Julklappar och suddiga bilder

Så var julen över.. Nej inte riktigt. Mellandagarna står ju för dörren och visst finns julen ändå kvar - även om själva julafton må vara över. Hoppas att ni har och har haft det riktigt mysigt. Som det sig bör tänkte jag framföra lite av vad jag fått i julklapp, bilder kommer dock inte så många av.

     

♥ Sjukt ful bild på en underbar doft. Marc Jacobs Daisy låg under granen och lurade. Jag blir glad bara av att se på flaskan, och doften är härligt lätt och kvinnlig.

♥ Urban Jungle är helt klart uppskattat av mig, då kategorierna är favoriter allihop. Resten av familjen verkade måttligt roade då jag drog fram spelet på bordet i eftermiddags (jag vann) jag tror jag får bestämma en kväll med K och C och spela med dem... ;)

♥ Fashion Now. Här ska det läsas. Tjock och härlig bok om de 150 viktigaste designers right now. Trevliga godnatt-sagor om Dolce, Christian, Alberta, Vivienne, Sonia, Anna och Barbara och co. alltså. ;)

Under granen fanns också diverse böcker, bl.a en om vett och etikett (bör jag ta det personligt? ;) som verkar kul. Tjejgrejer i mängder såsom lipgloss, hårspännen, och frizz-creme. En hel hop miniparfymer från Estee Lauder och ett örngott för att nämna en del.

Vad fick ni i julklapp? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback