Lista från Lolita!

- Språkbegåvningar?
Jag kan svenska, engelska och har ett svagt minne av tyskan från högstadiet (och rövarspråket då om det nu räknas ;)

- Udda talanger?
Jag kan vicka på öronen ;P och så kan jag skela med ett öga. Tyvärr kan jag inte stå upp på en vit häst som galloperar och göra volter samtidigt. Tyvärr.

- Knasiga misstag?
Okej, detta är rätt invecklat - men minns ni dessa sagan om ringen ringarna man (killarna) hade i halskedjor? Jag misstog en kompis för en annan då jag i matkön i typ sjuan tog tag i dennes ring och väste "my pressssious" (som gollum) med släpig röst - varpå jag ser upp på personen och upptäcker att det är någon helt annan. Jag skämdes. Ville sjunka genom marken. ;P

- Barndomsminnen?
Oj, det finns ju rätt många - men ska vi prata mode så minns jag en vår för väldigt väldigt länge sedan då jag skulle gå till skolan och jag fick ha min mintgröna fleecetröja (ingen jacka! coolt!) och nya lilla silvriga ryggsäck som typ rymde nada. Det var himla soligt och jag tyckte att det var sommar fasten det bara var mars.

- Detta visste ni inte om mig?
Jag har en stor obsession för allt som stavas Harry Potter (eller visste ni det?).
Jag är väldigt planerad. Kreativ - ja, men har stort behov av att planera det mesta: "ja men då tar vi den bussen dit så har vi typ 1,5h på oss och så går bussen vidare från den där stationen och jag har skrivit en lista på alla grejer vi måste köpa..." ;) Är för övrigt en riktig tidspessimist.


Listan är som rubriken säger från
Lolita. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback