Bikini show !

Nu när jag antagligen har alla bikinis jag behöver inför sommaren tänkte jag passa på och visa dem. (Okej jag kan inte lova att det inte flyttar in någon till). (Jag vet att alla trosor ser gigantiska ut gämfört med toppen, men jag tror att jag tagit i en konstig vinkel).

          
   

Nummer ett:
Bikini från förra sommaren i turkost, grönt, rosa osv (ja ni ser själva) Mycket behaglig och pigg. Tunna bra band vilket ger fin bränna.
Nummer två:Även denna från förra sommaren. Denna är mer vadderad än de andra och den är inte reglerbar i kuporna. Banden är lite större, men trosorna ger väldigt fin brännan. Mycket bra bikini vid bad kombinerat med "lek"- För den "sitter där den sitter".
Numemr tre:Bikini från detta året. Trosorna är lite bredare och egentligen inga ideal bikini-sol-trosor. Men jag kan ju inte matcha dem med något annat. Då fölorar man ju själva grejen med en guldbikini. (enligt mig) Kommer kanske inte använda den förren jag blivit brunare, effekten kan bli fel och man kanske ser för blek eller naken ut. Huva! Jag får ha tålamod med denna! Och ligga mycket i solen nu innan.
Numemr fyra:Nya bikinin från i förrgår. I lov it! Den är så mjuk och skön! Knut med stora rosetter i sidan vilket är jätte sött. Smaka trosor att sola i. Älskar att den är lite "flickig" till skillnad från ex den guldiga.

                                                                                                                                                                   Alla ifrån HM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback