ska till poolen. I alla fall jag, som oftast känner mig extremt trött utan mascara som öppnar upp ögat. Vattenfast såklart!

♥Dior pure poison bodylotion och deo - Det sägs ju att man inte ska ha parfym i solen, och det är helt rätt. Man kan få fula fläckar, och det vill man ju absolut inte! Då är det väl perfekt om man kan ha det som deodorant eller bodylotion där man lugnt kan säga att det inte är samma mäng alkohol.

♥Kerastase solskydd - för håret! Det är ju faktiskt så att solen skadar håret mer än man tror. Denna är för ofärgat hår och skyddar ditt håt precis som vanlig creme skyddar din hud.

♥Lancome jucytubes - No taxes, bäst att passa på! I någon sommrig färg kanske. Korall?

♥Lypsyl - Med jordgubbsmak och solskydd i. Kan det bli bättre?!

♥Solcreme - samma sak här, no taxes.

Om du redan
innan vill veta vad ditt flyg,  båt har att erbjuda inom taxfreen kan du ofta gå in på deras hemsidor och kika i förväg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback