Gårdagens affärsspringanden...

..resulterade i följande plagg och ting:


 

Jag hittade massa fina plagg inne på sisters, det är ärr verkligen värt en titt - då de rear ut till halva priset och till och med 70%. Det är märken med bra kavlité, och mycket koftor och basplagg som håller länge. Idealiskt alltså.
♥ Koftan är underbar och i 70% lamull, 20% angora och 10% nylon. Orginalpriset:399:-, Rea: 199:-.

♥ Två v-ringade bastoppar i grått och brunt är plagg som kan användas hur länge som helst. Deras orginalpris var 150:- styck, och jag betalade 50:- styck för dem.
I materialen 97% bomull och 3% akryl. Inte fy skam.


Alla tre plaggen från West East Woman.



Benetton är en bra butik med lite högre priser, men som är hjälpsamma globalt. Deras "united colours of benetton tee:s" är helt enkelt fab, och everlasting.
♥ En svart långärmad inhandlades på rean, från 199:- sjönk priset med 30%, till 139:-. BRA!

 

Av någon konstig anledning får alltid mina underkläder, i alla fall strumpor och trosor, fötter och försvinner. Topshop har möjligt de sötaste urvalet av undies i Göteborg. Och erbjudandet tag tre betala för två gör en faktiskt lite villigare att köpa.
♥ Denna gången blev det tre stycken och alla i olika modeller.
-Ett par hipsters med Pingu (59:-),
-Ett par "vanliga" (eller sov-undies som jag kallar dem) i aningen retro ränder (49:-)
-Ett par string med färg och mönster som jag tycker påminner om Pepsi (mintkulor med choklad som inte finns längre, haha) (49:-)

Sammanlagt betalade jag alltså 108:- dvs 42:-/pantie.


 

♥ På grund av torra läppar och att jag glömt både läppglans och cerat hemma införskaffade jag ett lipsyl från HM, 34:-. Smakar smultron och är supermjukt!
Som jag nog nämnt ca 1000 gånger så har jag problem med mitt frizziga hår. Min frisör föreslog att jag skulle skaffa mitt shampo från en lite mer ledande kedja, då det brukar löna sig.
♥ På Åhlens hittade jag dessa (lite annorlunda) "tuber" med shampo och balsam från Tony & Guy för frizzzzzigt hår. 25:-/st. Smashing tänkte jag och slog till!

Lämnar rapport för hur de var på lång sikt då jag ser (eller inte ser) resultat. Men löddret är underbart, tjockt som vispgrädde.



Pga att min buss var inställd hem, satte jag mig ner med en färsk Glamour i miniformat och dödade tiden på så sätt. På köpet fick jag ett par vita, pilgrim liknande örhängen. Ett rätt okej nummer faktiskt, men inte smashing. 39:-.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback