Believe me, i'm incredible

Så var denna stora shoppingdag över, och jag har nu rummet fyllt med massa härliga vårköp (måste langa in allt i garderoben och på sina rätta hyllplan). Cirka fem timmar spenderades på stan, inklusive en lunch. 

                    


♥ Vad ska man säga, dagens megafynd! Fick en flyers på stan om en nyöppnad butik i kungspassagen "I♥Paris" tror jag att den hette. Världens minsta butik och inte en sådan jag vanligtvis skulle gå in i. Men då jag fann dessa skor för 80 spänn, så känner jag lite att i bland får man vara öppen för sådant man vanligtvis inte är öppen för.. ja ni fattar. Antagligen inte världens bästa kvalité, men bekväma, och ombytliga då man kan trä i en vristrem och ett extra plus för extraklackarna som medföljde, stort hurra, och skynda fynda!

♥ Mina älskade chinos har äntligen fått följa med hem. Från HM.

♥ Fushiarosa kofta från Cubus. Härligt somrig och mycket användbar; över klänning till jeans eller finbyxor eller kjol. Eller som myströja.

♥ Min Zaradebut ser ut som följer. En tee i 100% bomull. Jag faller pladask för tees med texttryck. (ps. Zara var knökat och lätt irritation infann sig i vimlet, men stort urval och fräsh lokal. Ser fram emot zara när stormen lagt sig)

♥ Monki och Cheapmonday är inte riktigt min stil. Men sprang in på monki i deg eftersom att jag huserade i de trakterna och hittade ett linne med neonrosa detaljer på. Äntligen kan jag matcha mitt nagellack. (ps 2. de hade ett linne i bara neonrosa och vitt mönster för den modige.)

♥ Jag älskar när allt är ordning och reda, så lite finesser till min nya filofax inhandlades.

♥ Nytt värmeskyddande medel från Lee Stafford.

♥ Halva priset på ett fushiarosa (fushia igen) lipgloss från isadora. sommrigt och fräsht!

♥ Småstrumpor till ballerinas.

♥ Bikinin från Hm som jag spanat in lääänge. Men varför är trosorna så himla stora och överdelen så liten. Skulle jag köpt en 36:a som överdel? Lata jag orkade i alla fall inte prova.

♥ (Ej på bild) Nytt underklädesset från HM:s our perfect. Bästa underkläderna ever. Denna gången i vitt. Bild från hm.se .

Nej, nu ska jag lassa in allt i garderoben och sedan samla alla kvitton och motvilligt räkna ihop vad detta kalaset gick på.
Puss!

Kommentarer
Postat av: Petra

Kan inte du visa hur bikini sitter på.. Hade tänkt köpa en sån från internet men visst inte riktigt hur den skulle se ut! :)Kram

2007-05-06 @ 10:05:12
Postat av: Julia

Jo det ska jag kanske kunna fixa :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback