Analys: Roberto Cavalli for fall

image512

Eftersom Roberto Cavalli just nu ligger på allas läppar i form utav höst-sammarbetet med HM; vad passar då bättre än att analysera hans egen höstkollektion?..

Färger: Merparten av kreationerna går i jordfärger. Tänk gyllenbrun gräddad maräng. En del av plaggen går åt det kallare hållet i form av blåa toner och silver. Vitt, Svart och Guld.
Mönster: Mycket men småmönstrat. Får lite indianfeeling av vissa. Men samtidigt mycket retro mönster (väskorna i tidigare inlägg hade gått som handen i handsken med vissa av kläderna). Långrandigt. Roberto håller kvar några leopardmönster vilket jag säger nej till.
Former: Mycket svallande tyger (kommer lätt kunna hittas kopior på ex HM i syntetmaterial), midjan har tagit ett stg tillbaka för höfternas comeback(!?), tight kombineras med slappt och bekvämt.
Smink: Mattröda till blodröda läppar. Även här endast hyperslät hy med ljus foundation. 
Hår: Stora papiljotter är nyckeln till modellernas hår. Medellångt, välskött och mittbena.
Nyckelplagg: Chinos och en byxmodell (nej enligt mig) som är pösig över till och tight nedtill, kappa, hatt, skira blusar och klänningar. Draperande aftonklänningar. Pumps och knasiga boots.  
Nyckelord för kollektionen: Lyxigt, Luftigt, Sportchic meets Glamourgirl

Gillar trenden med axelbands väskor som visas här. Chinosen hyllar jag återigen.  Det är med stor entusiasm jag ser fram emot HM-sammarbetet. Blir det en lightverson av detta? Då kan man hitta guldklimpar.  ;)

bildbank

Kommentarer
Postat av: Fröken Fredag

Gillar färgerna :)

Postat av: Julia

Fröken Fredag; Ja. jordnära färger är om inte annat mycket lättburna. :)

2007-06-20 @ 19:50:28
URL: http://chiwoww.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback