Lista - precis vad jag kände för!

Din stil i en mening: Matchande, i tiden och med hänsyn till vind och väder på ett chict sätt.

Stilförebilder: Nicole Richie för en chic stil, även andra celebs som Misha eller Sienna Miller. Väninnan K har också stort inflytande på mig.

Vilken är din favoritdesigner:

Jag brukar hitta bra inspiration hos Stella Mc Cartney

Inspireras du av:
Många bloggare. Även folk jag inte känner, på stan. Det är mycket lättare att ta till sig om man inte vet vem personen är. Fråga mig inte. Och så tdningar så klart.

Hösten 2006 - vad gav den dig: Kyla? Hehe.. nje.. men en garderob fylld med stickat och basplagg som kommer att kunna användas nästa säsong med. Med säkerhet.

Vad tror du på inför våren: Blommigt och spets, silver (inte guld) och ballerinas. Även en skvätt neon. Själv kommer jag som bekant köra med jeansfärgat. Me likey!

Det bästa basplagget: Ett par shysta allround jeans med lagom hög midja. Funkar såväl i skolan som på festen, med rätt överdel till.

Färger just nu: Jeansblått, silver, marint och rosa i olika nyanser..

Jag vägrar: Cowboyboots, inte ens en hit när de kom. Slänger gör jag!

En ideal outfit: Mörkgråa stickade strumpisar, Krokodilskinnsbllerinas, Ljusgrå förklädesklänning och vit tee under. Till en enfärgad tomatrödsjal och en chanel 2,55 i svart.

Do's and don'ts: Det handlar väl mest om att göra vad man själv vill och våga var den man är. Och att man ska ta vara på stunden.

Ditt senaste köp: Min hoodie från HM och min Friis väska.

Tre saker på vårens önskelista: En förklädesklänning i grått, flera söta vårskor och en fin keps för alla promenader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback